Zvacu pojacanje, uduni.Arthur Dent wrote: 22 Jun 2023, 00:04 znam, nije nesto, kazem ti slaba mi inspiracija. zato nista i necu da saljem. ovdje cu stavit i et..

Zvacu pojacanje, uduni.Arthur Dent wrote: 22 Jun 2023, 00:04 znam, nije nesto, kazem ti slaba mi inspiracija. zato nista i necu da saljem. ovdje cu stavit i et..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da si pomjerila aparat još malo udesno fotografisala bi i smokvu.

Nisam imala pojma a ni obracala paznju nisam
Ta kod zavoda zadnjih godina ima i plod.

Trebala si uslikat da si se sjetila. Idem u smokve, cim prijeZizi wrote: 22 Jun 2023, 00:54Ta kod zavoda zadnjih godina ima i plod.
Ja sam prije nekoliko godina ostala zabezeknuta kada sam vidjela da je tu smokva. Kako je bilo jako sunce, hajde reko da stanem ispod drveta dok mi bude zeleno na semaforu. Podignem glavu i vidim plodove smokve.A 20 godina tu prolazim i nikada nisam prije primijetila.
Znala sam od prije za ovu drugu kraj džamije, što je kod onog malog mostića.
Fotografisala sam je tada, samo ko će sada naći tu fotku.Shadow wrote: 22 Jun 2023, 01:01Trebala si uslikat da si se sjetila. Idem u smokve, cim prijeZizi wrote: 22 Jun 2023, 00:54
Ta kod zavoda zadnjih godina ima i plod.
Ja sam prije nekoliko godina ostala zabezeknuta kada sam vidjela da je tu smokva. Kako je bilo jako sunce, hajde reko da stanem ispod drveta dok mi bude zeleno na semaforu. Podignem glavu i vidim plodove smokve.A 20 godina tu prolazim i nikada nisam prije primijetila.
Znala sam od prije za ovu drugu kraj džamije, što je kod onog malog mostića.![]()