insomnia wrote: 16 Jun 2023, 06:33
Bukvalno karikiraju zene. Zato se kad se Griezman za maskare maskira u Harlemovca digne kuka i motika pa se ovaj heftu mora izvinjavati iako je svima jasno da se radi o zajebanciji
Ja bih im ljubazno porucio "fuck off, niggers"...
na meni smije svako ostriti kurac, jer sam cistom igrom slucaja bijeli muskarac (hvala bogu pa nisam bogat)?
Ali svaki egzibicionist (sto je zapravo krivicno djelo) smije djeci gurati kitu u lice?
Humbert Humbert se okrece u grobu...
insomnia wrote: 16 Jun 2023, 06:33
Bukvalno karikiraju zene. Zato se kad se Griezman za maskare maskira u Harlemovca digne kuka i motika pa se ovaj heftu mora izvinjavati iako je svima jasno da se radi o zajebanciji
Ja bih im ljubazno porucio "fuck off, niggers"...
na meni smije svako ostriti kurac, jer sam cistom igrom slucaja bijeli muskarac (hvala bogu pa nisam bogat)?
Ali svaki egzibicionist (sto je zapravo krivicno djelo) smije djeci gurati kitu u lice?
Humbert Humbert se okrece u grobu...
Jes al ode karijera i ugled. Kad te vake skole
Glaj sestre. Pojedose je dzini pred nasim ocima. Ovo umjesto da zatvore i lijece rukjom oni im izmisljaju nekaka prava
Jbt iz aviona se vidi da je zajebancija
Al jok. To je uvredljivo
S druge strane ovo je prihvatljivo. Tome treba teziti
Jos mu Đed dadne funkciju pa se izofira kraduci zenske gace po aerodromima
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Glaj sestre. Pojedose je dzini pred nasim ocima. Ovo umjesto da zatvore i lijece rukjom oni im izmisljaju nekaka prava
Ma kakva rukja... u mom kraju su se svojevremeno dzini istjerivali tako sto "opsjednutog" vezu za drvo,a hodza ga siba ostrugom ili nekim slicnim pogodnim sakralnim predmetom.
S druge strane ovo je prihvatljivo. Tome treba teziti
Jos mu Đed dadne funkciju pa se izofira kraduci zenske gace po aerodromima
Ovo ti je behkova demokratska raja iz Ameriku. Ovaj je bio nekakav visoki funkcioner u agenciji za nuklearnu energiju. Bajdenov ponos. Onda ga ufatili na aerodromu kako krade zeMsku odjecu
insomnia wrote: 16 Jun 2023, 09:20
Ovo ti je behkova demokratska raja iz Ameriku. Ovaj je bio nekakav visoki funkcioner u agenciji za nuklearnu energiju. Bajdenov ponos. Onda ga ufatili na aerodromu kako krade zeMsku odjecu
Nemoj mi na demokrate, ziv bio... kao da su cajni kolutici samo kod njih:
Chan wrote: 16 Jun 2023, 09:38
Bome nije bio takav prije 5-6 godina kad se poceo pojavljivati na internetu.
Milo Yiannopoulos (/jəˈnɒpələs/;[9] born Milo Hanrahan, 18 October 1984)[1][10][11] is a British right-wing political commentator. His speeches and writings criticize Islam, feminism, social justice, and political correctness.[12][13][14] Yiannopoulos is a former editor for Breitbart News, an American far-right media organisation.[15]
...
Yiannopoulos has been accused of advocating paedophilia. The allegation arose from several video clips in which he said that sexual relationships between 13-year-old boys and adults can be "perfectly consensual" and positive experiences for the boys.[20][21] Following the release of the video clips, Yiannopoulos resigned from his position at Breitbart,[22] his invitation to speak before the Conservative Political Action Conference (CPAC) was revoked, and a contract to publish his autobiography with Simon & Schuster was cancelled. Yiannopoulos has said that he is not a supporter of paedophilic relationships and that his statements were merely attempts to cope with his own victimhood, as an object of child abuse by unnamed older men.[23]
In 2022, Yiannopoulos served as an intern for Georgia Congresswoman Marjorie Taylor Greene,[24] then worked with white nationalist Nick Fuentes and musician Kanye West on the latter's 2024 presidential election bid.[25]
In 2017, Yiannopoulos was caught on camera singing "America the Beautiful" at a karaoke bar, where a crowd of neo-Nazis and white supremacists, including Richard B. Spencer, who cheered him with the Nazi sieg heil salute. Yiannopoulos subsequently claimed that he did not see the Nazi salutes while he was singing, citing what he claimed to be "extreme myopia". According to the bartender who was working on the night of the incident, Yiannopoulos, Spencer and their entourage came into the bar and asked to sing karaoke even though it had ended. When the bartender saw the Nazi salutes she rushed the stage and told Yiannopoulos and his friends to leave, at which point they began harassing her, chanting "Trump! Trump! Trump!" and "Make America Great Again!" According to her, Yiannopoulos was getting the others "roused".[51]
CNN — As communities across the United States celebrate June as Pride Month, a city near Detroit, Michigan, has voted to permanently ban the display of Pride flags on public property.
Hamtramck’s city council members voted unanimously Tuesday to approve the controversial resolution, which restricts the city from flying any “religious, ethnic, racial, political, or sexual orientation group flags” on public grounds, according to meeting minutes.
Hamtramck is described in the resolution as “one of the most diverse cities in the United States.” The city has a large immigrant presence and all the city council members are of the Muslim faith, city manager Max Garbarino told CNN Thursday. Hamtramck was also the first known city in the US to inaugurate an all-Muslim government, CNN previously reported.
Edit.
There is just one American-born member on the new council: Amanda Jaczkowski, a lifelong Michigander. Her Polish American family has worshiped for five generations at the same nearby Catholic Church. She converted to Islam in 2012.
Ponomarenko na tviteru napiso nesto u fazonu “epidemija kovida je zavrsena prije par mjeseci a ona pizda Putin jos trpa ljude u karantin prije sastanka sa njim”. U komentarima kmeka ko kaze da je pandemija gotova
Tacno isti tip ljudi trpa u naslov profila vakcinu, zastavu ukrajine i LGBT ili sve troje zajedno