Neka si, nekada je samo takav način efikasan i jedino te tada čuju.spacebound wrote: 18 Jun 2023, 19:47Ali inace se ne svadjam. Jednom prije 6 godina povisila ton na med sestru jer mi je dijete s longetom cekalo satima na pregled iako pise da djeca imaju prednost, a pustale poznanike preko reda. Ovako sam vrlo tiha, ne volim svadje i konflikte, medjutim sto je previse previse je kao ovo jucer nakon 7 godina terora i sklanjanja.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9717 times
- Been thanked: 8349 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9884 times
- Been thanked: 16648 times
Da. I to zena kojoj je dijete poginulo. Pa bi da i moje zemlja pokrije.Morgen wrote: 18 Jun 2023, 20:20Jel to zena rekla??spacebound wrote: 18 Jun 2023, 19:43
Godinama imam posla s nesortom, slanjala sam se, zatvaralau kucu, sutila, a oni su glumili serife. Eh, sad otkad je ovo gdje zivim moje, a oni to saznali, rekla sam im dokle mogu ici s kosilicom. Oni to znaju odlicno i bez mene. Da bi on jucer opet krenuo da kosi ono sto mu ne pripada i ja sidjem da mu kazem da smo se nesto dogovorili, kad se on zaleti kosilicom na mene, posto nisam uzmakla ni milimetra, pomakne on malo kosilicu, pa se vrati i predje mi kosilicom preko stopala, samo tockom kosilice, onda su mi se oboje unosili u lice, prijetili, rekli da ce mi sutra viti dan zalosti, ja kazem ili da se maknu ili cu zvat policiju. Pa eto, imali su jedan fin razgovor u kojem im je receno ako se ponovi da ce platiti pofinu kaznuEvo ih danas k'o bubice. Eno je okopava cvijetnjak i pjeva. Imamo muziku
A sad je stekla velikog neprijatelja iako sam uprkos svemu htjela da im ucinim ustupke, dam vise nego im je obecano pa i sume, da se ne parca, vecu parcelu njima. Medjutim jucer je rekla da samo zeli da joj Bog da da doceka da moje dijete zemlja pokrije. Sad ce ona da upozna jednu drugu mene, a i ja se evo upoznajem![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9258 times
- Been thanked: 9218 times
- Status: Online
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14001 times
- Been thanked: 23216 times
Joj plisna sve te nejeblo
Ja odmah vadim cenera i vicem idi sebi kupi sampon jebemte, sta nas zagadjujes, hos da pomremo
Bizi nosi to
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sve je to pet. Samo treba biti svjestan vremena u kojem zivimo i cinjenice da te to moze odvesti jal u grob ili na robijuZizi wrote: 18 Jun 2023, 20:26Neka si, nekada je samo takav način efikasan i jedino te tada čuju.spacebound wrote: 18 Jun 2023, 19:47
Ali inace se ne svadjam. Jednom prije 6 godina povisila ton na med sestru jer mi je dijete s longetom cekalo satima na pregled iako pise da djeca imaju prednost, a pustale poznanike preko reda. Ovako sam vrlo tiha, ne volim svadje i konflikte, medjutim sto je previse previse je kao ovo jucer nakon 7 godina terora i sklanjanja.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

Sa ovakim je najbolje sjediti. Mene jedino jebe u zadnje vrijeme sto mala bude sa mnom pa izbjegavam posto nju bude strah
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma jokinsomnia wrote: 18 Jun 2023, 20:30Sa ovakim je najbolje sjediti. Mene jedino jebe u zadnje vrijeme sto mala bude sa mnom pa izbjegavam posto nju bude strahFuddo wrote: 18 Jun 2023, 20:28
Joj plisna sve te nejeblo
Ja odmah vadim cenera i vicem idi sebi kupi sampon jebemte, sta nas zagadjujes, hos da pomremo
Bizi nosi to![]()
Ja volim te boemicne likove, al koji drze do sebe
Ovo ba, isto chernobil da mi hoda po glavi
Dozvolite da se obratimo
- Zizi
- Forum [Bot]
- insomnia
- Rđav kurac

A nista kad se brat upisa? 
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30282 times
- Been thanked: 28021 times
Tacno mi se povraca kako neko moze da bude pun zlobespacebound wrote: 18 Jun 2023, 20:27Da. I to zena kojoj je dijete poginulo. Pa bi da i moje zemlja pokrije.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa to je najmanje bitno. No poenta je na tome da moraa biti svjestan da mores naletiti na situaciju đe ces nekog morati odrobijati
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma de to malo jebemga
Ako ja moram na analizu bojnih otrova nakon tri pive
Nosi
Sampn marka, saFun pola marke
On se zadnji put okupo 1945 kad je Titu iso gleda na Blatusi
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

A dobro. To svuđe ima. Ja realno nazalost znam vise takvih nego profesora
- Zizi
- Forum [Bot]
Ama može ti se desiti i da neko samo naleti na tebe na ulici, bez da ste riječ razmijenili i eto belaja.
Šta si se ba toliko prepao, ne dira tebe niko.
Evo vidiš, mi se kao žeMske izborimo.
- spacebound
- Urednik foruma

Ovo je unikatan primjerak. Zamisli ti, ne daj Boze, moje dijete sutra eto nek nogu samo slomi, to bi likovalo. Bilo bi sretnoMorgen wrote: 18 Jun 2023, 20:32Tacno mi se povraca kako neko moze da bude pun zlobespacebound wrote: 18 Jun 2023, 20:27
Da. I to zena kojoj je dijete poginulo. Pa bi da i moje zemlja pokrije.
Tako sam ruzne emocije osjetila i osjecam evo po prvi put u zivotu prema nekome, toliko, toliko, ruzne, i mislim da umire kraj mene ne bih joj pomogla.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac

Hahha a jest prepaoZizi wrote: 18 Jun 2023, 20:36Ama može ti se desiti i da neko samo naleti na tebe na ulici, bez da ste riječ razmijenili i eto belaja.insomnia wrote: 18 Jun 2023, 20:33
Pa to je najmanje bitno. No poenta je na tome da moraa biti svjestan da mores naletiti na situaciju đe ces nekog morati odrobijati
Šta si se ba toliko prepao, ne dira tebe niko.![]()
Evo vidiš, mi se kao žeMske izborimo.![]()
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30282 times
- Been thanked: 28021 times
Takav je moj otac. Najstrasnije reči izgovara.spacebound wrote: 18 Jun 2023, 20:37Ovo je unikatan primjerak. Zamisli ti, ne daj Boze, moje dijete sutra eto nek nogu samo slomi, to bi likovalo. Bilo bi sretno
Tako sam ruzne emocije osjetila i osjecam evo po prvi put u zivotu prema nekome, toliko, toliko, ruzne, i mislim da umire kraj mene ne bih joj pomogla.
Mene je sahranio par puta.
To su u principu strasno nesrecni ljudi i usamljeni (iako su u braku ili slicno). Kloni se njih. Ni pogled, nit trositi bilo kakve misli na njih
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa de joj vidi to za Njemacku sto ganjaMorgen wrote: 18 Jun 2023, 20:41Takav je moj otac. Najstrasnije reči izgovara.spacebound wrote: 18 Jun 2023, 20:37
Ovo je unikatan primjerak. Zamisli ti, ne daj Boze, moje dijete sutra eto nek nogu samo slomi, to bi likovalo. Bilo bi sretno
To su u principu strasno nesrecni ljudi i usamljeni (iako su u braku ili slicno). Kloni se njih. Ni pogled, nit trositi bilo kakve misli na njih
Ko god joj je do sad prevodio, zajebo joj nesta
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma

Pa zar mi nisi vidio put neki danFuddo wrote: 18 Jun 2023, 20:43Pa de joj vidi to za Njemacku sto ganjaMorgen wrote: 18 Jun 2023, 20:41
Takav je moj otac. Najstrasnije reči izgovara.
Ko god joj je do sad prevodio, zajebo joj nesta
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40867 times
- Been thanked: 27363 times
- Status: Online
Ili usere nisi se kaze napio ako se nisi usro
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.