Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 23990 times
Been thanked: 10398 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Nice »

Zavisi od dosta toga, znak, podznak, kako su raspoređene ostale planete
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22333 times
Been thanked: 20409 times
Status: Online

Post by Masamune »

Nice wrote: 24 Jun 2023, 16:59
Chan wrote: 24 Jun 2023, 16:54 Nije loše što sam u podznaku vaga :mmm
Ko bi rekao. Djeluješ ravnodušno, Lav u podznaku Vaga, jesi li siguran za datum rođenja :valja
Neko mi je to rekao davno... odoh provjeriti
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30571 times
Been thanked: 28251 times

Post by Morgen »

Jel ja mogu da biram koji sam znak kad mi je rodjendan 19.02.?
Granica se pomera
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Osoba sa Suncem u Lavu i podznakom u Vagi ima lepe manire i ponaša se prema drugima sa osećajem dostojanstva. Ljude koje vole, vezuju za sebe čvrsto. Izgledaju toliko pouzdani da se gotovo svi pokoravaju njihovom spoljašnjem, ljubaznom autoritetu. Uz to, stvaraju utisak ravnoteže, koji se prenosi i na druge. Imaju izuzetan šarm, znaju za to i koriste ga.

Lav sa podznakom u Vagi uvek zna šta da obuče. Oni znaju da kombinuju boje i uvek su u trendu. U stanju su da upoznaju osobu već dok se rukuju sa njom. Oni su intiuitivni i umeju dobro da pregovaraju. Umetnički aspekt ove kombinacije znaka i podznaka je takođe razvijen, posebno u oblasti muzike. Poseta operi je svečana prilika za vas i pri tome ćete izabrati najlepšu moguću toaletu.

Sa svojim ogromnim talentom, uspešni su i ostvaruju svoje ciljeve.

Međutim, oni brzo gube snagu i olako odustaju od svojih stremljenja.
Životne radosti ne propuštaju i imaju sreću da su uvek okruženi vedrim ljudima. Vage zahtevaju sve što je veliko – mali stan ne dolazi u obzir. Lepota mora naći svoju upotrebu i zato stalno i uspešno naglašavaju sopstvenu važnost I ističu svoje atribute.
Ovo, možda, nije najpraktičnija kombinacije, ali svakako je najšarmantnija. Vaša harizma i velikodušnost čine da nasmejete čak i najmračnijih lica i preporodite najtužnije društvo. Potrebno vam je okruženje skladnih i rafiniranih ljudi. Vi imate izuzetan osećaj za boju i oblik i obožavatelj ste svega lepog. Vodite aktivan društveni život i imate razvijen smisao za humor. Vašem šarmu je nemoguće odoleti. Volite novac, ali potreban vam je samo kako biste ga potrošili na sebe ili na one čiji život želite da ukrasite i učinite podnošljivijim.

Vi ste dobro odgajana i pristojna osoba. Vaše ponašanje je savršeno, osim ako niste jako umorni.
Čak i u ovom slučaju, radije izbegavate neprijatne prizore, jer ne volite svađe. Nije iznenađujuće da ste popularni u svom krugu i da dobro podržavate kompaniju u kojoj radite. Vi ste uvek podsticaj za dobrou raspoloženje. Sposobnost deljenja su talenti koje uvek rado pokazujete. Skloni ste promenama raspoloženja – lako upadnete u ljutnju, ali lako se i smirite. Nećete dozvoliti da drugima predstavljate teret. Kada je reč o donošenju odluka, radije ćete da sačekate i razmislite pre nego što postupite.
Strastveno se prepuštate bilo kojoj novoj strasti i odmah odbacujete staru kada imate novi predmet interesovanja. Vaš otac verovatno nije imao sreće u životu, možda vam je bio prepreka u nekom pogledu. Vaši prijatelji i zaštitnici potiču iz dobrih porodica, a neočekivano ćete imati dosta prijateljskih među umetnicima.

Tamna strana znaka
Apsolutno ste nepraktični, nepouzdani, neodgovorni i sigurni samo u svoju sposobnost da na ljude ostavite neizbrisiv utisak. Mislite da nikoga ne možete prevariti i nadate se da dan obračuna nikada neće doći. Vaši rođaci pokušavaju da vam otvore oči i ukažu na vašu stvarnost koja nije baš tako savršena kao što vam se čini. Vi nemilosrdno odbacujete partnera kada se čini previše zahtevan i brzo nalazite novog ljubavnika. Pitanje je vremena kad će vas pokušati naterati da se suočite sa istinom i on će pretrpeti istu sudbinu kao i prethodni. U takvim situacijama uvek izlazite neoštećeni, možda zbog svog spoljnog šarma. Pazite, jednog dana se vaše kratkoročne ljubavi mogu okrenuti protiv vas.

Ljubav i porodica
Ne podnosite usamljenost i potreban vam je životni saputnik. Možete voleti osobu koja je pažljiva, ljubazna, društvena i poštovana u društvu. Odbija vas vulgarnost i privlači vas prefinjenost, dobar društveni položaj i finansijska nezavisnost. Vrlo dobro ste svesni muško-ženskih odnosa ali to znanje ne primenjujete u praksi. Sigurni ste da ste jako dobri u krevetu. Vaš supružnik će poticati iz veoma velike porodice. Imaćete svađe sa rođacima, moglo bi čak i da se završi i na sudu. Nećete imati puno dece, ali oni će imati sreće u životu i doneće vam zadovoljstvo. Oni će vam biti najbolja podrška u starosti.

Karijera i novac
Vi ste umetnički tip i imate predivan osećaj za proporcije, linije i boje. Cenite muziku i druge estetske užitke. Ne volite prljavi posao. Možete biti uspešni u trgovini vinom i alkoholnim pićima. Takođe, možete se baviti hemijom ili medicinom. Neslaganja s poslovnim partnerima dovešće do gubitaka, zato budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora.
Vaš posao će verovatno biti povezan sa ljudima I možda ćete često morati da menjate prebivalište i da na taj način krenete na duga putovanja. Pazite, nestabilnost ugrožava vaš položaj. Konačno, posao povezan sa imovinom može doneti profit. Dobićete neočekivano nasledstvo od žene ili muža. Bićete uspešni u svojoj zemlji!

Zdravlje i imunitet
Možete se razboleti kada osetite da vas ne tretiraju kako treba. Međutim, imate veoma snažno telo i iako ne ostavljate utisak fizički jake osobe, veoma ste izdržljivi i brzo vraćate snagu. Vaga kontroliše struk i bubrege, tako da ovim područjima treba obratiti posebnu pažnju. Možete se prehladiti na kupanju u moru, reci ili bazenu. Vodite računa o ishrani jer bi moglo doći do crevnog poremećaja. Uglavnom, nemate mnogo prostora za brigu.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

i svakako jesu neverovatne osobe bilo da su muškog ili ženskog pola.

Možete živeti do duboke starosti, ali da li će to uspeti zavisi od toga da li se možete nositi sa svojim apetitom.
😂😂😂😂

Drugim rečima vi ste “Drama Queen”! 😂

Skloni ste tome da koristite svoje ljubavnike, izvlačeći iz njih sve što možete, a zatim ih nemilosrdno izbacujući iz svog života. 😂😂😂

Uprkos gubitku, u srednjim godinama ćete početi da napredujete i na kraju, ćete postići ćete uspeh.

E bome fino
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

Ah da, riba sam a podznak rak
Ceo zivot mislila da sam vodolija
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice »

Morgen wrote: 24 Jun 2023, 17:25 Jel ja mogu da biram koji sam znak kad mi je rodjendan 19.02.?
Granica se pomera
Tvoj rođendan moja godišnjica :srce
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

Nice wrote: 24 Jun 2023, 17:40
Morgen wrote: 24 Jun 2023, 17:25 Jel ja mogu da biram koji sam znak kad mi je rodjendan 19.02.?
Granica se pomera
Tvoj rođendan moja godišnjica :srce
Daaaa to sam upamtila 😍
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

I nikola jokic ima 19.02.
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice »

Granica se pomera
Ne možeš :D.

Podsjeti me, kad sam bila dijete moja mama mi je oduvijek govorila da sam Škorpija i tako sam ja vjerovala, nisam znala provjeriti a i zašto bih :DD , tek negdje u trećem, četvrtom razredu osnovne sam skontala da sam ustvari Vaga, na granici ali Vaga.
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

Chan wrote: 24 Jun 2023, 17:29

Zdravlje i imunitet
Možete se razboleti kada osetite da vas ne tretiraju kako treba. Međutim, imate veoma snažno telo i iako ne ostavljate utisak fizički jake osobe, veoma ste izdržljivi i brzo vraćate snagu. Vaga kontroliše struk i bubrege, tako da ovim područjima treba obratiti posebnu pažnju. Možete se prehladiti na kupanju u moru, reci ili bazenu. Vodite računa o ishrani jer bi moglo doći do crevnog poremećaja. Uglavnom, nemate mnogo prostora za brigu. Imunitet vam jača uvek kad Morgen darujete jedan poen. Sto vise dajete, to cete vise dobiti. I zdravlja, srece, ljubavi ma sveeeeeeee
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen »

Nice wrote: 24 Jun 2023, 17:44
Granica se pomera
Ne možeš :D.

Podsjeti me, kad sam bila dijete moja mama mi je oduvijek govorila da sam Škorpija i tako sam ja vjerovala, nisam znala provjeriti a i zašto bih :DD , tek negdje u trećem, četvrtom razredu osnovne sam skontala da sam ustvari Vaga, na granici ali Vaga.
Ja sam sad chanov link koristila. Al garantujem, da isprobam jos par, bicu i vodolija

Moram
Jokica da pitam kako on to
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27652 times
Been thanked: 31647 times

Post by Zanki »

Chan wrote: 24 Jun 2023, 17:26 https://horoskop.gold/podznak-kalkulato ... -podznaka/

meni jeste podznak vaga
Ne radi kod mene🙄
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9343 times
Been thanked: 9338 times

Post by Zana »

20230624_180554.jpg
:zana
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9960 times
Been thanked: 16761 times

Post by spacebound »

Škorpion
Škorpioni se često nazivaju najstrastvenijim znakom Zodijaka, i to s razlogom. Oni su senzualni i strastveni. Vole istraživati, a njihova želja za dubokim, emotivnim vezama često se prenosi u spavaću sobu. Ovaj znak je poznat po svom intenzivnom emocionalnom i tjelesnom povezivanju s partnerom, što dovodi do nezaboravnih intimnih iskustava.

:mmm
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

I smotani ste :mmm
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27652 times
Been thanked: 31647 times

Post by Zanki »

Chan wrote: 24 Jun 2023, 18:21 I smotani ste :mmm
Nemo da si ljubomoran znaš dae to primal motiv :mmm
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9343 times
Been thanked: 9338 times

Post by Zana »

Granica se pomera

A koji ti je podznak?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24715 times
Been thanked: 27409 times

Post by Shadow »

Chan wrote: 24 Jun 2023, 17:26 https://horoskop.gold/podznak-kalkulato ... -podznaka/

meni jeste podznak vaga
Mi tu :mmm
Acta non Verba
Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”