Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by insomnia »

Sjecira ga ljiljan hirurski precizno
Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4059 times
Been thanked: 3719 times

Re: TAČNO U PODNE: Dodik poslao ultimatum Ustavnom Sudu BiH

Post by Naseef Mushroom »

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:20 Mora biti i smijesni meme
Da su tviter i fejsbuk postojali 92-e ne bi niko glave izvuko
Nisu morali ni postojati, dovoljan je bio Nele koji je zbrisao u Beograd i tamo guslao a mnogi naši i 30+ godina još nisu skontali i zovu ga Nostradamusom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:27 Sjecira ga ljiljan hirurski precizno
Image
Rusofilska SDFA nas želi sa prijateljem posvađati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ma dobro al opet se koliko toliko sacuvalo. Zamisli rahmetli Lahud vice na tviteru treba nam ljudi na Snagovu navrli vlasi a FGR ga poklopi doskocicama
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22155 times
Been thanked: 20219 times

Post by Masamune »

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:07
Chan wrote: 23 Jun 2023, 16:22 Pa da je djeci Izeta Nanića neko ponudio da budu ambasadori možda bi ostali u Bosni.

Većina djece naših političara i poznatih osoba uglavnom ne rade npr. u bingu sa fakultetom za 800 KM.
A u Finskoj, USA, Francuskoj rade?
Jbt u fr lik zaposlio maloljetne cerke da na raspustu kopiraju nesta u parlamentu 3000€ platu imale 😀
Jaro, ne govore sigurno u Finskoj ili Americi djeci da je najbolje da se prikopčaju na budžet jer im je samo tako sigurna i normalna plata. Ovdje pri upisu na fakultet maštaju da kasnije rade neĐe kao direktori i da se stranački nakače.

Kad u BiH u privatnom sektoru počnu plaćati ljude kako treba tad će biti druga priča, a mahom to ne rade. Ili ih ne prijave, ne ide staž, pa dio plaćaju na ruke i slično. Siva ekonomija nas pojede. Neće ljudi da se više zajebavaju s time od danas do sutra, pa odoše.

Sad kukaju ne mogu naći radnike. Pa plati ih, pa ćeš ih naći.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Palestinci potpisu sa Kinezima ugovor u kojem kazu boli nas kurac za teroristicke Ujgure udrite hin. Ukrajinci vicu ukini sve rusko, Bosnjo svrsava. Kae imaju oni oravo da rade sta hoces
Ono govedo Zahiragic kaze zajeba nas USA i EU morebit da bi trebalo razmotriti i ostale opcije svi skoce vicu rusofili, kozojebi…
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Chan wrote: 23 Jun 2023, 18:31
insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:07

A u Finskoj, USA, Francuskoj rade?
Jbt u fr lik zaposlio maloljetne cerke da na raspustu kopiraju nesta u parlamentu 3000€ platu imale 😀
Jaro, ne govore sigurno u Finskoj ili Americi djeci da je najbolje da se prikopčaju na budžet jer im je samo tako sigurna i normalna plata. Ovdje pri upisu na fakultet maštaju da kasnije rade neĐe kao direktori i da se stranački nakače.

Kad u BiH u privatnom sektoru počnu plaćati ljude kako treba tad će biti druga priča, a mahom to ne rade. Ili ih ne prijave, ne ide staž, pa dio plaćaju na ruke i slično. Siva ekonomija nas pojede. Neće ljudi da se više zajebavaju s time od danas do sutra, pa odoše.

Naravno da govore. Isti je to kurac manje vise svuđe. Pusti suplju
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 23 Jun 2023, 18:03
Chan wrote: 23 Jun 2023, 16:22 Pa da je djeci Izeta Nanića neko ponudio da budu ambasadori možda bi ostali u Bosni.

Većina djece naših političara i poznatih osoba uglavnom ne rade npr. u bingu sa fakultetom za 800 KM.
Ja sam davno više puta napisao a rado ću ponoviti.
Puna usta hvale o Srbima i Hrvatima u Armiji Republike Bosne i Hercegovine ali jedini dobar Bošnjak koji je bio pripadnik ARBiH je mrtav Bošnjak i onaj koji prosi.

Čim ne prosi onda mora da je ratni profiter a i jedini razlog zašto pominju borce koji prose nije što ih boli briga za njih već se koriste zbog obračuna sa Bošnjacima koji ne prose da im udaraju na savjest.
A i kod svakog ubijenog Bošnjaka u ratu postoji teorija kako su ih naši ubili i ispada da četnici nisu očigledno mrava zgazili, a gdje je dokazano da su ubijali gdje se ne može demantovati onda ne bi ni to oni uradili da nisu sa našim bili u dogovoru ili da naši nisu prodali.

Da Semir Halilović danas kopa kanale, bila bi tolika pseudo-briga kako je to zlatan dečko, sin heroja, koji će sutra isto napustiti državu i govorilo bi se o sramoti. Čim nije za sadake onda ide pljuvanje “Uhljebio se, kvalifikacija: Sin generala”.
Sutra da djeca rahmetli Izeta dobiju posao u Bosni koji je više od čišćenja ulica (uz svo dužno poštovanje i takvim časnim radnicima) isto bi se tako pljuvali.

Zašto se inače svaki Bošnjak heroj rata koji je na nekoj funkciji pljuje da ga je stranka postavila, da se u tim udruženjima pere novac, da je podoban a ne sposoban, samo se pokojni Jovan Divjak nije tako prozivao kada je bio izvršni direktor udruženja “Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu”, da je direktor bio neki Hamo, i njega bi častili svakakvim psovkama i prozivkama.

Bolje da su umjesto što su postavili sina heroja generala pitali Njihovu Stranku da li imaju kakvog Igora da postave.
Da me ubiješ ja ne mogu da shvatim tvoj tok misli.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Brat Nazif je sve u pravu
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:33
Chan wrote: 23 Jun 2023, 18:31

Ma ja
Tako je.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Chan wrote: 23 Jun 2023, 18:35
insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:33
Ma ja
Tako je.
Pa ja ti kazem da jeste. I ovi sto su u realnom sektoru se uvale na temdere kod roditelja. Jbt sin presjednika Fr parlamenta je gle cuda na celu firme koja je napravila francusku strategiju borbe protiv korone. Milijarde dobili iz budzeta a babo poguro obaveznu vakcinaciju. I ovo nisu nikakve teorije zavjere nego kako provjerljive cinjenice
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa jedan Sarkozi je u kucnom pritvoru zbog korupcije.
Nista na svijetu mi nismo izmislili nego samo preuzeli sa strane. Pa gledaj Trumpa. Bidena i onog njegovog debilka i tako dalje i tome slicno. Pusti sto tebi Klix potura pricu kako u Becu ministri idu biciklom na poso a u Finskoj ministrica daje ostavku jer je platila cokoladicu sluzbenom karticom
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Chan wrote: 23 Jun 2023, 18:33
Naseef Mushroom wrote: 23 Jun 2023, 18:03
Ja sam davno više puta napisao a rado ću ponoviti.
Puna usta hvale o Srbima i Hrvatima u Armiji Republike Bosne i Hercegovine ali jedini dobar Bošnjak koji je bio pripadnik ARBiH je mrtav Bošnjak i onaj koji prosi.

Čim ne prosi onda mora da je ratni profiter a i jedini razlog zašto pominju borce koji prose nije što ih boli briga za njih već se koriste zbog obračuna sa Bošnjacima koji ne prose da im udaraju na savjest.
A i kod svakog ubijenog Bošnjaka u ratu postoji teorija kako su ih naši ubili i ispada da četnici nisu očigledno mrava zgazili, a gdje je dokazano da su ubijali gdje se ne može demantovati onda ne bi ni to oni uradili da nisu sa našim bili u dogovoru ili da naši nisu prodali.

Da Semir Halilović danas kopa kanale, bila bi tolika pseudo-briga kako je to zlatan dečko, sin heroja, koji će sutra isto napustiti državu i govorilo bi se o sramoti. Čim nije za sadake onda ide pljuvanje “Uhljebio se, kvalifikacija: Sin generala”.
Sutra da djeca rahmetli Izeta dobiju posao u Bosni koji je više od čišćenja ulica (uz svo dužno poštovanje i takvim časnim radnicima) isto bi se tako pljuvali.

Zašto se inače svaki Bošnjak heroj rata koji je na nekoj funkciji pljuje da ga je stranka postavila, da se u tim udruženjima pere novac, da je podoban a ne sposoban, samo se pokojni Jovan Divjak nije tako prozivao kada je bio izvršni direktor udruženja “Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu”, da je direktor bio neki Hamo, i njega bi častili svakakvim psovkama i prozivkama.

Bolje da su umjesto što su postavili sina heroja generala pitali Njihovu Stranku da li imaju kakvog Igora da postave.
Da me ubiješ ja ne mogu da shvatim tvoj tok misli.
Pa samo poredi članke, postove, FB komentare itd.
Svaki demobilisani borac Bošnjak koji danas ne prosi je ratni profiter, nećeš ni o jednom Srbinu ili Hrvatu demobilisanim borcu to pročitati.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Nego jesu sw krenuli vracati ovi sto ih je SDA ocerala?
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:50 Nego jesu sw krenuli vracati ovi sto ih je SDA ocerala?
Ma kakvi, eno na onom tamo forumu, više postova kuknjave o SDA nego kada su činili vlast, ne treba im veća kletva i kazna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Šta veli onaj momak, vratio se u Bosnu čim je Denis Bećirović pobijedio Bakira. Kaže na taj dan mu isteklo 3 mjeseca boravka u Njemačkoj :D.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

😀
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai »

Gdje su pare dodo..😳
Vragolasto..:zao
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

insomnia wrote: 23 Jun 2023, 18:30 Ma dobro al opet se koliko toliko sacuvalo. Zamisli rahmetli Lahud vice na tviteru treba nam ljudi na Snagovu navrli vlasi a FGR ga poklopi doskocicama
"Ne pali vam vise ta fora, SDFA! Ljudi hoce napredak i borbu protiv korupcije, drugom vi prodajite tu pricu o Snagovu i cetnicima."
Za 3/5 spremni!
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Kolju ljude u Bijeljini

Neće biti rata. Fake news.