Đenećeš. Pokusah te samo ...navuc. Na tanak led, dal reko.
Joj suti, nijemi zamjerit, jos se oporavljan od cudnovatih mi
Mel Gibanica snova.

http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... start=1120

Moderator: VIP
eto,kao on samo kuziHeidi wrote:
kuzim, kuzim![]()
Pah... siguran san dab odlicno bas...Heidi wrote:Mislim da je pitao za onu drugu Klaru
Ne zamjerim ti miralleme....posebno sad kad sam prillicno sigurna da bi bio dobar sa Freudom
Ja ti mogu samo reći za sebe,ostavim otvoren forum i idem na neke druge stranice ili gledam TV,jedem...mirallem wrote:Samoda dakle pitam...
Pa jbte jel moguce da naovom forumu niko
nis piso nije ...sat i po (tocno uminut) eo ?
Pa sta radite svi ondaUkupno je: 118 korisnika/ca online; 17 registriranih, 0 skrivenih i 101 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 60 minute/a.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 394, dana 14 mar 2013, 13:13.
Registriranih korisnika/ca: Analgetik, Bambi, dacina_curica, Dalia, djordje5, Dust, Heidi, Krokodil Behko, laganini, mirallem, Mister No, Peggy Sue, POSAVLJAK, Rum, tutnplock, Veca, Zagorkaimal neki tajni podforum,
nama smanje od 22 iljade postova nedostupan. a ?
...bila je pod banom!laganini wrote:di je bubica..
Aha..hvala...ne ostavljam tako lične podatke, ali i za ovo sam se iznenadila.Bambi wrote:gejsha wrote:Kakva je ovo stranica pipl zna li neko?
Kada ukucam svoje ime i prezime na google, izbaci mi kao da sam tu, moje ime i prezime, moje godine i država u kojoj živim.
Čak ima i moja slika koja je stara oko 5-6 godina..Da li su mogli uzeti sve te podatke s neke druge stranicE?Jer ja se tu nikada nisam registrovala.
Gdje god da se registruješ ili staviš svoje prave podatke,tj. ime,prezime,godine,sliku,Google će ti to otvoriti kada upišeš podatak...Ako postaviš svoju sliku na samo jednu stranicu,a ne izbrišeš je to će Google prepoznati i izbaciti ko god da upiše neki tvoj podatak...To je malo zeznuto,zato na internetu ne treba stavljati ni slike neke privatne,a ni adresu,brojeve telefona,broj kartice i ostale privatne stvarizato neki i zovu google majkom znanja
nema šta ne pronađe,bilo to staro jedan dan ili 30 godina
Ukucah i ja sebe kad sam vidjela tvoj post... Izbaciše mi fb profil, tj profilnu sliku... Baš čovjeku nije ugodno kad ne može kontrolisati sve to (osim naravno da te nema na netu, a to je već mišn imposibl)gejsha wrote: Aha..hvala...ne ostavljam tako lične podatke, ali i za ovo sam se iznenadila.
Vjeruj da ima... Evo me prva.. i čini mi se jedina...Krokodil Behko wrote:Mora da ti je dosadno pa samo zbog toga pitaš.
Ne vjerujem da ima neko ko ne zna ko/s kim - shematic
I meni ovo često pokazuje,a danas mi piše : Problem loading page,možda desetak minuta,dok nije normalno učitalo forum...Blackhawk wrote:
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 9 guests