LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times
Status: Offline

Re: Zapadne Liberalne Retardacije

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 23:35
Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 23:23
Šalu na stranu
Ako je pomjeriš tamo gdje ćemo onda stavljati one bolesne feminiskinje, gdje ćemo stavljati ljude koji opravdavaju debele ljude, gdje ćemo stavljati ljude koji su rasisti prema bjelcima, gdje ćemo stavljati mržnju prema muškarcima. Nijedno od ovog ne spada u LGBTBLABLABLA??

Ustanovljeno da ne znaš ni šta je liberlaizam.
Učinio ono što sam odmah trebao učiniti - prvog dana.
Nigdje ovakvog merhametli moderatora nema, da dopusti hrpu gluposti, samo eto, nek se neko ne bi našao uvrijeđen.
Hvala ti što si opravdao čitavo postojanje one teme i dokazao da si samo jedan od onih što se na internetu zovu "libtardi". Izgleda da si sebe pronalazi u onih 500 postova koliko je bilo na onoj temi.

A o definicijama nemm šta pričati sa osobom koja je pokrenula temu "Fašisti/nacisti i ostali desničari". Je li ovo okej naziv teme?

Poprilično si nezrela osoba i pristrasna jednoj strani pa tvoja objektivnost nema veze ni sa čim. Definitivno nisi za poziciju moderatora niti bilo čega drugog. Isti si kao svoja braća libtardi iz USA koji bi tako banovali itd.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Re: LGBTIQA+

Post by insomnia »

Liberali se osjecaju izdanim
Nakon sto su promicali vecinsku muslimansku vlast ovi im zaboli noz u leđa 😀
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Ali čekajte, ako je ova tema spojena, gdje ću onda postavljati primjere o BLM rasistima, koji naprave dokumentarac o Kleopatri i naprave je crnkinjom, pa kada se Egipat počne buniti zbog promjene historije onda okrive afrički narod Egipta za rasizam :oo To nema veze sa seksualnom orijentacijom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 23:49 Ali čekajte, ako je ova tema spojena, gdje ću onda postavljati primjere o BLM rasistima, koji naprave dokumentarac o Kleopatri i naprave je crnkinjom, pa kada se Egipat počne buniti zbog promjene historije onda okrive afrički narod Egipta za rasizam :oo To nema veze sa seksualnom orijentacijom.

Postoje teme o BLM, o Liberalima i o svemu što poželiš.

viewtopic.php?t=28708

viewtopic.php?p=3084378&hilit=Liberalizam#p3084378

To što je neko ne zna šta se dešava oko njega i za sve krivi Soroša i Liberale, a ne zna ni temu pronaći, nije moj problem. Moj problem je samo onda kad neko podmeće muda pod bubrege, a to je bila upravo ova spojena tema
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Zapadne Liberalne Retardacije

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 23:54
Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 23:49 Ali čekajte, ako je ova tema spojena, gdje ću onda postavljati primjere o BLM rasistima, koji naprave dokumentarac o Kleopatri i naprave je crnkinjom, pa kada se Egipat počne buniti zbog promjene historije onda okrive afrički narod Egipta za rasizam :oo To nema veze sa seksualnom orijentacijom.

viewtopic.php?t=28708

To što je neko ne zna šta se dešava oko njega i za sve krivi Soroša i Liberale, a ne zna ni temu pronaći, nije moj problem. Moj problem je samo onda kad neko podmeće muda pod bubrege, a to je bila upravo ova spojena tema
Okej, nema problema. Ali onda ako ja stavim ženu koja se dere "respect my pronouns" u temu o liberalima, ti ćeš opet nešto reći "eh ovo nije po definiciji liberalizma, sklonij ovo."??
Last edited by Bosnia_Nord on 18 Jun 2023, 02:29, edited 1 time in total.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Zapadne Liberalne Retardacije

Post by Bosnia_Nord »

I mene to interesuje, haj ove LGBTQ mogu ovdje. Što se tiče tog filma o Kleopatri ako stavim to u BLM onda opet neću ispuniti definiciju BLM pa eto problema.
Isto tako za one djevojke plave kose kada se deru "respect my pronouns" njih bi stavio na temu o liberalima ali se opet bojim da neću ispuniti definiciju. Recimo one gologuze što su bili ispred bijele kuće, u koju temu njih staviti?

Mislim može se ovo sve staviti u temu Amerika, al je bolje da to ostane za nešto drugo. Ali mislim da je najbolja tema "WOKE - All about" jer vjerovatno ovi "woke" ljudi najbolje opisuju ono što je bilo na temi "Zapadne Liberalne Gluposti".
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

viewtopic.php?t=28708

Problem je što ovo danas nema veze sa klasičnom borbom za prava žena, crnaca, protiv homofobije, transfobije etc. već su te stvari direktno ili indirektno povezane sa istom agendom.

Npr. neki trans muškarac sa 50 pronounsa će rijetko kriviti crnca ili Azijata za transfobiju, već je tu uvijek kriv bijeli straight muškarac za kojeg zna i da je glasao za Trumpa prošle godine, i to nas vodi onda na temu Black Lives Matter.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2023, 05:21

viewtopic.php?t=28708

Problem je što ovo danas nema veze sa klasičnom borbom za prava žena, crnaca, protiv homofobije, transfobije etc. već su te stvari direktno ili indirektno povezane sa istom agendom.

Npr. neki trans muškarac sa 50 pronounsa će rijetko kriviti crnca ili Azijata za transfobiju, već je tu uvijek kriv bijeli straight muškarac za kojeg zna i da je glasao za Trumpa prošle godine, i to nas vodi onda na temu Black Lives Matter.
Da, ali to nije u definiciji, tako da...
CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Post by CikCikCikPogodi »

Disneyland pun pedofila
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30957 times
Been thanked: 28662 times

Post by Morgen »

Da nema ljudi kao sto ste vi oni ne bi trebali ni paradirati
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

insomnia wrote: 17 Jun 2023, 23:48 Liberali se osjecaju izdanim
Nakon sto su promicali vecinsku muslimansku vlast ovi im zaboli noz u leđa 😀
Ako su ostali ameri pametni, a mislim na one normalne, jelte, ima da navale kupovat kuće i stanove u ovom gradiću
Napravit neku jaku bazu za buduće političke borbe
jer ako misle da će im pederi preći preko ovog, grdno se varaju
Svi mi se morete obratit
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Morgen wrote: 18 Jun 2023, 09:38 Da nema ljudi kao sto ste vi oni ne bi trebali ni paradirati
Jes al u prknu, što bi kazala šefica.
najviše paradiraju tam đe imaju najviše sloboda
Svi mi se morete obratit
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Nikad, al nikad neće prestati.
Selling Homosexuality To America
Public schools, especially elementary schools, are at the forefront of the battle of homosexual tolerance programs. "Recent months and years have witnessed the beginnings of an unprecedented campaign…to affirm homosexuality and so-called 'gay youth' in schools… [A]llies argue that students need…'positive' images…to counter…'homophobic' society."

PFLAG's Read this Before Coming Out to your Parents is described as its "most famous brochure."
The stated purpose of the brochure is "to inform gay and lesbian young adults about the process most parents go through when their child's homosexual orientation is disclosed."
Note how the persuasive message is framed as education to help your parents accept your coming out:

Don't raise the issue unless you're able to respond with confidence [that you are sure you are homosexual].

…If you're wrestling with guilt and periods of depression, you'll be better off waiting to tell your parents.

…Your parents will probably respond based on a lifetime of information from a homophobic society.

…If you suspect they are capable of withdrawing college finances or forcing you out of the house, you may choose to wait until they do not have this weapon to hold over you.

…If they tend to see social issues in clear terms of good/bad or holy/sinful, you may anticipate that they will have serious problems dealing with your sexuality. If, however, they've evidenced a degree of flexibility when dealing with other changing societal matters, you may be able to anticipate a willingness to work this through with you.

To what does this message appeal?

PFLAG's (1995) promotional message maintains the theme that any parents who might reject homosexuality as normal are sick.
https://www.lifeissues.net/writers/shta ... lity5.html
Svi mi se morete obratit
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14634 times
Been thanked: 10132 times

Post by Julia-Klara »

Al da mu se gadi napisati i moj nick :valja cirkus!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22564 times
Been thanked: 20707 times

Post by Masamune »

https://wien.orf.at/stories/3212188/

Navodno je spriječen teroristički napad na LGBT paradu u Austriji. Uhićeni su jedan čečenac i dvojica bosanaca.

Fanovi ISIL-a i ostalog što nisu krili na internetu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Liberali uzvracaju udarac
Image
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Inace americki mediji u zadnje vrijeme furaju tu pricu o bijelim supremacistima u koje trpaju sve
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times

Post by Krokodil Behko »

Julia-Klara wrote: 18 Jun 2023, 12:22 Al da mu se gadi napisati i moj nick :valja cirkus!

Nemoj tako, baš sad.
Ljudi se upravo bore za slobodu mišljenja protiv staljinizma i moderatorske nekompetentnosti.

Haman si se našla na listi za odstrijel skupa s veganima, pretilim osobama, ženama koje imaju velike plate, itd. Sve neprijatelje slobode, treba odstrijeliti na vrijeme.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ne postoji agenda. To sto je jedna od francuskih najpoznatijih dnevnih novina “parizijan” za dan oceva odabrala ovu pricu to je sasvim slucajno
Image
Bila sam njena majka, sad sam joj otac. Prvi dan oceva nakon tranzicije za Soan
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »