Sajtovi za upoznavanje

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Jeste li se ikad sastali s nekim koga ste "našli" na stranicama za upoznavanje?

jesam i pao je sex
13
26%
jesam, ali se zaustavilo na poljupcu
0
No votes
da, ali samo je bila kafica
4
8%
da i pobjegao/la sam glavom bez obzira
2
4%
nisam
16
32%
ne i ne posjećujem takve stranice
15
30%

Total votes: 50

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: ZENICA: Bračni par “chatajući” se nesvjesno zaljubili

24 Jul 2013, 18:52

a i teško ćeš sreću nać preko neta...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

24 Jul 2013, 22:38

Kako li se razotkrise ...
Podavno ... bjese li i onaj chaterski par iz Zenice, kad su dogovorili prvi susret, kad ono, sretose se bracni partneri? I oni su odmah predali za razvod braka, kao ...
E sad necu ni kako ja hocu

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39950 times
Been thanked: 25974 times
Status: Online

Bračni par “chatajući” se nesvjesno zaljubili jedno u drugo

24 Jul 2013, 22:48

Image
ZENICA: Bračni par “chatajući” se nesvjesno zaljubili jedno u drugo

Vjenčani par iz Zenice rastaje se nakon što su se pod lažnim imenima, ništa ne sluteći, zaljubili jedno u drugo na chat portalu piše iba.ba.

Bračni par Sana i Adnan Klarić iz Zenice koristili su chat nadimke “Sweetie” i “Prince of Joy” i tako su sate provodili žaleći se na svoj bračni život ali nisu mogli ni slutili da su se žalili jedno drugom.

Istina je izašla na vidjelo kada su dogovorili izlazak i shvatili da su “varali” jedno drugo i da je ustvari “Prince of Joy” bio Adnan, a “Sweetie” je bila Sana.

“Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja”, izjavila je Sana.

Kad je saznala šta se desilo, Sana se osjećala izdanom i povrijeđenom.

“Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ”, objašnjava 32-godišnji Adnan.

:zubi
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

merylin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times

24 Jul 2013, 22:49

Kako su se zaljubili tako će se ponovo i odljubiti :plavi ... ova kutija i sve ostalo što nosi sa sobom teško će rješavati njihove buduće bračne probleme. :oo
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Re: Bračni par “chatajući” se nesvjesno zaljubili jedno u dr

24 Jul 2013, 22:52

Ovu temu je vec neko otvorio RUme :pusa
Image

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7446 times
Been thanked: 17305 times

Re: Bračni par “chatajući” se nesvjesno zaljubili jedno u dr

24 Jul 2013, 22:57

Ma ovo se desilo prije par godina.

Ruana

24 Jul 2013, 23:03

Licno poznajen jedan bracni par, oni su se razveli pa kasnije poslje nekoliko godina tako nasli jedno drugo na internetu. Samo sto je on njoj nakon nekoliko mjeseci catanja poslao sliku. Sreca oni se nisu zaljubili.

Maja
Administrator
Administrator

24 Jul 2013, 23:35

IM_ex wrote:Kako li se razotkrise ...
Podavno ... bjese li i onaj chaterski par iz Zenice, kad su dogovorili prvi susret, kad ono, sretose se bracni partneri? I oni su odmah predali za razvod braka, kao ...
Pa ja mislim da su ovo oni. Jesu sto posto. Samo opet o njima pišu. Čudno.

Ukosnica
Sitna buranija
Sitna buranija

25 Jul 2013, 09:11

meni se slično glupava situacija bila desila, ali ni pola toliko neugodna kao opisana ova.
naime...mog :srce odabranik, puno prije mene počeo se forumima bavit. u momentu moje registracije i pisanja po kontroverzno životnim temama, konfliktna kakva već jesam, navukoh na sebe bijes resornih moderatora i ostalih sudionika teme, koji u nedostatku argumenata...svođenjem rasprave na osobni nivo pokušavali su me diskreditirati. neuspješno, napomenuti trebam li?
masa postova obrisana mi je, prije no što na temu dojezdio je On, jedini moj...istomišljenik. bilo je pomalo simpatično gledat kako trudi se obranit svaki od stavova za koje ja zalagala sam se, međutim...nakon dvije tri intervencije njegove, lik mi je počeo temeljito ić na živce.
u tu svrhu, javim mu se privatnom porukom. na podosta grublji način od uobičajenog, zamolim ga...err...naredim mu!..da odjebe od mene, jer ja spasitelj zaštitnika ne trebam, a kamoli tako predanog istomišljenika, za kakvog on na temama na kojima sudjelujem, izdaje se. kao odgovor...na bahatu zapovjednost svoju, tek par asertivnih riječi dobivam : "primio na znanje, maco"
u tom momentu dosta tog jasnije bilo mi je o tome tko krije se iza viteštva i forumskog nicka njegovog :lupa
od prve zvijezde ravno...čekaj me...tamo

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

26 Jul 2013, 18:53

chat je jos i dobar,kod nas je zena slala muzu sms-ove,normalno imala je drugi mob i broj....lik se napalio totalno(a poplitak je inače ovako),jednom se dogovorila s njim kao da se nađu,i on se vrti i ne zna kako će izići,s kojim izgovorom......

ona,da bi mu olaksala,posalje ga po nesto fasunge.....on zdimi,ona na terasu i gleda ga,nije daleko susret dogovorila.....on hoda gore-dole,uzvrpoljio se,gleda na sat,ona ga nazove s tog drugog mobitela i kaze:"a ponesi mi to maslo,Bog te ubio blesavog,sta hodas,hoće te sunčanisa ošinuti još"...pola mahale se valjalo :haha
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

29 Jul 2013, 11:03

Zagorka wrote:chat je jos i dobar,kod nas je zena slala muzu sms-ove,normalno imala je drugi mob i broj....lik se napalio totalno(a poplitak je inače ovako),jednom se dogovorila s njim kao da se nađu,i on se vrti i ne zna kako će izići,s kojim izgovorom......

ona,da bi mu olaksala,posalje ga po nesto fasunge.....on zdimi,ona na terasu i gleda ga,nije daleko susret dogovorila.....on hoda gore-dole,uzvrpoljio se,gleda na sat,ona ga nazove s tog drugog mobitela i kaze:"a ponesi mi to maslo,Bog te ubio blesavog,sta hodas,hoće te sunčanisa ošinuti još"...pola mahale se valjalo :haha
Oj, zemljo Indijo :lup

Mada, kad su ovi SMS.ovi u pitanju, mislim da bi 90% muškaraca nasjelo... Jest mi žao tog lika...
Image

Ruana

29 Jul 2013, 11:19

Znam jednu sto je provjeravala muza na isti nacin, a on joj odgovorio "koliko puta sam ti rekao, da se ne kaze "vazdan"
Ona mu napisala "po vazdan na tebe mislim"

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

29 Jul 2013, 20:12

Peggy Sue wrote:
Zagorka wrote:chat je jos i dobar,kod nas je zena slala muzu sms-ove,normalno imala je drugi mob i broj....lik se napalio totalno(a poplitak je inače ovako),jednom se dogovorila s njim kao da se nađu,i on se vrti i ne zna kako će izići,s kojim izgovorom......

Oj, zemljo Indijo :lup

Mada, kad su ovi SMS.ovi u pitanju, mislim da bi 90% muškaraca nasjelo... Jest mi žao tog lika...
koji jado trebas biti da poletis na sms,stajati na suncu,ne znas ni ko je,ni sta je :oo ,i ona poslije toga regularno sa njim zivi,provjerila ga i uvjerila se da je retard br 1 i nikom nista :sok
još teži slučaj....

ovaj Ruanin poznanik je dobar :ok
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

letnjiventilator
Na probnom
Na probnom

Re: Sajtovi za upoznavanje

09 Aug 2013, 09:42

ma jok, nisam u tom fazonu :)

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

28 Aug 2013, 23:56

Blackhawk wrote:PRimjer koliko uvijek mislimo da je "tudje" sladje i bolje, a ne znamo cijeniti ono sto imamo pored sebe. Znaci ako negdje zapne u braku, potrudi se da to ispravis a ne trazi negdje drugo bolje, jer to pored tebe ti je sigurno dobro...
tacno tako..tudje nediraj a svoje nedaj :oo
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9160 times
Been thanked: 10878 times

05 Sep 2013, 09:37

E evo jedinstvene ideje. Do sada ovo nisam vidio. Pažljivo pogledajte link. To je ono ako vam neko nekada zapadne za oko onda tu dođete da se raspitate, zna li ko o kome je riječ.

https://www.facebook.com/sarajevospotted

Blackhawk

05 Sep 2013, 09:52

Ih to je odavno popularno.. al u biti.. velika glupost i samo dobro mjesto gdje odes da citas glupe komentare i dobacivanja...

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

05 Sep 2013, 10:15

Sheval wrote:
Šta je ovo,krvi ti?
Znači,hodaš po gradu,vidiš nekog,nećeš da mu se obratiš nego dođeš kući i tražiš ga po fejsbuku :lud
Koliko ih mene traži a ja nemam profila na fb :tuga
Da ironija bude veća, postoji i Spotted tramvaj, Spotted škola, Spotted svaki grad u BiH.. U Zenici čak postoje i Spotted kafići (gdje izlaze ovi tinejdzeri)...
Napišeš npr. Treba mi bilo kakva informacija o djevojci koja je sinoć stajala kod česme i pričala na telefon. Bila je rozoj trenerci.. (bla bla bla).. A onda ti dole neki lafčina od svojih punih 17 godina napiše komentar "Pa mislim da je stajala kod česme i bila u rozoj trenerci dok je pričala na telefon. Eto ti bilo kakva informacija" I onda se prepucavaju... Ponekad, ali samo ponekad bude baš smiješnih komentara i "potraga" :)
Image

Maja
Administrator
Administrator

05 Sep 2013, 22:58

Peggy Sue wrote:
Sheval wrote:
Šta je ovo,krvi ti?
Znači,hodaš po gradu,vidiš nekog,nećeš da mu se obratiš nego dođeš kući i tražiš ga po fejsbuku :lud
Koliko ih mene traži a ja nemam profila na fb :tuga
Da ironija bude veća, postoji i Spotted tramvaj, Spotted škola, Spotted svaki grad u BiH.. U Zenici čak postoje i Spotted kafići (gdje izlaze ovi tinejdzeri)...
Napišeš npr. Treba mi bilo kakva informacija o djevojci koja je sinoć stajala kod česme i pričala na telefon. Bila je rozoj trenerci.. (bla bla bla).. A onda ti dole neki lafčina od svojih punih 17 godina napiše komentar "Pa mislim da je stajala kod česme i bila u rozoj trenerci dok je pričala na telefon. Eto ti bilo kakva informacija" I onda se prepucavaju... Ponekad, ali samo ponekad bude baš smiješnih komentara i "potraga" :)

Aaaaa meni ovo djeluje malo bolesno. Zamisli neko tebe vidi i pitaju za tebe na toj stranici, a neki ljubomorko kojeg si nekad odbila kaže kako te odradio, kako si ovakva, onakva i onda to pročitaju ljudi koji te znaju. Bezveze.

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 39 times

06 Sep 2013, 04:33

Aaaaa meni ovo djeluje malo bolesno. Zamisli neko tebe vidi i pitaju za tebe na toj stranici, a neki ljubomorko kojeg si nekad odbila kaže kako te odradio, kako si ovakva, onakva i onda to pročitaju ljudi koji te znaju. Bezveze.
Naravoučenije: Ne odbijaj :D
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”