Ruana,hajd sad napiši,pa da se raspričamo ja i tiRuana wrote:Da ja nikad do sad nisam napisala ni jednu rijec na chatu, a ne znam sto.

Moderator: VIP
Ruana,hajd sad napiši,pa da se raspričamo ja i tiRuana wrote:Da ja nikad do sad nisam napisala ni jednu rijec na chatu, a ne znam sto.
Bambi wrote:Ruana,hajd sad napiši,pa da se raspričamo ja i ti i rumRuana wrote:Da ja nikad do sad nisam napisala ni jednu rijec na chatu, a ne znam sto.
Laku noc slatki sniRuana wrote:Drugi put odoh spavti. Rum ne pravi zijana
ja, ko marko onaj s kosova, junak opjevani...prekasno na temu stižem. nadam se da problem u međuvremenu riješila si, ako ne...napiši mi molim te na pp, sve što jela si dana tog/od lijekova uzimala/kozmetičkih preparata koristila. koža...dal suha je i hrapava s tendencijom ljuštenja...ili samo svrbi/boli? je li netko u tvojoj blizini imao kakovu streptokoknu infenkciju lately?Peggy Sue wrote:Bila kod doktora, nema pojma od čega mi je osip. Doduše, nije ga ni pogledala... Još uvijek se nadam da će mi Ukosnica ili Dust napisati nešto o tome.. Odoh potražiti onu H temu
preko 400 knjiga na engleskom, i preko 500 na nasim jezicimaBlackhawk wrote:Engleske ili bosanske ?
sutiAlexandar wrote:jesi im se uvalila, ha?
ima,skinula samBlackhawk wrote:Ma engleske je lako naci.. tesko za bosanske..
Ima li Ljubav je sihirbaz babo ?
Haha e to je ta sto se nisam preksinoc mogla sjetiti.Blackhawk wrote:Ma engleske je lako naci.. tesko za bosanske..
Ima li Ljubav je sihirbaz babo ?
Sad proslijediBlackhawk wrote:Evo sad ce da nam je Klara isporuci
Edit...
Stiglo vec... Zahvaljujem