AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
Ali nobelova za mir? 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 157 times
- Status: Online
Ja sam jasno naveo tadasnji republikanci i demokrati ( a i da je Bosna danas vazna ko Burundi) ali umara prica o Bidenu prijatelju Bosne a pravi prijatelji su sve pokrenuli Bob Dole i John McCain i Jo Leiberman a Biden i ostali se samo pridruzili , i onda dodje tik tokas koji se u politiku USA razumije ko Mara u kriv k.rac sto se kaze u mom selu i postavi Biden veliki prijatelj a nas ubijali dok je Bill Clinton predsjednik i opire se nogama i rukama ukidanju embarga.Fuddo wrote: 18 Jun 2023, 16:40Stvarno poredis te ljude sa danasnjom republikanskom partijom?rocko wrote: 18 Jun 2023, 12:25
Poenta je kako je lako manipulisat glupe i neuke ljude.
Onaj koji se protivo ukidanju embarga se zove Bill Klinton i on je tad bio Predsjednik USA.
Tako da ispada da su tadasnji republikanci volili Bosnu vise od demokrata a danas i jednima i drugima je Bosna vazna ko i Burundi .
Sto se tice Trumpa nema ga se sta rehabiltovati jedina "steta" koju je on nanio Bosni postoji u propagandi srbadije. u realnosti covjek im metno za zube.
Pa na tvom tik toku Bidenova prva recenica je "Posjetio sam bolnicu sa Bobom Dole "to je ciko republikanac sto prica na slici a Biden gleda u njega ko u Titu.
Zajednicko im je samo GOP, i nista vise.
John McCain da je mogo, streljo bi truNpa.
Uostalom, za ove danasnje, oni su Rino, tako ih zovete.
- insomnia
- Rđav kurac

A valjo je i snjacima
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
rocko wrote: 18 Jun 2023, 19:05Ja sam jasno naveo tadasnji republikanci i demokrati ( a i da je Bosna danas vazna ko Burundi) ali umara prica o Bidenu prijatelju Bosne a pravi prijatelji su sve pokrenuli Bob Dole i John McCain i Jo Leiberman a Biden i ostali se samo pridruzili , i onda dodje tik tokas koji se u politiku USA razumije ko Mara u kriv k.rac sto se kaze u mom selu i postavi Biden veliki prijatelj a nas ubijali dok je Bill Clinton predsjednik i opire se nogama i rukama ukidanju embarga.Fuddo wrote: 18 Jun 2023, 16:40
Stvarno poredis te ljude sa danasnjom republikanskom partijom?
Moj rocko popusili ste na svim frontovima
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

Bila vamo u Des Moine jedna babina izabrana za gradonacelnicu ko Dem. kad je on bio predsjednik , valjo jasta valjo .
- rocko
- Inventar foruma

Vidim istrage u Biden familiju i Big Guy u punom jeku.ironman wrote: 18 Jun 2023, 19:09rocko wrote: 18 Jun 2023, 19:05
Ja sam jasno naveo tadasnji republikanci i demokrati ( a i da je Bosna danas vazna ko Burundi) ali umara prica o Bidenu prijatelju Bosne a pravi prijatelji su sve pokrenuli Bob Dole i John McCain i Jo Leiberman a Biden i ostali se samo pridruzili , i onda dodje tik tokas koji se u politiku USA razumije ko Mara u kriv k.rac sto se kaze u mom selu i postavi Biden veliki prijatelj a nas ubijali dok je Bill Clinton predsjednik i opire se nogama i rukama ukidanju embarga.
Moj rocko popusili ste na svim frontovima![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24178 times
Ne mozes bolan te likove dovoditi u vezu sa truNpom, statije?rocko wrote: 18 Jun 2023, 19:05Ja sam jasno naveo tadasnji republikanci i demokrati ( a i da je Bosna danas vazna ko Burundi) ali umara prica o Bidenu prijatelju Bosne a pravi prijatelji su sve pokrenuli Bob Dole i John McCain i Jo Leiberman a Biden i ostali se samo pridruzili , i onda dodje tik tokas koji se u politiku USA razumije ko Mara u kriv k.rac sto se kaze u mom selu i postavi Biden veliki prijatelj a nas ubijali dok je Bill Clinton predsjednik i opire se nogama i rukama ukidanju embarga.Fuddo wrote: 18 Jun 2023, 16:40
Stvarno poredis te ljude sa danasnjom republikanskom partijom?
To su ozbiljni ljudi bili.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Niko njhih ne dovodi u vezu sa Trumpom mada ovi danas bi sa Trumpom na celu upalili nosace i poceli ravnat Beograd, nego onakvinm slijepcima ko ironman pokazes da tik tok nije najbolji izvor informacija.Fuddo wrote: 18 Jun 2023, 19:20Ne mozes bolan te likove dovoditi u vezu sa truNpom, statije?rocko wrote: 18 Jun 2023, 19:05
Ja sam jasno naveo tadasnji republikanci i demokrati ( a i da je Bosna danas vazna ko Burundi) ali umara prica o Bidenu prijatelju Bosne a pravi prijatelji su sve pokrenuli Bob Dole i John McCain i Jo Leiberman a Biden i ostali se samo pridruzili , i onda dodje tik tokas koji se u politiku USA razumije ko Mara u kriv k.rac sto se kaze u mom selu i postavi Biden veliki prijatelj a nas ubijali dok je Bill Clinton predsjednik i opire se nogama i rukama ukidanju embarga.
To su ozbiljni ljudi bili.
Ti razumijes da su Demokrate ista govna ko sto su bili i prije 29 godina, i da su glasali protiv ukidanja embarga da zastite Clintona i da mu daju sansu da par godina kasnije nam nametne Dejtonski Mirovni Sporazum?
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
To nije tačno. I jedni i drugi su glasali za ukidanje embarga. Metno sam linkove na američke vladine stranice
Svi mi se morete obratit
- rocko
- Inventar foruma

Pogresno vecina demokrata glasala protiv jer im tako rekao Bill Clinton koji je biio predsjednik tako da oni koji su glasali su glasali svjesni da nece biti dovoljno glasova al et da je na zabiljesci da su glasali za Dole, McCain, , Biden , Lieberman groupu prijedlog.Taare wrote: 18 Jun 2023, 22:03 To nije tačno. I jedni i drugi su glasali za ukidanje embarga. Metno sam linkove na američke vladine stranice
Na kraju Clinton organizovao Dayton i dao 49% drzave srbadiji
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Netacnorocko wrote: 19 Jun 2023, 00:28Pogresno vecina demokrata glasala protiv jer im tako rekao Bill Clinton koji je biio predsjednik tako da oni koji su glasali su glasali svjesni da nece biti dovoljno glasova al et da je na zabiljesci da su glasali za Dole, McCain, , Biden , Lieberman groupu prijedlog.Taare wrote: 18 Jun 2023, 22:03 To nije tačno. I jedni i drugi su glasali za ukidanje embarga. Metno sam linkove na američke vladine stranice
Ukidanje embarga su blokirali francuzi.
De, citaj malo
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

Ok, dedera dokaz da je pogrešno.rocko wrote: 19 Jun 2023, 00:28Pogresno vecina demokrata glasala protiv jer im tako rekao Bill Clinton koji je biio predsjednik tako da oni koji su glasali su glasali svjesni da nece biti dovoljno glasova al et da je na zabiljesci da su glasali za Dole, McCain, , Biden , Lieberman groupu prijedlog.Taare wrote: 18 Jun 2023, 22:03 To nije tačno. I jedni i drugi su glasali za ukidanje embarga. Metno sam linkove na američke vladine stranice
Svi mi se morete obratit
- rocko
- Inventar foruma

Kakvi ba francuzi te spopali u US Senatu, priberi se,Fuddo wrote: 19 Jun 2023, 00:38Netacnorocko wrote: 19 Jun 2023, 00:28
Pogresno vecina demokrata glasala protiv jer im tako rekao Bill Clinton koji je biio predsjednik tako da oni koji su glasali su glasali svjesni da nece biti dovoljno glasova al et da je na zabiljesci da su glasali za Dole, McCain, , Biden , Lieberman groupu prijedlog.
Ukidanje embarga su blokirali francuzi.
De, citaj malo
Trazili McCain i Dole i Biden da US ukine jednostrano embargo da nas poguraju ko Ukrajinu sa oruzjem, opremom , obukom i obavjestajnim podatcima i da mi zavrsimo sa srbadijom jednom za sva vremena, Bill Clinton bio predsjedniki i vrsio pritisak na senatore da glasaju protiv.
da nije bilo tog pritiska ta bi odluka postala zakon i danas bi bila druga prica.
Jesi vidi na snimku onog "Ukrajinca" sto valja cetvoricu ono on ukrajican ko i ti i ja , e takve instruktore su htjeli u Bosnu poslat.
PS. odes na Opsada Sarajeva i ima tamo nekih mudonja sto po ravnici Posavine raznose cetnicke tenkove.
- insomnia
- Rđav kurac

Ima li neko pretplatu na NYT? Jao traze saudijci nuklerarni dil 

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ne znam sto to sve tamo ne zboNbardujemo
Otmemo im to nafte, zlata, para, onih cunjeva iz sinagoga
I vratimo se kuci
Koji dosadni smorovii, i oni i te njihove svete zemlje
I sva prasina
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

Kurac kad imaju vojsku koja vise voli smrt nego sto ovi vole zivot
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6935 times
vasa je gora 100 puta najmanje.Fuddo wrote: 20 Jun 2023, 18:42Ne znam sto to sve tamo ne zboNbardujemo
I vratimo se kuci
I sva prasina
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Mozda i jesteArthur Dent wrote: 20 Jun 2023, 19:30vasa je gora 100 puta najmanje.Fuddo wrote: 20 Jun 2023, 18:42
Ne znam sto to sve tamo ne zboNbardujemo
I vratimo se kuci
I sva prasina![]()
Al imamo B2 i F22
He he
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest