mirallem wrote:POSAVLJAK wrote:ne prdi mirallem, de ti ponovno pročitaj što sam ja napisao. Nekoga nazvati i usporediti sa nečim nije isto, to bi čak trebalo shvatiti kao pohvalu

POSAVLJAK wrote:Zašto tvoji i postovi od ukosnice ponekad izgledaju isto? Da ti nemaš dva profila, a vidim i da skačeš svaki puta kad neko komentira njezine postove. Al opet, ponekad se vidi doktorski rukopis a
ponekad kao da je sa ulice došla. Nešto mi smrdi tu....

Prdijo ja neprdijo istotiGa evo smrdi.

Da, vidis, mili mi
posavljace.... zaboravih i smrad ti ovaj ....naspomenit, cc.

Ajd sad mili miralleme fino pročitaj pa obrazloži, ili hoćeš da ti ja obrazložim.
Bolje da ja, pošto vidim da tebi to ide teže:
Zašto tvoji postovi i postovi od ukosnice izgledaju isto?? Da ti nemaš dva profila, a vidim i skačeš svaki puta kad neko komentira njezine postove. Znači ovako: skačeš jer si ljubomoran i zaljubljen u nju, zašto si uopće djevojku/ženu doveo na forum ako si ljubomoran? Zato sad i znam zašto skačeš.
Drugi dio:
Ponekad se vidi doktorski rukopis a ponekad kao da je sa ulice došla, nešto mi smrdi tu.
Pa zar nije očito, ti pišeš kao da si na ulici studirao, u onoj aveniji gdje si šetao sa ukosnicom, nemoj se ljutiti ali je tako brate mili. A sve više mislim da ulaziš u njeni profil i pišeš sa njezinog profila, ovakvo šlampave postove koje ti pišeš,samo može petogodišnje dijete pisat ponukano američkim filmovima neispravnim engleskim jezikom. Jel sad shvaćaš Uličarku i doktoricu?