Umalo ne napisah i da mi ramena miluje ....posebnim ritmom ....samo za mene narucenim iz univerzuma.
Saljem vam svima po onaj ventilatorcic...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A mozda ipak da padne kisa???Rum wrote:Mister No wrote:Ma kakvi.
Svi oni sto u Makarsku otisli nisu ovdje su dosli. Ludnica...Pravite nova jezera jos jos jos
uhMaja wrote:Kod mene nije loše vani ali sam pobjegla od komaraca. Pa ovo je nenormalno. Ovog ljeta ih ima previše. Kunem se da u rojevima lete.

A ti šaraj malo, nemoj sve u jedno mjestoIdeja wrote:Ja se bojim svog ventilatora na plafonu pa često trpim vrućinu![]()
Samo da kažem... Pročitah na netu kako je Nikolić poljubio Josipovića tri puta pa se sjetih da nikad ne znam kakav je kod koga običaj pa obično dodje do glupe situacije jer obično poljubim jednom u jedan obraz i mooožda drugi pa mi onda "prisiljavanje" na treći ili četvrti stvori neugodu

IdejaIdeja wrote:Ja se bojim svog ventilatora na plafonu pa često trpim vrućinu![]()
Samo da kažem... Pročitah na netu kako je Nikolić poljubio Josipovića tri puta pa se sjetih da nikad ne znam kakav je kod koga običaj pa obično dodje do glupe situacije jer obično poljubim jednom u jedan obraz i mooožda drugi pa mi onda "prisiljavanje" na treći ili četvrti stvori neugodu
Mister No wrote:A ti šaraj malo, nemoj sve u jedno mjesto

Mislim da bi se i Grana sa mnom složio.Ideja wrote:Mister No wrote:A ti šaraj malo, nemoj sve u jedno mjestomoraš ti... vidi kako je Rum fin
Nije teskoIdeja wrote: Heidi, Moram se istrenirati za bičevanje![]()

strasno nek im Bog na pomoci da nebude ozbiljnijih poslijedica i ozlijedenihBlackhawk wrote:Informacija iz prve ruke. Zapalila se bolnica u bihacu pretpostavlja se odjel hirurgije ili djeciji odjel. Veliki pozar i jos gori. Nema povredjenih bar po prvim inf. Vise se znati ujutro.

Blackhawk wrote:Informacija iz prve ruke. Zapalila se bolnica u bihacu pretpostavlja se odjel hirurgije ili djeciji odjel. Veliki pozar i jos gori. Nema povredjenih bar po prvim inf. Vise se znati ujutro.
Users browsing this forum: spacebound, uvijek_kontra and 4 guests