Morgen wrote: 18 Jun 2023, 18:52
spacebound wrote: 18 Jun 2023, 18:49
Kako sam se ja jucer posvadjala. Momacki. I policiju zvala
Pricaj hehe
Godinama imam posla s nesortom, slanjala sam se, zatvaralau kucu, sutila, a oni su glumili serife. Eh, sad otkad je ovo gdje zivim moje, a oni to saznali, rekla sam im dokle mogu ici s kosilicom. Oni to znaju odlicno i bez mene. Da bi on jucer opet krenuo da kosi ono sto mu ne pripada i ja sidjem da mu kazem da smo se nesto dogovorili, kad se on zaleti kosilicom na mene, posto nisam uzmakla ni milimetra, pomakne on malo kosilicu, pa se vrati i predje mi kosilicom preko stopala, samo tockom kosilice, onda su mi se oboje unosili u lice, prijetili, rekli da ce mi sutra viti dan zalosti, ja kazem ili da se maknu ili cu zvat policiju. Pa eto, imali su jedan fin razgovor u kojem im je receno ako se ponovi da ce platiti pofinu kaznu

Evo ih danas k'o bubice. Eno je okopava cvijetnjak i pjeva. Imamo muziku
A sad je stekla velikog neprijatelja iako sam uprkos svemu htjela da im ucinim ustupke, dam vise nego im je obecano pa i sume, da se ne parca, vecu parcelu njima. Medjutim jucer je rekla da samo zeli da joj Bog da da doceka da moje dijete zemlja pokrije. Sad ce ona da upozna jednu drugu mene, a i ja se evo upoznajem

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.