Niko nije naveo svi..
ali vecina.
Moderator: Krokodil Behko

Niko nije naveo svi..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tarre ne mogu svi biti doktori i profesori ima I muharema I njihov djece za uzora.Taare wrote: 14 Jun 2023, 16:47Naravno da zajebavaš. Ne možeš poredit dijete nekog doktora il profe sa djetetom nekog muharema iz neke turske zabiti koji po cijeli božiji dan sjedi na čikmini a vam kasira socijalu i tuče narod koji mu ukaže da se parkiro u zabrani

Totalno smo skrenuli sa teme, aliMatan wrote: 14 Jun 2023, 17:06 Primjer..
Neko 90-ih godina si mogao u Becu spavati na klupi bez problema..
vise nije tako..
malo, malo cujes 15-ogodisnji Sirijac, Cecen, Afgane nekog izbo nozem..

Kako ja imam pametno dijete, a nema jos 12 godina. Kaze mi danas kako su se nekom rugali da je smecar. Pa doda svoje zapazanje:" Nije ni jasno zasto se tako nekom rugaju. Sva zanimanja su vazna. Da niko nije smecar ko bi kupio i odvozio smece? Svi bismo bili u smecu."Taare wrote: 14 Jun 2023, 16:47Naravno da zajebavaš. Ne možeš poredit dijete nekog doktora il profe sa djetetom nekog muharema iz neke turske zabiti koji po cijeli božiji dan sjedi na čikmini a vam kasira socijalu i tuče narod koji mu ukaže da se parkiro u zabrani

Taare wrote: 14 Jun 2023, 16:47Naravno da zajebavaš. Ne možeš poredit dijete nekog doktora il profe sa djetetom nekog muharema iz neke turske zabiti koji po cijeli božiji dan sjedi na čikmini a vam kasira socijalu i tuče narod koji mu ukaže da se parkiro u zabrani

Kolko je takvih u školi?spacebound wrote: 14 Jun 2023, 17:15Kako ja imam pametno dijete, a nema jos 12 godina. Kaze mi danas kako su se nekom rugali da je smecar. Pa doda svoje zapazanje:" Nije ni jasno zasto se tako nekom rugaju. Sva zanimanja su vazna. Da niko nije smecar ko bi kupio i odvozio smece? Svi bismo bili u smecu."Taare wrote: 14 Jun 2023, 16:47
Naravno da zajebavaš. Ne možeš poredit dijete nekog doktora il profe sa djetetom nekog muharema iz neke turske zabiti koji po cijeli božiji dan sjedi na čikmini a vam kasira socijalu i tuče narod koji mu ukaže da se parkiro u zabrani
Mala digresija samo, sad vi nastavite.

KakvihTaare wrote: 14 Jun 2023, 17:18Kolko je takvih u školi?spacebound wrote: 14 Jun 2023, 17:15
Kako ja imam pametno dijete, a nema jos 12 godina. Kaze mi danas kako su se nekom rugali da je smecar. Pa doda svoje zapazanje:" Nije ni jasno zasto se tako nekom rugaju. Sva zanimanja su vazna. Da niko nije smecar ko bi kupio i odvozio smece? Svi bismo bili u smecu."
Mala digresija samo, sad vi nastavite.

Gledaš procenat. Veće su šanse da će onaj iz loše škole završit u kriminalnom miljeu.Morgen wrote: 14 Jun 2023, 17:16 Naravno ima razlike, Hauptschüler najverovatnije ne znaju ko je napisao Erlkönig, nemaju mali Wortschatz, etc.
Ali ja samo hocu da kazem da ako je neko naumio da puca u skoli, da je svejedno u koju ide. I v da baravno ima i gimnazijalaca ciji tata tuče mamu. Ne budimo naivni…

Ceceni i Afganistanci preuzeli dilanje od Marokanaca... jer su brutalniji, spremniji ubiti, a nije im mrsko poturiti dijete kao ubicu.Matan wrote: 14 Jun 2023, 17:06 Primjer..
vise nije tako..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jes me nesta uzo na zub progovorit nedaTaare wrote: 14 Jun 2023, 17:15 Ev i ova počela zajebavat. Našla jedno dijete. Naravno da ima. Šta znam, od hiljade ćeš more bit probrat jednu stotinu. Ostalo je od zla oca i gore matere.
živim među njima i vidim.

Pa i oni su jako skloni kriminalu, ali tek su dosli..Morgen wrote: 14 Jun 2023, 17:10Totalno smo skrenuli sa teme, aliMatan wrote: 14 Jun 2023, 17:06 Primjer..
vise nije tako..
Moj prijatelj, kripovac, mi je rekao da (bar u mom gradu) su ukrajinci pocinili vise nedela nego sirijci. Ja u neverici, ali, kaze, oni su nevidljivi, upadljiviji je naravno crni sirijac

Takvih ko glavni lik tvog posta. Dakle, ko tvoj sin

immuno wrote: 14 Jun 2023, 17:21Jes me nesta uzo na zub progovorit nedaTaare wrote: 14 Jun 2023, 17:15 Ev i ova počela zajebavat. Našla jedno dijete. Naravno da ima. Šta znam, od hiljade ćeš more bit probrat jednu stotinu. Ostalo je od zla oca i gore matere.
živim među njima i vidim.spomenuh mog evlada a ima takvih hvala bogu. Tacno je da ima I drugih to si u pravu
![]()

Ne znam. Voljela bih misliti da ih je mnogo, ali necu da se samozavaravam. Evo i glavni akter ove teme je model za pesimizam. Nazalost.

Nazalost da.Taare wrote: 14 Jun 2023, 17:20Gledaš procenat. Veće su šanse da će onaj iz loše škole završit u kriminalnom miljeu.Morgen wrote: 14 Jun 2023, 17:16 Naravno ima razlike, Hauptschüler najverovatnije ne znaju ko je napisao Erlkönig, nemaju mali Wortschatz, etc.
Ali ja samo hocu da kazem da ako je neko naumio da puca u skoli, da je svejedno u koju ide. I v da baravno ima i gimnazijalaca ciji tata tuče mamu. Ne budimo naivni…

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests