Dobro dosla SepticSeptic_Flesh wrote:Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...mirallem wrote:Dobrodoso/la/lo Septic_Flesh.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Krokodil Behko
Dobro dosla SepticSeptic_Flesh wrote:Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...mirallem wrote:Dobrodoso/la/lo Septic_Flesh.![]()
![]()
![]()
![]()
ae, rekao je M. da ćeš doć. a i da nije, trag zvijezda koje prosipaš kud hodiš, putanju odaju tiSeptic_Flesh wrote: Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...![]()
![]()
Hvala draga šnalice, oću reć ukosniceUkosnica wrote:ae, rekao je M. da ćeš doć. a i da nije, trag zvijezda koje prosipaš kud hodiš, putanju odaju tiSeptic_Flesh wrote: Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...![]()
![]()
![]()
Ukosnica wrote:ae, rekao je M. da ćeš doć. a i da nije, trag zvijezda koje prosipaš kud hodiš, putanju odaju tiSeptic_Flesh wrote: Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...![]()
![]()
![]()
Dobro dosla SepticRum wrote:Septic_Flesh wrote:Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...mirallem wrote:Dobrodoso/la/lo Septic_Flesh.![]()
![]()
![]()
![]()
Hold your horses,Ukosnica wrote:ae, rekao je M. da ćeš doć. a i da nije, trag zvijezda koje prosipaš kud hodiš, putanju odaju tiSeptic_Flesh wrote: Jao, duboko Vam za*aljujem na dobroJdoslici gospon Miraleme...![]()
![]()
![]()
Dobrodošao/la DobriČajeviDobriČajevi wrote:Novi kolač![]()
Strastveni čajdžija i software/web developer.
Vidim lokacija Mostar pa da te pitam jel znaš gdje u Mostaru ima kupiti zeleni čaj u listićima. Ja sam tražila i tražila al nigdje. Samo onaj u kesicama.DobriČajevi wrote:Novi kolač![]()
Do prije nekih godinu dana DM je imao, više ne. Znam još jedino za jedan butik na trgu Rondo, zove se Čokolada, ili tako nešto... uglavnom, tamo sam jednom ušao čisto da vidim šta imaju u ponudi i iznenadio sam se kada sam vidio da imaju i čajeve u rifuzi - 'na vagu' od Plantaga, i nešto od Ahmad Tea u limenkama.Maja wrote:Vidim lokacija Mostar pa da te pitam jel znaš gdje u Mostaru ima kupiti zeleni čaj u listićima. Ja sam tražila i tražila al nigdje. Samo onaj u kesicama.DobriČajevi wrote:Novi kolač![]()
OK, sklonim, nije bedKrokodil Behko wrote:Dobrodošao/la DobriČajeviDobriČajevi wrote:Novi kolač![]()
Biće nam čast da nam se pridružiš.
U međuvremenu, da ti skrenem pažnju da imamo podforum za razne oglase i reklame pa tako da nema potrebe da držiš link u potpisu.
http://www.bosanski-forum.com/viewforum.php?f=53
Dobrodošla AleksandraAleksandra wrote:Tu sam iz radoznalosti.
Moguce i da ostanem,vidjecemo
meni se nesta sve cini da se prosirila internetom vest o mom prisustvu na ovom forumupa su zene pocele da dolaze...Julia-Klara wrote:nesto mi se sve cini da nas sa ovim novajlijama ocekuje svijetla buducnost (forumska)
jos jedan neodoljiviAlexandar wrote:da nije ova sandra neka moja tajna obozavateljka?![]()
meni se nesta sve cini da se prosirila internetom vest o mom prisustvu na ovom forumupa su zene pocele da dolaze...Julia-Klara wrote:nesto mi se sve cini da nas sa ovim novajlijama ocekuje svijetla buducnost (forumska)
Ja sam ga ove godine kupila u dmu. Plantagov.Maja wrote:Vidim lokacija Mostar pa da te pitam jel znaš gdje u Mostaru ima kupiti zeleni čaj u listićima. Ja sam tražila i tražila al nigdje. Samo onaj u kesicama.DobriČajevi wrote:Novi kolač![]()
Ljubavi tinaTina wrote:Pozdrav svima. Nadam se da cemo se lijepo druziti i da cu se osjecati kao kod svoje kuce.
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests