LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10003 times
Been thanked: 11893 times
Status: Offline

Re: Zapadne Liberalne Gluposti

Post by Krokodil Behko »

Chan wrote: 15 Jun 2023, 17:16
Krokodil Behko wrote: 15 Jun 2023, 16:36

Ovo džaba kačiš, Desnici je ovo godra, jer je i njihov idejni tvorac Hitler, mrzio sablasne slike koje su nastale pod židovskim uticajem.

Osmotri malo

Smeta Soroš
Smetaju liberali
Smetaju zeleni,
Smetaju feministkinje
Smetaju žene s većim platama
Smeta LGBT
Smetaju vegani
smetaju pretile osobe
smeta znatan dio umjetnosti.

Samo je jednom liku u prošlosti, ovo sve smetalo.

I onda neko dođe pa kaže "Behko podržava pedere"
Baš zato bi liberali trebali biti pametniji i da onom najvećem šljamu među ljudima ne daju prostor za djelovanje. Ovo su potezi kojima se zgražava svaka normalna osoba i koja liberalima nikako ne ide u prilog bez obzira i da se bore za nešto dobro ili korisno za čovječanstvo.

Ja tebe apsolutno razumijem i čitavu tvoju perspektivu u vezi ovog.

Liberali koju su počeli prelaziti sve mjere su upravo i stvorili jednu budaletinu Trumpa kao predsjednika, a biće ih još.

Hajd nazvaćemo ih liberalima jer je tako lakše iako je ovo ideološki bućkuriš, a toga smo obojica svjesni.

Pa jes, al kome su oni veći problem, nego razni fašisti i seljaci, koji spremaju veliki scenarij,
taj ni ne zaslužuje ni lijepu riječ ni komentar.
Ako je čovjek u životu, pročitao samo stotinjak knjiga, obično među njima budu i 1984. i Zaratustra.
Budali sve jasno. Al upaliti laptop je lakše, nego naučiti čitati i u tome bi bio problem.
Došo lik sa svojim "mišljenjem" i otvorio temu u kojoj su pogrešne sve tri riječi.
Al neda reći. Zatraži mu par definicija, pa ćeš vidjeti kako ćeš ispasti bahat, nekulturan i militantan.

U principu, koga boli kurac za nekim budalama na travnjaku?
A ovi tu vise ko hoštafleri i ne silaze s tom pričom.
Teorija je kako oni upravo spremaju zavjeru, protiv čudoređa.
Jednako je osnovana kao i ona nekidan, vegani nam spremaju pakao.
Pa ona poslije nje, pretile osobe treba istrijebiti
Pa ona prije nje, zeleni nam ukidaju struju i biće je samo u autima.
Pa ono prije i toga, feministkinje
Pa prije toga, supruge s većim platama
Nastavi niz.

Strašljiva vrsta hominida, sve pretvori u međunarodnu zavjeru i ne silaze mi sa živaca.

Jednostavno, ko jebe i njih i njihovo mišljenje.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 15 Jun 2023, 16:36

Ovo džaba kačiš, Desnici je ovo godra, jer je i njihov idejni tvorac Hitler, mrzio sablasne slike koje su nastale pod židovskim uticajem.

Osmotri malo

Smeta Soroš
Smetaju liberali
Smetaju zeleni,
Smetaju feministkinje
Smeta LGBT
Smetaju vegani
smetaju pretile osobe
smeta znatan dio umjetnosti.

Samo je jednom liku u prošlosti, ovo sve smetalo.

I onda neko dođe pa kaže "Behko podržava pedere"
Smeta Soroš=Volim Hitlera
Nigdje veze to što si napisao, manipulacijama se služiš isto kao i ti tvoji nabrojani. Tako isto i ovi LGBT, kažeš da ti ne paše da trans žene ulaze u wc gdje su žene, odmah ti kažu da si nacista, fašista i naravno transphobe.
Ali odgovorit ću ti na svaku od nabrojanih:
Smeta Soroš
Ne znam za njega, znam samo da je neki Jevrej što je se svađao sa Elonom. Ali činjenica da je napad na njega od strane Elona, smatran napadom na sve Jevreje mi dovoljno govori.
Smetaju liberali
Ne smetraju liberali, nego njihovo agresivno prezentiranje ideja u svaki dio života. Smeta njihovo banovanje, cancelovanje, uništavanje života poznatih osoba jer su rekli pogrešnu riječ prije 10 godina na Twitteru. Ovi današnji liberali se i ne razlikuju puno od Hitlera, samo što ovi znaju da nije baš estetično ubijeti ljude, ali ćemo zato ko god se ne slaže sa nama izbaciti sa posla, zabraniti ulaske na određena mjesta, zabraniti korištenje društvenih mreža, nećemo slati humanitarne pomoći i tražiti ćemo sankcije državama koje su protiv LGBT. Dakle, nešto što bi moderni Hitler uradio.
Smetaju zeleni
Ne smetaju zeleni, čak šta više ja podržavam borbu za okoliš. Problem je kad ti od svog nehljebarenja i viška vremena ugrožavaš drugim ljudima život. Pa tako blokiraš cestu, uništavaš umjetnine, ulaziš na utakmice i druge turnire. Zamisli da svako ko se bori za nešto tako svakodnevno zeza normalan narod pod izgovorom "želim da skrenem pažnju."
Smetaju feministkinje
Ne smetaju feministkinje, nego njihova bolesna agenda koje se širi. Agenda u kojoj ćemo ismijavati muškarce koji su lažno optuženi za silovanje. Agenda u kojoj ćemo prolijevati muškarcima međunožja radi sjedenja u javnom prijevozu. Ismijavati ćemo i to što muškarci počine daleko veći broj samoubistava. Bilo kakvu kritiku na račun feminizma ćemo smatrati mizogenijom. Pa ćemo tako banovati i Tristana, brata od Andrew Tatea, iako lik nema ništa postavljeno na instagram sumljivo, samo fotke automobila i sebe, ali ćemo banovati tek onako. Usput ćemo i napraviti "yes all men" agendu pod kojom ćemo prodavati priču da je okej svakog muškarca smatrati silovateljem, ubicom i nasilnikom. Sad zamisli ti da neko smatra da su svi crnci, romi itd. isti, takva osoba bi se smatrala fašistima, ali je okej sve i jednog muškarca smatrati silovateljem.
Ovo je davno dokazano da nije istina i da je mit. Odnosno da je mit da za istu pociju, isto radno mjesto, isti rad muškarac biva više plaćen od žene samo zato jer je muškarac.
Smeta LGBT
Smeta LGBT, radi njihovih bolesnih parada i ideja. Jer nag čovjek sa odjelom od kondoma hoda pored djece. Smeta to što goli muškarci twerkaju djeci u vrtiću. Smeta to što odjednom ima 100 spolova, to što muškarci koji za sebe kažu da su žene pokupiše sve medalje i stipendija od žena koje su rođene kao žene. Smeta to što se svaki mjesec uvodi neka nova agenda i mi to sve moramo poštovati i smatrati činjenicama.
Smetaju vegani
Meni lično vegani ne smetaju, čak šta više cijenim ih, njihov izbor, bez obzira na to što medicina kaže suprotno. Ali smeta da blokiraš ulaz u McDonalds i ne daš da iko uđe. Smeta to što ulaziš u restorane i blokiraš ljudima hranu. Smeta to što bezobrazno napadaš razne institucije pa su tako do nedavno u Sarajevu stojali bilbordi nekog pileta koji skori pa nema oči i na kojem piše "U KFC-u vam se servira bol, patnja i bolest ovih životinja." Nadam se da ih je KFC Sarajevo udario jednom tužbom po džebu radi ovih navoda.
smetaju pretile osobe
Ne smetaju pretile osobe, nikog ne interesuje da li je neko debeo. Nisam nikad ni pomislio da nekog diskriminišem jer je debeo. Ali smeta da pretilost, nešto što medicina stotinama godina smatra lošim za zdravlje, da uništava krv, srce itd. odjednom se sve to smatra normalnim. Ja ne smijem reći da je neka osoba pretila jer je to govor mržnje. Odjednom svako ko je debeo je prirodno debeo a ne jer previše jede. Iako jedna država prednjači u debljini koja igrom slučaja ima najjaču fast food industriju.
smeta znatan dio umjetnosti
Ovo ne znam na šta misliš.

Zanimljivo je kako je Hitleru smetao dječak Soroš, ali pod Soroš vjerovatno misliš svi Jevreji. Jer danas kada uvrijediš nekog Jevreja to je odmah napad na sve Jevreje i anti semitizam. A što se tiče ostalih koji su živjeli kada i Hitler, pogledaj dobro šta oni misle o svim tim skupinama. Pogledaj šta su komunisti mislili o gej ljudima. Tako da je smiješno sve ovo stavljati na račun Hitlera. Ali ništa čudno, nisi ni prvi ni zadnji koji tako misli, bilo je 100 memes na taj račun libtarda.
Nego de mi reci, nedavno su feminiskinje i ljudi iz ANTIFA pokreta imali fizički obračun, jer su feminiskinje bilo protiv toga da trans žene ulaze u ženski wc. Jesu li i ove feminiskinje pod uticajem Hitlera, nedavno je i Ana iz The Young Turks na Twitteru pisala to što se za ono što smo mi donekad zvali žena sada smatra "osoba koja rađa" i ona je bila meta napada liberalaca iako ona već 20 godina ima ultra liberalni socijalistički show, je li i ona pod uticajem Hitlera?
Ovo što danas radi ANTIFA i LGBTQ pokret jer moderni Hitler. Naravno da u 2023. nećeš praviti Aušvic, niti možeš ići ulicama SAD-a i ubijati ljude koji ti ne odgovoraju, ali danas imaju moderniji načini koje bi koristio Hitler da je danas živ. Danas samo blokiraš, canceluješ, banuješ bilo koga ko pokaže 1% neslaganja sa tvojim idealima.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Ma ja bo, ništa sad ne smeta, makar narednih par sati, dok ne uskočiš na neku drugu temu.
Nemoj da ja sad tražim tvoje postove.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22829 times
Been thanked: 20925 times

Post by Masamune »

Krokodil Behko wrote: 15 Jun 2023, 18:09
Chan wrote: 15 Jun 2023, 17:16
Baš zato bi liberali trebali biti pametniji i da onom najvećem šljamu među ljudima ne daju prostor za djelovanje. Ovo su potezi kojima se zgražava svaka normalna osoba i koja liberalima nikako ne ide u prilog bez obzira i da se bore za nešto dobro ili korisno za čovječanstvo.

Ja tebe apsolutno razumijem i čitavu tvoju perspektivu u vezi ovog.

Liberali koju su počeli prelaziti sve mjere su upravo i stvorili jednu budaletinu Trumpa kao predsjednika, a biće ih još.

Hajd nazvaćemo ih liberalima jer je tako lakše iako je ovo ideološki bućkuriš, a toga smo obojica svjesni.

Pa jes, al kome su oni veći problem, nego razni fašisti i seljaci, koji spremaju veliki scenarij,
taj ni ne zaslužuje ni lijepu riječ ni komentar.
Ako je čovjek u životu, pročitao samo stotinjak knjiga, obično među njima budu i 1984. i Zaratustra.
Budali sve jasno. Al upaliti laptop je lakše, nego naučiti čitati i u tome bi bio problem.
Došo lik sa svojim "mišljenjem" i otvorio temu u kojoj su pogrešne sve tri riječi.
Al neda reći. Zatraži mu par definicija, pa ćeš vidjeti kako ćeš ispasti bahat, nekulturan i militantan.

U principu, koga boli kurac za nekim budalama na travnjaku?
A ovi tu vise ko hoštafleri i ne silaze s tom pričom.
Teorija je kako oni upravo spremaju zavjeru, protiv čudoređa.
Jednako je osnovana kao i ona nekidan, vegani nam spremaju pakao.
Pa ona poslije nje, pretile osobe treba istrijebiti
Pa ona prije nje, zeleni nam ukidaju struju i biće je samo u autima.
Pa ono prije i toga, feministkinje
Pa prije toga, supruge s većim platama
Nastavi niz.

Strašljiva vrsta hominida, sve pretvori u međunarodnu zavjeru i ne silaze mi sa živaca.

Jednostavno, ko jebe i njih i njihovo mišljenje.
To smo konstatovali obojica na početku teme ako se ne varam sa liberalizmom... ili je neka druga tema, ali nejse ne vraćao se nazad.

A dobro, svi mi reagujemo na nešto glupo, apsurdno, štetno i sve ostale kvalifikacije u tom pogledu, ali je ujedno i tačno ko non stop o tome priča :oo

Kad je forum u pitanju jedino ti ostaje da im staljinistički ukineš pravo pisanja i ništa drugo, a neće sigurno prestati pisati o tome :oo

Image
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Nigdje ja nisam poslao nešto a da je normalno. Recimo sve sam ja ovo objašnjavao i prije u družim postovima. (Primjer pretile osobe: viewtopic.php?p=3547537&hilit=debeli#p3547537)

Sve što sam i slao na ovoj temi (ili nekoj drugoj) su ljudi koji sam gore opisao. Dakle od feminiskinja kojima ne smeta to što su muškarci novinari daleko više puta ubijani do toga da polugoli muškarac twerka po školama.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:31
Kad je forum u pitanju jedino ti ostaje da im staljinistički ukineš pravo pisanja i ništa drugo, a neće sigurno prestati pisati o tome :oo
Po uzoru na svoje braće liberale iz Facebooka, YouTubea, Instagrama i starog Twittera.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Saće to drug Nazif shvatiti vrlo ozbiljno i reći vidi kako ovaj opet hinjski nešto pokušava :D.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:34 Saće to drug Nazif shvatiti vrlo ozbiljno i reći vidi kako ovaj opet hinjski nešto pokušava :D.
Ali recimo i ti bi bio banovan sa svih medija jer kako sam primjetio ne slažeš se sa određenim stvarima iz LGBT.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Bosnia_Nord wrote: 15 Jun 2023, 18:39
Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:34 Saće to drug Nazif shvatiti vrlo ozbiljno i reći vidi kako ovaj opet hinjski nešto pokušava :D.
Ali recimo i ti bi bio banovan sa svih medija jer kako sam primjetio ne slažeš se sa određenim stvarima iz LGBT.
Ne slažem naravno u vezi nekih apsurdnih segmenata i djelovanja tog pokreta. Samo što ja nikad nisam pozivao na neko nasilje protiv njih, na istrebljenje, na "ukraše nam djecu" i slično izuzev nekih poprilično devijantnih pojava poput ovog kad uništavaju umjetnička djela. Ovo uništavanje umjetničkih djela nije puno drugačije od onog kad je npr. ISIL uništavao antičke građevine u Iraku i Siriji. Ja na to gledam istim očima.

Taj pokret će doživjeti reformu i sami će se iščistiti iznutra i to je ipak proces koji će trajati neko vrijeme. To već fercera uveliko među različitim frakcijama transrodnih osoba, homoseksualaca koji su se počeli ibretiti raznim drugim segmentima pokreta itd. Npr. u Americi su već sad počeli da kupe govna koja su izasrali sa transrodnim osobama koji su biološki muškarci i kojima su dozvolili takmičenje u ženskim kategorijama sporta.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 263 times
Been thanked: 164 times

Post by rocko »

Behko ,

Ljudi su vise komplikovani od crno bijelog. nego daj definiciju liberalizma.

Tvoj je problem izvor informacija izgleda sve clanci vrlih novinara bivse drzave , koji prevedu clanak sa internta preko google prevodica i onda fale nuanse i onda sekretar za uredjenje okolisa postane ministrica unutrasnjih poslova, Trump dijeli kriminalcima pare a ono Uprava za Mali Obrt nije znala sta i kako pa prevaranti ih ujeli za pare od Trumpa i Bidena.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:49
Bosnia_Nord wrote: 15 Jun 2023, 18:39

Ne slažem naravno u vezi nekih apsurdnih segmenata i djelovanja tog pokreta. Samo što ja nikad nisam pozivao na neko nasilje protiv njih, na istrebljenje, na "ukraše nam djecu" i slično izuzev nekih poprilično devijantnih pojava poput ovog kad uništavaju umjetnička djela. Ovo uništavanje umjetničkih djela nije puno drugačije od onog kad je npr. ISIL uništavao antičke građevine u Iraku i Siriji. Ja na to gledam istim očima.

Taj pokret će doživjeti reformu i sami će se iščistiti iznutra i to je ipak proces koji će trajati neko vrijeme. To već fercera uveliko među različitim frakcijama transrodnih osoba, homoseksualaca koji su se počeli ibretiti raznim drugim segmentima pokreta itd. Npr. u Americi su već sad počeli da kupe govna koja su izasrali sa transrodnim osobama koji su biološki muškarci i kojima su dozvolili takmičenje u ženskim kategorijama sporta.
To ti je mentalna bolest , jer takvi bolesnici nadju fokus u takvim idejama i kad uniste sliku nije sto im je rekao frizider da to urade oni to iz protesta.
Ono svaka peta osoba u USA ima neku mentalnu bolest.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Što se više budete bunili i sve dok vas to bude stalno opterećivalo oni će to nastaviti raditi.

Kao što rekoh doći će to sve na svoje ne zbog onih koji ih mrze, već što će nastupiti autokorekcija tog pokreta. A do tad sabur.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:53 Što se više budete bunili i sve dok vas to bude stalno opterećivalo oni će to nastaviti raditi.

Kao što rekoh doći će to sve na svoje ne zbog onih koji ih mrze, već što će nastupiti autokorekcija tog pokreta. A do tad sabur.
Šta drugo da radiš umjesto što da se buniš? Da čekaš tu autokorekciju?
Neki dan gledam priča neka plivačica kako vježba plivanje od svoje 4. godine, sada joj je 22 godine, dakle 18 godina vježbanja. Došao joj neki mudonja i pobijedi je. Oćeš i njoj reći sabura i čekanja?

Prevelike žrtve odlaze i predaleko je otišao taj pokret da se čeka na autokorekciju.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Autokorekcija je jedino što je preostalo jer su pojedini ekstremi ljevice već zauzeli mnoge pozicije u institucijama. U prevedenom značenju... možeš se slikati, a što gore budeš reagovao oni će biti još gori jer se time hrane.
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2920 times
Been thanked: 24199 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Julia-Klara wrote: 15 Jun 2023, 10:44 Znaci, nije prelazno nego je do roditelja koji forsiraju nesto sto nema veze sa zeljama djetata :ovaj
A roditelji su stariji, znaci generacija blize nama :ovaj

Rekloh vec, protiv nametanja nekih stvari sam (i forsiranja istih), a da li ce se moje dijete sa 3 godine osjecati kao djevojcica a sa 10 kao djecak, pa onda kasnije opet kao djevocica, e to nikad necemo saznati. A i to sve se mijenja, znate vi svi koji imate djecu.

Oni su nesvjesni svog postojanja kao seksualne osobe (mislim na musko/zensko), pa u jednom trenutku su Ivan, a u drugom Ivana.

Pravite od muhe slona DA, jer gledate svijet svojim (odraslim i svjesnim) ocima, bez imalo senzibiliteta za nespolnost djece.

Nije to strasno kao sto vi mislite.

Eto, djecak koji se igra s lutkama ce biti peder. Ili djevojcica koja se igra klikera i autica. Ahaaaaaaam, hau jes nou.
Vala mi se ne bi igro s lutkom :ćitire
Screenshot_20230615_193850_com.facebook.katana_edit_1169379334940312.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Julia-Klara wrote: 15 Jun 2023, 10:44 Znaci, nije prelazno nego je do roditelja koji forsiraju nesto sto nema veze sa zeljama djetata :ovaj
A roditelji su stariji, znaci generacija blize nama :ovaj

Rekloh vec, protiv nametanja nekih stvari sam (i forsiranja istih), a da li ce se moje dijete sa 3 godine osjecati kao djevojcica a sa 10 kao djecak, pa onda kasnije opet kao djevocica, e to nikad necemo saznati. A i to sve se mijenja, znate vi svi koji imate djecu.

Oni su nesvjesni svog postojanja kao seksualne osobe (mislim na musko/zensko), pa u jednom trenutku su Ivan, a u drugom Ivana.

Pravite od muhe slona DA, jer gledate svijet svojim (odraslim i svjesnim) ocima, bez imalo senzibiliteta za nespolnost djece.

Nije to strasno kao sto vi mislite.

Eto, djecak koji se igra s lutkama ce biti peder. Ili djevojcica koja se igra klikera i autica. Ahaaaaaaam, hau jes nou.
Izvini malo je privatno pitanje , kolko djece imas ?
Ima razlog sto se djecaci igraju sa transformers a curice sa barbikama
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bosnia_Nord wrote: 15 Jun 2023, 18:33
Chan wrote: 15 Jun 2023, 18:31
Po uzoru na svoje braće liberale iz Facebooka, YouTubea, Instagrama i starog Twittera.

Naravno.
Ljudi shvatili, da nemate čime razmisliti, pa vam ukinuli pristup. To je jedini ispravan način.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 15 Jun 2023, 21:57
Bosnia_Nord wrote: 15 Jun 2023, 18:33

Naravno.
Ljudi shvatili, da nemate čime razmisliti, pa vam ukinuli pristup. To je jedini ispravan način.
Putin i Kim Johg Un bi bili ponosni na njih.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

insomnia wrote: 15 Jun 2023, 10:18 Bukvalno nema ni teoretske sanse da se njena tri sina osjecaju kod djevojcice
Image
Image
Image

Ovo se sada natura. LGB je tu samo kao trojanski konj
Jbt u Hamerici đe ljudi ne smiju otici doktoru da ne bankrotiraju se predlazu besplatni blokatori puberteta i operacije promjene pola za maksume al sve je to naravno slucajnost. Potrefilo se
Pogledajte na internetu koliko slavnih Amera ima trans djecu
Vala baš, kako to da grom tri put u isto mjesto udari.

Evo ovdje dva put u isto mjesto udario
Mika i Giba iz 'Big Brothera' promijenili spol, a majka Rada ponosno je objavila njihovu novu fotografiju

Image

Srpski mediji početkom godine su se raspisali o promjeni spola Mike i Gibe, bivših natjecatelja showa 'Big Brother' koji se emitirao 2015. godine. Popularni blizanci sada se zovu Ivana i Ana Nikolić, a prvi put nakon objave informacije o promjeni spola za srpske medije progovorila je Ana. - Točno je, sada smo žene. Lijepe smo i sretne i to je sve što u ovom trenutku mogu reći. Nemojte zamjeriti, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo - rekla je Ana tada za Alo.rs.
Interesantno kako svaka LGBT trandža nije postala tipa djevojke kakve srećemo na ulici već sve najgori tupavi stereotip žena. Od Instagramuša do eksibicionistkinja.

Eno ona trans sa travnjaka kod Bijele Kuće, sav razlog zašto je postao žena je da može sise svakome pokazivati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Bukvalno karikiraju zene. Zato se kad se Griezman za maskare maskira u Harlemovca digne kuka i motika pa se ovaj heftu mora izvinjavati iako je svima jasno da se radi o zajebanciji
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Post Reply

Return to “Brak & Porodica”