Zato sto tebe izuzetno volim
Ko cojeka, i borca za bolje sutra.
Moderator: Krokodil Behko

Zato sto tebe izuzetno volim

Jedini koji me ovde iakreno vole su havana i zana

Gukni golube

To toChan wrote: 22 Jun 2023, 07:26 Bome meni forum ne predstavlja nikakav bijeg od života. Sad da me spejs trajno banuje bilo bi mi svejedno.
Isto mi je upaliti film, seriju, PS4, gledati neš na youtube ili forumati. Čisto da čovjek ubije vrijeme, da učestvuje u nekim diskusijama u nadi da možeš šta i naučiti od drugih (ovo je meni prioritet), da se zajebavaš i to je to u suštini. Svakom njegovo.
Popularity contesti me ne zanimaju ni u kojem segmentu foruma. Ne interesuje me šta velika većina misli o meni izuzev onih do kojih je meni stalo, a nisam ni politički korektan. Ja sam neka light verzija insomnije. Kažem drugom šta mislim o njemu iskreno bez pakovanja u celofane.
Furaću svoje sve dok sam na forumu. Kad više ne budem koga briga svakako.
eto

Hebem ti kebab, Dofu...Fuddo wrote: 22 Jun 2023, 03:58 E sad, ovo bi mogla biti zajebana tema, a i ne mora.
More se to odvuci u smislenu filozofsku raspravu, a more ispast i ko neka birtija dje se sikiricama vade nalazi.
Svi prisutni vise ovdje 24/7, naizgled gubljenje vremena, ali nemojmo biti bas tako olako na obaracu i sve to nazvati, budalama.
Jesu li ovo refleksije neke seste dimenzije, za sve propale brakove, neostvarane muzicke karijere, pogresne destinacije, previlike sise, ili premale? Mozemo li biti iskreni prema ovom socioloskom problemu?
Da li ja kuham neke splacine, oblacim markiranu robu u jebackom vrtu da vas impresioniram, ili sam mozda htio biti modni kreator u cevabdzinici?
Jesmo li tuzni jer nas ostavila, a mi nju sanjali svaku noc, i onda pucamo na neduzne snase iz sela oko Prozora, na internetu?
Jesmo li lavovi samo u horoskopu?
Jebemo li opasne trebe u zbunju na bazenu samo u mislima?
Da li smo Magelani sto otkrivaju Prljesac, ili hortikulturni radnici iza kuce?
Ima toga jos
Sad mi se pripisalo

Brate Selneseln wrote: 22 Jun 2023, 07:31Hebem ti kebab, Dofu...Fuddo wrote: 22 Jun 2023, 03:58 E sad, ovo bi mogla biti zajebana tema, a i ne mora.
More se to odvuci u smislenu filozofsku raspravu, a more ispast i ko neka birtija dje se sikiricama vade nalazi.
Svi prisutni vise ovdje 24/7, naizgled gubljenje vremena, ali nemojmo biti bas tako olako na obaracu i sve to nazvati, budalama.
Jesu li ovo refleksije neke seste dimenzije, za sve propale brakove, neostvarane muzicke karijere, pogresne destinacije, previlike sise, ili premale? Mozemo li biti iskreni prema ovom socioloskom problemu?
Da li ja kuham neke splacine, oblacim markiranu robu u jebackom vrtu da vas impresioniram, ili sam mozda htio biti modni kreator u cevabdzinici?
Jesmo li tuzni jer nas ostavila, a mi nju sanjali svaku noc, i onda pucamo na neduzne snase iz sela oko Prozora, na internetu?
Jesmo li lavovi samo u horoskopu?
Jebemo li opasne trebe u zbunju na bazenu samo u mislima?
Da li smo Magelani sto otkrivaju Prljesac, ili hortikulturni radnici iza kuce?
Ima toga jos
Sad mi se pripisalo![]()
![]()
izgleda da je Jose prenio preko granice bas neku jaku robu.

Možda lajkom hoće da kaže da sam šupakFuddo wrote: 22 Jun 2023, 07:31To toChan wrote: 22 Jun 2023, 07:26 Bome meni forum ne predstavlja nikakav bijeg od života. Sad da me spejs trajno banuje bilo bi mi svejedno.
Isto mi je upaliti film, seriju, PS4, gledati neš na youtube ili forumati. Čisto da čovjek ubije vrijeme, da učestvuje u nekim diskusijama u nadi da možeš šta i naučiti od drugih (ovo je meni prioritet), da se zajebavaš i to je to u suštini. Svakom njegovo.
Popularity contesti me ne zanimaju ni u kojem segmentu foruma. Ne interesuje me šta velika većina misli o meni izuzev onih do kojih je meni stalo, a nisam ni politički korektan. Ja sam neka light verzija insomnije. Kažem drugom šta mislim o njemu iskreno bez pakovanja u celofane.
Furaću svoje sve dok sam na forumu. Kad više ne budem koga briga svakako.
eto
Zakuhava se.![]()
Lajkala te i Zana
Koja je na forumima since 1956.![]()

Hvala, ali pusti ih da zive... nema im vece kazne.

Mozda nam indirektno porucuje da smo narcisoidne samoubice?

How many dicks is that?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)