Satrace vas gejevi po mostaru, ionako vas ima tries kucaTokmak wrote: 09 Jun 2023, 23:07 e neće ovdje ta gaj parada proći nikada!!!![]()
ni po cijenu novog rata neće ga u Mo zaparadirati!!!!!![]()
Poslacemo vam i nase gejove

Moderator: spacebound

Satrace vas gejevi po mostaru, ionako vas ima tries kucaTokmak wrote: 09 Jun 2023, 23:07 e neće ovdje ta gaj parada proći nikada!!!![]()
ni po cijenu novog rata neće ga u Mo zaparadirati!!!!!![]()

Cuj da ne sirim noge dok sjedimBosnia_Nord wrote: 10 Jun 2023, 00:05Pa recimo, imaš pravo širenja nogu za razliku od cura u javnim prijevozima, tu su već cure daleko potlačene, pa su tako prije par godina neke radikalne feminiskinje išle u javni prijevoz i muškarcima koji su širili noge posipale vodu po međunožje. Mada su ti muškarci trebali da poštuju jednakost polova pa da se sa njima suoče kao i što bi sa muškarcima - par vaspitnih pa da to nikada više ne urade.harlekin wrote: 09 Jun 2023, 23:29 A vid naslova,coeku iskoče vene po čelu ko hrenovke dok izgovori to.
I tesko tu shvatit ikako o cem se radi,ja kad vidim kakve se epske borbe vode da svi imaju prava kao mi muskarci sve se ceskam po glavi dje su te moje silne privilegije majku im kad se toliko otimaju za njih,sve strah me uzet ce ih netko a ni vidjo ih nisam.

Ma i Ivana Orleanska bi bila ponosna na njihBosnia_Nord wrote: 10 Jun 2023, 00:05Pa recimo, imaš pravo širenja nogu za razliku od cura u javnim prijevozima, tu su već cure daleko potlačene, pa su tako prije par godina neke radikalne feminiskinje išle u javni prijevoz i muškarcima koji su širili noge posipale vodu po međunožje. Mada su ti muškarci trebali da poštuju jednakost polova pa da se sa njima suoče kao i što bi sa muškarcima - par vaspitnih pa da to nikada više ne urade.harlekin wrote: 09 Jun 2023, 23:29 A vid naslova,coeku iskoče vene po čelu ko hrenovke dok izgovori to.
I tesko tu shvatit ikako o cem se radi,ja kad vidim kakve se epske borbe vode da svi imaju prava kao mi muskarci sve se ceskam po glavi dje su te moje silne privilegije majku im kad se toliko otimaju za njih,sve strah me uzet ce ih netko a ni vidjo ih nisam.

Zana mi je sumnjiva.

Kako mislis, nije imala kraja? :smajlisaupitnikomiznadglave

Evo, ovo je doduše u Rusiji bilo, ali znaš da je ovo američki feminizam. Imala je sreće pa su ovi muškarci bili fini inače bi brala zube po podu.

Čitao sam na redditu neke teorije zavjere koji kažu da je ovo naštimano od strane naftnih kompanija, prvo što izgledaju kao neki klasični libtardi i što su debili, te na taj način samo gnjev ljudi dobijaju.Chan wrote: 10 Jun 2023, 15:18
staro par mjeseci, ali tek sad naletih na ovo...
epska glupost... više ni slike poznatih umjetnika nisu sigurne od ovih zombija
nemaju šta da jedu, a onda prosu supu po slici

Isto ona mala sve to treba prutom po guziciChan wrote: 10 Jun 2023, 15:18
staro par mjeseci, ali tek sad naletih na ovo...
epska glupost... više ni slike poznatih umjetnika nisu sigurne od ovih zombija
nemaju šta da jedu, a onda prosu supu po slici