Pa to ti je moderni feminizam, rutavi pazuhi, jer eto ako mogu muškarci možemo i mi.
Gledao sam jedan snimak kako žena piše pored nekog mosta jer se želi boriti za feminizam, veli ako muškarci mogu da se okrenu samo oko nekog drveta i pišaju zašto i žene ne bi mogle, i zapiša teritoriju
Pa to ti je moderni feminizam, rutavi pazuhi, jer eto ako mogu muškarci možemo i mi.
Gledao sam jedan snimak kako žena piše pored nekog mosta jer se želi boriti za feminizam, veli ako muškarci mogu da se okrenu samo oko nekog drveta i pišaju zašto i žene ne bi mogle, i zapiša teritoriju
Nek obuce kombinezon i nek udje u septicku, kad more musko more i ona
Pa nek onda pisa dje hoce
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Nek obuce kombinezon i nek udje u septicku, kad more musko more i ona
Pa nek onda pisa dje hoce
Eh nema tu feminizma, feminizam je samo u kancelarijama, politici i sl. Kad si vidio "Borba za jednakost u rudnicima", a stalno viđaš "Borba za jednakost u politici" itd.
Ali koliko god patrijarhalno društvo tlačilo ženu toliko je i štiti, pa tako vidiš poslove koji su opasni po život a ne zahtjevaju fizičku snagu imaju 95%-100% muškaraca na radnom mjestu. Eto npr. demineri, ne zahtjeva fizičku snagu ali je rizičan posao, 90% su muškarci u BiH. Inače od rata je umrlo 50 deminera, pa ti vidi.
HAVANA wrote: 09 Jun 2023, 20:18 Odo na pivu, previse mi je ovo.
Evo ti još sličnih kao one. Ovo su cure koje su bile normalne cure prije faksa a onda nakon ispiranja mozga dobiješ ovo lijevo. Od prelijepih cura do obrijanih glava, puštenih dlaka i ostalih bolesnih stvari.
Last edited by Bosnia_Nord on 09 Jun 2023, 21:41, edited 1 time in total.
A vid naslova,coeku iskoče vene po čelu ko hrenovke dok izgovori to.
I tesko tu shvatit ikako o cem se radi,ja kad vidim kakve se epske borbe vode da svi imaju prava kao mi muskarci sve se ceskam po glavi dje su te moje silne privilegije majku im kad se toliko otimaju za njih,sve strah me uzet ce ih netko a ni vidjo ih nisam.
harlekin wrote: 09 Jun 2023, 23:29
A vid naslova,coeku iskoče vene po čelu ko hrenovke dok izgovori to.
I tesko tu shvatit ikako o cem se radi,ja kad vidim kakve se epske borbe vode da svi imaju prava kao mi muskarci sve se ceskam po glavi dje su te moje silne privilegije majku im kad se toliko otimaju za njih,sve strah me uzet ce ih netko a ni vidjo ih nisam.
Pa recimo, imaš pravo širenja nogu za razliku od cura u javnim prijevozima, tu su već cure daleko potlačene, pa su tako prije par godina neke radikalne feminiskinje išle u javni prijevoz i muškarcima koji su širili noge posipale vodu po međunožje. Mada su ti muškarci trebali da poštuju jednakost polova pa da se sa njima suoče kao i što bi sa muškarcima - par vaspitnih pa da to nikada više ne urade.
Bosnia_Nord wrote: 08 Jun 2023, 00:02
zabosasnkiforum.png
Isti zukan helez
Vako ce i on kad ga sprangijaju u Zenicu
Ma i on nek kaže da se osjeća kao žensko i nek svako malo govori "sude mi jer sam trans" ima da dođe na američku zelenu listu, da se bombarduje Bosna radi njega.