ma kakav parsley breeeee

Moderator: VIP
ma kakav parsley breeeee
Ooooooooo jbt balkandaaaaad
Kakva je to dilema ?
Sto oni iz slobodne lazu kaze blokirani brodovi u grckoj i italiji
Ozbiljno a ćemu blokiranje nis čitala danas bila san u Omišu vamo tamo...HAVANA wrote: 08 Jun 2023, 17:09Sto oni iz slobodne lazu kaze blokirani brodovi u grckoj i italijiTrznuh se,ne javlja se,reko sta je sad...Kad zove,crce od sege,ma jok,nista plus leglo sve ima par dana...Joj ovih novinara i govana...
![]()
Iman za hodat na dajet san
Zena mi je 14 poruka poslala gdje mi jeeee dijeeeete...Zanki wrote: 08 Jun 2023, 17:11Ozbiljno a ćemu blokiranje nis čitala danas bila san u Omišu vamo tamo...HAVANA wrote: 08 Jun 2023, 17:09
Sto oni iz slobodne lazu kaze blokirani brodovi u grckoj i italijiTrznuh se,ne javlja se,reko sta je sad...Kad zove,crce od sege,ma jok,nista plus leglo sve ima par dana...Joj ovih novinara i govana...
![]()
Ma jedu govna, nek se dite javilo
Ma znam,njoj sega.Budala ,pa sta i da jeste sjedem na avion i kuci.Neg zena aj ojjjj ko da je u ratu jebo te...Zanki wrote: 08 Jun 2023, 17:17 Mojne se nervirate svako malo šta god da je i da stoe na vezu neće im ništa biti
Nadam se da je sta fino,sacu kuci.
Pa i malo jer je curka, bome san isto pomislila , odeš avionom i uzmeš si dite nema šta tu, ma nedaj bože nešta ba... Ali nie sve će biti ok
Users browsing this forum: Anestzijaaa, Matan, Shadow and 15 guests