Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Uh. Gdje ti vidis ironiju (uzalud je pitati, ali eto)?Pasaga wrote:Djevojko...
..odakle toliki pesimizam....ironija....?
Ako nemas vlastito samouvjerenje,nije dobro
razmisljat glasno,sugerisat negativno...
Za nas ovdje,sam nacuo u klubu da bi se moglo desiti nesto.Ruana wrote:Pasaga jesi li ti cuo da dijaspora Skandinavije i Amerike ima placen prevoz da dodje da se upise.
...pokusam sutra dati odgovor...Lavlje_srce wrote:Uh. Gdje ti vidis ironiju (uzalud je pitati, ali eto)?Pasaga wrote:Djevojko...
..odakle toliki pesimizam....ironija....?
Ako nemas vlastito samouvjerenje,nije dobro
razmisljat glasno,sugerisat negativno...
I gdje vidis poveznicu izmedju mog samopouzdanja i stanja u BiH? Ovo je takodje retoricko pitanje, hocu reci - odgovor nije potreban.
Moja ocjena situacije u BiH proizlazi iz zvanicne statistike koja kaze da je BiH najsiromasnija zemlja u Evropi. Mene to izuzetno zabrinjava, i ne navodi na optimizam. Ti si optimistican? Na osnovu cega konkretno?
Nema popravnog... u tome je problem.Kad Srbi budu većina u oba entiteta (a to će tako biti probni popis je to pokazao)kad budu imali većinu teritorije i kad to sve bude ovjereno ovim popisom zašto bi u narednim godinama htjeli novi popis ?Nela wrote:Ko da gledam uspjet ce s_ebat ovaj popis. I razmisljam koliko je para drmnulo da se ovo pokrene, a koliko ce jos drmnuti da se "popravi" jer su za nas bosnjake bas napravili stupicu
....suti.....laganini wrote:pa valjda su se muslimani odredili kao bošnjaci...ili nisu...
..nemoj da mjesas izraze...pojmove.....zbunjoza...laganini wrote:nešto pogrešno ocijenio...
Nije.laganini wrote:misliš da kategorija bošnjak nije vezana isključivo uz muslimansku populaciju..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests