Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 16 Jun 2023, 23:22
Hos ti prebacivat bez prisustva djece
...nije mi prvi put da prebacim, ali nisam duuugo, stari telefon, kabal unisten, nemam pojma sta se desilo, a ja bih vise volila, da me neko izdegenjaci, nego da djecu zovem u pomoc!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Bogmeubio ako sam ista skontala ali
VECO MAJSTORE ALEEE ALEEE
...kako bona ne razumijes ...spojila danas staaari handy na laptop, htjela da prebacim samo jednu sliku, i nisam uspjela, ne pitaj me zasto, ali sam shebala laptop, nigdje onog cursora, i kako da ga nadjem, nemam mausa externog, pa da njega prikljucim i nastelujem ponovo, a ja i informatika-ko nebo i zemlja, sve sto znam, sama se snalazim, jedan sin ima pojma o njoj, a kaze mi da nema pojma kako to ide, drugi se ne nalazi u gradu ...i ja cackaj, cackaj, preko handyja na youtub, google, osijedila sam, niko mi nije mogao moj problem objasniti, tako sam ja sigurno 7-8h probavala-i napravim, a fino mislila danas u kupovinu ...poslje nisam imala volje da se spremam! ...je li ti sad jasnije?!
Matan wrote: 16 Jun 2023, 22:00
Sve Havana fin, a zadnje milsi mu motaju se po glavi..
nije ni otvorio kavanu, a odmah bi konobaricu preko plota nategao..
Havana, svaki dan nosi u turbe i nanijeti na kcerke, da su ti zive, zdrave i sretne
...moj sin meni namah rece, ma to je sigurno virus @ bolje da ovdje prekinem!
Matan wrote: 16 Jun 2023, 22:00
Sve Havana fin, a zadnje milsi mu motaju se po glavi..
nije ni otvorio kavanu, a odmah bi konobaricu preko plota nategao..
Pa to je normalno sta, cuj zadnje misli. Zadnje bi bile da kuhara nategnem.
...jesu muska djeca pohitna nesto ......................posebno oko laptopa! ...oni misle ja sam pohadjala informatiku! ...ma tko me yebe, i tako uvijek sama popravim, spasava me uvijek moj bosanski inat!