Jedna od za meni apsolutno najdražih, iako je nasuprot rečenom više - manje poznata (šta ću kad mi je pamćenje kratko

[ytube][/ytube]
Joj sjećam se, ovo je bilo onda kada je svima dosadio isti kalup pjesama pobjednica, pa se cijela Evropa naklatila na telefone da glasa za ove likove....a mislio sam da sam jedini.Krokodil Behko wrote:
Hajde ima još jedna koja mi se dopala. Jeste da su ovi tipovi malo manje zgodni od te dvije vatrene Španjolke ali dobra im je pjesma
[ytube][/ytube]
Ama svima dosadile te pjesme na isti kalup. Ili su neke sladunjave diskačice ili neki bzvz sentiš ili folk motivi. Mene su oduševili sa kostimografijom. Trebalo je hrabrostiniska grana wrote:Joj sjećam se, ovo je bilo onda kada je svima dosadio isti kalup pjesama pobjednica, pa se cijela Evropa naklatila na telefone da glasa za ove likove....a mislio sam da sam jedini.Krokodil Behko wrote:
Hajde ima još jedna koja mi se dopala. Jeste da su ovi tipovi malo manje zgodni od te dvije vatrene Španjolke ali dobra im je pjesma
[ytube][/ytube]
Gotovo me bilo stid priznati, međutim kasnije se ispostavilo da su skoro svi ljudi koje sam poznavao glasali za njih.
Ah da, sjećam se i zabezeknute face našeg dotad u trijumf poprilično uvjerenog predstavnika kad je vidio ko je pobijedio
Pa zar nisu pobijedile?Mister No wrote:Baš sam ovu mislio postaviti. Po meni najbolja od svih, šteta sto ne pobijediše
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests