A mozda je, ipak, taj Pariz beze

Moderator: Krokodil Behko
A mozda je, ipak, taj Pariz beze
Moram prvo u portugal pa cu onda u olovo. Ovo mi je prece.Vanilla wrote: 18 Jun 2023, 15:00Arthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 14:57
kladanj mocan skroz! prije rata jos bio dobar onaj hotel, bila muzika uzivo!
ja volim i do olova otic, ma samo sunjalice natakarim!![]()
U Kladnju imate dobar ribnjak, Rumeni; a u Olovu Zeleni vir, prelijepo.
malo su suzbili taj problem, nije ko prije. havana i ja smo bili u 2. svjetskom ratu tamo!
Ma kao i svuda. Od ludila do divnih stvari...Meni je svuda lijepo, lijepo trazim a to drugo preskacem.
Ne lazi joj, mislice nema ih sad.Arthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 15:02malo su suzbili taj problem, nije ko prije. havana i ja smo bili u 2. svjetskom ratu tamo!![]()
DjuturumiArthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 15:02malo su suzbili taj problem, nije ko prije. havana i ja smo bili u 2. svjetskom ratu tamo!![]()
pa kazem ti, malo su suzbili problem, prije je gore bilo!HAVANA wrote: 18 Jun 2023, 15:04Ne lazi joj, mislice nema ih sad.Arthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 15:02
malo su suzbili taj problem, nije ko prije. havana i ja smo bili u 2. svjetskom ratu tamo!![]()
Ja bio prije godinu
Dok raspored napravimo... Iza ljeta, negdje u novembru...
Dabogda te mis napo na šanzelizeuuuuVanilla wrote: 18 Jun 2023, 15:04DjuturumiArthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 15:02
malo su suzbili taj problem, nije ko prije. havana i ja smo bili u 2. svjetskom ratu tamo!![]()
![]()
![]()
Brt, haman imaš zajeban brakArthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 14:51 meni je bilo lijepo. i u parizu i u londonu. london mi cak dodje kao destinacija gdje bih mogao par godina zivjeti.
doduse meni je i u afganistanu super bilo.
Nipošto ne sjedaj u one rikše. Voze samo u jednom pravcuVanilla wrote: 18 Jun 2023, 14:45 Sve ti je to subjektivni dozivljaj, kao i za sve. Javim, svakako, utiske.
A dobro...mnogi i za turke kazu da su poprilicna ciganija a meni tamo top
Pravim plan sta da obidjem, falit' ce mi, izgleda, dana...
Laže havana. Garant se otrovo pa hoće da i ti sjebeš želudacHAVANA wrote: 18 Jun 2023, 14:50 I otidji na patku u stari pariz na pocetku ulice s kaldrmom, mali restorancic, karirani stolnjaci... Top hrana i vino...
bravo lafe! kako ti sve super znas!Taare wrote: 18 Jun 2023, 19:58Brt, haman imaš zajeban brakArthur Dent wrote: 18 Jun 2023, 14:51 meni je bilo lijepo. i u parizu i u londonu. london mi cak dodje kao destinacija gdje bih mogao par godina zivjeti.
doduse meni je i u afganistanu super bilo.
Ono, daj bilo đe sam da nisam kući![]()
Ni ja ne bih u Pariz, ni malo me ne zanima. London vecimmuno wrote: 18 Jun 2023, 13:11 Volim putovati al Pariz I London me nikad nisu privlacili da bih tamo otisla. Djeca su bila njima se svidjelo. Obisla sam punooo al eto ima dijelova gdje me nista ne interesuje I ne planiram ici pored ova 2 grada jos India, Tajland, Amerika, Australia a eto Novi Zeland je na listi sta bih jos voljela vidjeti.
Nije , pa gdje ces slusat sta ti muskarci o Parizu pricaju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest