Meni Maje posalje pp i napise, kako si ono mogo lajkat?
Sramota

Meni Maje posalje pp i napise, kako si ono mogo lajkat?

A meni napise jedna druga, jebala svekrvu, kako se obukla, sramota, koljeno joj se vidi..

Pa reci direktno i po cuni..

Vec kako..

Nisam. Moro bi dugo trljat da operem blato, malo se teze skida. A onda bi trljanjem nastao problem.

Sve smo organizovali. Behko ulazi bocno, laser roni a fuddo s padobranom uskace. Zauzecemo blace.Prva mehanizovana arbih. Imamo problem, ne zna niko oko camca deverat. Ja sam vec ranjen, ovde vicem behko ubo sam se na jeza sta cu?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Idi onda u trenerci, to sigurno imaš.Morgen wrote: 25 Jun 2023, 15:38 Trebam u 17:30 da sam spremna, dolaze po mene, idemo na jedan open air festival. I ja sad ovako lezim, forumam i racunam, u 16:00 cu ustati, pod tus, kosu oprati, 16:30 polako traziti sta cu obuci, u 17:00 sminkanje, nakit, parfem ovo ono taman..
A ZNAM.. da nema sanse da taj plan uspe, da cu komplet ormar da prevrnem JER NEMAM STA DA OBUCEM i sve baciti na krevet (sto ce me uzasno iznervirati kad se vratim) i da ce ovi morati da me cekaju sigurno 10 minuta… i da cu nervozna uci u auto i kmekati kako se ne osecam dobro.
Tako da… sad cu ustati. Kakvi planovi i organizacije.
Al me mrzi uzasno.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests