RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Doktorica u Gradačcu nakon skandaloznog ponašanja vraćena na posao, sada će liječiti djecu
Ima. Svi koji rade na slicnim mjestima tesko ostanu bez posla
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8331 times
- Been thanked: 19636 times
Re: Doktorica u Gradačcu nakon skandaloznog ponašanja vraćena na posao, sada će liječiti djecu
Rade i doktori koji svojom nepaznjom usmrte pacijenta a da ne radi ova.
- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 24679 times
- Been thanked: 10714 times
Ko bi i otpustio doktora, ionako nedostajući kadar, tako da...
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24679 times
- Been thanked: 10714 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23092 times
- Been thanked: 21131 times
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
staj skandalozno
patriota
voli svoje postuje tudje
ja mislio skidala se za tiktoka
bizi
ajmo dalje da vidimo sta jos ima
patriota
voli svoje postuje tudje
ja mislio skidala se za tiktoka
bizi
ajmo dalje da vidimo sta jos ima
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 56488 times
- Been thanked: 10098 times
Uhljeb more dobit otkaz jedino ako bi ubio dvoje troje ljudi.insomnia wrote: 15 May 2023, 11:41 Nemeres tako lahko otpustiti ove uhljebljene. Znam ih ja kaamru sto su lezali po zatvorima a opet rade
Prvi put bi se progledalo kroz prste
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5296 times
- Been thanked: 7518 times
Tako ti slični rezoni...
i popove pedofile često samo premjeste u drugu crkvu.
i popove pedofile često samo premjeste u drugu crkvu.
Svijest ima sidrište.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1743 times
Od mali se nogu uci... 
Vragolasto..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: RS - all about
Opet prijetnje iz manjeg i slabijeg entiteta.
Naravno da i mi navijamo da predsjedništvo blokira
Naravno da i mi navijamo da predsjedništvo blokira
https://www.klix.ba/vijesti/bih/viskovi ... /230521066Premijer RS-a Radovan Višković danas je izjavio da bi on volio da članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić glasaju protiv projekta istočne gasne interkonekcije kako bi vidjeli gdje će svojom krivicom odvesti Bosnu i Hercegovinu.
" Јa bih volio da zakoče, da onda definitivno kažemo jedni drugima 'hvala, doviđenja, bili smo u ljubavi, više nismo'. Ako oni misle da se mogu igrati sa građanima BiH", rekao je Višković.
Svi mi se morete obratit
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14744 times
- Been thanked: 10265 times
- Taare
- greatest

- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2802 times
- Been thanked: 8828 times
Pljuje Dodikove srbende, izdajnici. Lazu, kradu, obecavaju. Nema narod hljeba a oni se vozaju helikopterima. Jedno prica u BL, drugo radi u Sarajevu. Srpska u dugovima do guše, nema para. Zapad podrzava i gura Dodika, on je njihov igrac i oni ovo sve skupa rade.
Stanivukovic manipulator, izdao narod, sada se lize sa Dodikom.
Mene vole svi. Mene pozdravljaju po Sarajevu. Vole me više od Bakira..
Nisam gledo a evo u šta hoces da je ovo 90% razgovora
- Taare
- greatest

Njihovo porijeklo
http://miruhbosne.com/historija-i-porij ... kih-vlaha/U srednjovjekovnoj Srbiji bio je zabranjen brak između Vlaha i Srba. U povelji srpskog kralja Milutina, izdanoj oko 1315. godine Manastiru svetog Stefana u Banjskoj, stoji: “Srbin da se ne ženi među Vlasima. Ako se pak oženi bez znanja igumana, da se uhvati i sveže i on i Vlah od koga bude uzeo ženu, te da se vrati silom opet na očevo mesto.” Na drugoj strani, Vlasi u srednjovjekovnoj Bosni bili su zaštićeni i ravnopravni s bosanskom vlastelom. Druga žena bosanskog kralja Ostoje (1398–1404) zvala se Kujava i njeno je ime femininum od imena kraljevih Vlaha Kujavića. Kralj Tvrtko (oko 1338–1391) također je imao svoje “kraljeve Vlahe”, a u nastojanju da se Vlasima predstavi kao njihov istinski gospodar u svoj vladarski titular uvrstio je vlaško ime Mirče.
Novu i posljednju epizodu vlaških seoba pokrenule su u 14. stoljeću Osmanlije. Brojni ratovi i epidemije kuge desetkovali su bosanskohercegovačko stanovništvo, a na puste i upražnjene zemlje Turci su sistemski naseljavali Vlahe. Kao i u srednjovjekovnoj Bosni, i u Osmanskom carstvu bili su povlašteni i zaštićeni. Organizirani u vlaške stočarske katune, Turcima su plaćali porez filuriju, čiji je novčani iznos bio manji od poreza koji su plaćali zemljoradnici. Uzimali su učešća u turskim poluvojnim formacijama akindžijama i martolozima, a jedan broj vlaških knezova postajali su “kršćani spahije”. Znatan broj bosanskih Vlaha prešao je s vremenom na islam.
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10160 times
- Been thanked: 12032 times
Grad Banja Luka najboljem učeniku osnovnih škola poklonio kisele krastavce

Grad Banja Luka svome učeniku generacije iz jedne od gradskih osnovnih škola, jednom od najboljih đaka u ovome gradu dodijelio je nevjerovatan poklon paket koji sadržava teglu krastavaca, promotivni materijal u obliku kape i rokovnika telekomunikacijske firme, te ulaznicu za gradski bazen Akvanu (koja je pod stečajem)
Aktivistica i novinarka iz Banje Luke, Melani Isović razgovarala je sa roditeljima djeteta koji su samo kratko komentirali: “Kiseli krastavci na ljeto, mogli staviti neki USB koji bi bio bar od neke koristi”.
- insomnia
- Rđav kurac

Da. Bas njihovoTaare wrote: 26 May 2023, 21:16 Njihovo porijeklo
http://miruhbosne.com/historija-i-porij ... kih-vlaha/U srednjovjekovnoj Srbiji bio je zabranjen brak između Vlaha i Srba. U povelji srpskog kralja Milutina, izdanoj oko 1315. godine Manastiru svetog Stefana u Banjskoj, stoji: “Srbin da se ne ženi među Vlasima. Ako se pak oženi bez znanja igumana, da se uhvati i sveže i on i Vlah od koga bude uzeo ženu, te da se vrati silom opet na očevo mesto.” Na drugoj strani, Vlasi u srednjovjekovnoj Bosni bili su zaštićeni i ravnopravni s bosanskom vlastelom. Druga žena bosanskog kralja Ostoje (1398–1404) zvala se Kujava i njeno je ime femininum od imena kraljevih Vlaha Kujavića. Kralj Tvrtko (oko 1338–1391) također je imao svoje “kraljeve Vlahe”, a u nastojanju da se Vlasima predstavi kao njihov istinski gospodar u svoj vladarski titular uvrstio je vlaško ime Mirče.
Novu i posljednju epizodu vlaških seoba pokrenule su u 14. stoljeću Osmanlije. Brojni ratovi i epidemije kuge desetkovali su bosanskohercegovačko stanovništvo, a na puste i upražnjene zemlje Turci su sistemski naseljavali Vlahe. Kao i u srednjovjekovnoj Bosni, i u Osmanskom carstvu bili su povlašteni i zaštićeni. Organizirani u vlaške stočarske katune, Turcima su plaćali porez filuriju, čiji je novčani iznos bio manji od poreza koji su plaćali zemljoradnici. Uzimali su učešća u turskim poluvojnim formacijama akindžijama i martolozima, a jedan broj vlaških knezova postajali su “kršćani spahije”. Znatan broj bosanskih Vlaha prešao je s vremenom na islam.
- Taare
- greatest

- insomnia
- Rđav kurac

Kakav nejebac žive sile je ovaj Dodik

Vidim ni opozicija se ne otima

- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Pa, kad nevaspitanom djetetu dopustas sve, ono ce uvijek ici korak dalje i ispitivati granice dozvoljenog.insomnia wrote: 21 Jun 2023, 19:39 Kakav nejebac žive sile je ovaj Dodik
A opozicija boluje od vjecite boljke srpskih politicara: strah da ce biti proglasen za Vuka Brankovica.
Za 3/5 spremni!
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2802 times
- Been thanked: 8828 times
Izgleda manji entitet popularan samo kad Mile jede govna a niko nista o neisplacenim platama.
Prica se da je samo policija dobila plate bez kašnjenja.
Prica se da je samo policija dobila plate bez kašnjenja.