djordje5 wrote:Ako dodješ u pravo vrijeme ja ću te dočekati slobodnim apartmanom...
ehs sad,,kako da nadesim pravo vrjeme ,,
!!!Kad to tebi godi??
Moderator: Krokodil Behko

djordje5 wrote:Ako dodješ u pravo vrijeme ja ću te dočekati slobodnim apartmanom...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nemas pojma kolkos omasijo.laganini wrote:ne ravnaj te se po dubrovniku a i ne brinite najmanji problem s turistima je doli...ko doli dođe puna je novčanika..

Da je Vučurević znao za ove cijene porvno bi ih do temelja.Blackhawk wrote:

I jeftinijiRuana wrote:Ma obecao je stariji i ljepsi Stradun.

Nije nuzno da sa ulaskom u EU zamijene i valutu, odnosno da pređu na euro.Calla wrote:cjene su namjestili da su i EÙ standard nadmasili,,,
a kada ce se u Hrvatskoj mjenjati valuta sa kune na €??

potpislaganini wrote:ne ravnaj te se po dubrovniku a i ne brinite najmanji problem s turistima je doli...ko doli dođe puna je novčanika..

Malo je pobezveze u toj Hrvatskoj, a tek u Kanadivučica wrote:eh sad svi tolko pljujete po hrvatskoj i ugostiteljima i smajstaju i cijenama i svemu a opet idete umocit svoje dupe u jadransko more,kome je skupo u dubrovniku(osvrta na onaj racun ) nek ide negdje dalje gdje mu je jeftinije,to je turisticka zemlja i naravno da ce cijene biti vise nego u bosni i okolnim zemljama. Moze se naci jeftinijih smjestaja i udobnih al kako vi nazivate one iz "dijaspore" i zapadnih zemalja kako behko rece oni hoce da se malo "pokazu" kako imaju pa lete u najskuplje daseinacvije i poslije pljuju i kukaju vako..nako..nadi brate neki normalan smjestaj ne ekstreman i bit ces zadovoljan.
..ovo sve govorim zato sto sam se dosta godina bavila turizmom i radila sa ljudima i u restoranima i u apartmanima i zanm kako je a nitko ne spominje sto ti turisti ostave iza sebe kad odu(da se covjeku zeludac digne) i koje uslove zahtjevaju uz smjetaj od 30eura po danu.pa nisi brate doso u sheraton neg u jedan normalan apartman.
prema tome nevolim da se moja zemlja bas toliko blati,kom se nesvida nek ide u tursku i crnu goru al nigdje nema mora ko jadransko zato svi i lete unatoc tom pljuvanju na jadran.

smij se ti a i ove godine ces svoje dupence umocit u toj pobezveze hrvatskoj slanoj vodiMister No wrote:Malo je pobezveze u toj Hrvatskoj, a tek u Kanadivučica wrote:eh sad svi tolko pljujete po hrvatskoj i ugostiteljima i smajstaju i cijenama i svemu a opet idete umocit svoje dupe u jadransko more,kome je skupo u dubrovniku(osvrta na onaj racun ) nek ide negdje dalje gdje mu je jeftinije,to je turisticka zemlja i naravno da ce cijene biti vise nego u bosni i okolnim zemljama. Moze se naci jeftinijih smjestaja i udobnih al kako vi nazivate one iz "dijaspore" i zapadnih zemalja kako behko rece oni hoce da se malo "pokazu" kako imaju pa lete u najskuplje daseinacvije i poslije pljuju i kukaju vako..nako..nadi brate neki normalan smjestaj ne ekstreman i bit ces zadovoljan.
..ovo sve govorim zato sto sam se dosta godina bavila turizmom i radila sa ljudima i u restoranima i u apartmanima i zanm kako je a nitko ne spominje sto ti turisti ostave iza sebe kad odu(da se covjeku zeludac digne) i koje uslove zahtjevaju uz smjetaj od 30eura po danu.pa nisi brate doso u sheraton neg u jedan normalan apartman.
prema tome nevolim da se moja zemlja bas toliko blati,kom se nesvida nek ide u tursku i crnu goru al nigdje nema mora ko jadransko zato svi i lete unatoc tom pljuvanju na jadran.![]()

draga Ruana ja sam samo rekla svoje misljenje i imam pravo na to kom pravo kom krivo..al vecinom ljudi iz Bosne se bune za neljubaznost za smjestaj za cijene za ovo..za ono..a mozda nije problem samo u nasim ugostiteljima nego i u ljudima koji dolaze....citam na netu hrpu clanaka kako se samo Bosanci bune i bjeze mahom u Tusku i Spaniju pa izvolte siroko vamo polje ko ima i ko hoce dolazio je i doci ce u Hrvatsku ko nece nemoraRuana wrote:Ama niko ti ne pljuje, samo pricamo o cijenama pa imamo i mi jadrana i slane vode Neum nije u Turskoj jelde.