Sad radim tako što sam uključena u rad više humanitarnih akcija, ali isključivo tako da vodim računa o svemu što dostavim. Ne zato što mi je stalo do svih stvari koje dam, nego mi je stalo do ljudi kojima dajem. Pomozi.ba ovdje ima kancelariju, odlično i POŠTENO rade, tako da sam uključena u sve. Također tu je još jedno udruženje koje doslovno objavi i javno prikaže svaki fening koji je neko uplatio. Te račune koje su napravili... Eh, tu me možete vidjeti u svaka doba.. I iskreno da kažem veliki sam skeptik kada su ove kutije po gradu u pitanju. Nit znaš kome daješ, ni ko je ovlašten da to skuplja, ni da li će novac otići tamo gdje treba. Tu se ne bolježi ko je koliko dao, pa ne možeš imati stvarno stanje, dakle postoji mogućnost da se oduzme od sume (da, ima takvih. Postoji video snimak momka koji se nedavno lagano išetao iz tržnog centra Džananović sa kutijom za priloge ispod ruke)..
A najviše volim obradovati djecu u domu.. Njih pogotovo, lično obradujem, ništa žiro računi, ništa uplate... Duše moje male...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)