1 ili 2
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dalia wrote:Kad sam išla na more vidim tablu pokazuje da se lijevo skreće za Stolac i sjetim se Maje

Maja wrote:Dalia wrote:Kad sam išla na more vidim tablu pokazuje da se lijevo skreće za Stolac i sjetim se Maje![]()
Hajde rume ne zaebaji. Samo hoćeš da pokažeš curama da imaš para.
jasta pun sice po markuma znala sam he heeMaja wrote:PS samo da pitam otkud Imex po danu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ostalo bajramluka jos,haaaa?Rum wrote:Maja wrote:Dalia wrote:Kad sam išla na more vidim tablu pokazuje da se lijevo skreće za Stolac i sjetim se Maje![]()
Hajde rume ne zaebaji. Samo hoćeš da pokažeš curama da imaš para.jasta pun sice po marku
Joj što su ovi muški picajzle kad se radi o šopingu.Rum wrote:Daltonisti jedni svijetloplave i tamno plave + sivi znak nike i bijeli znak nike

Najsigurniji znak koji ukazuje na spol ti je penis.Ledena wrote: znate li neke znakove na tijelu koji sigurno ukazuju na spol djeteta?
Ko god me je vidio u prvoj trudnoci, svako, ama bas svako je rekao da nosim djecaka a mi ipak dobili djevojcicu. Zaboravi na te znakove, ako te bas zanima pitaj kad sljedeci put budes isla na ultrazvuk, sta fali:) Dokle si btw?Ledena wrote:ima li ko ovako stariji, iskusniji, ovo se odnosi samo na zene sto imaju djecu,
znate li neke znakove na tijelu koji sigurno ukazuju na spol djeteta?
il nesto bilo sta sto ukazuje na spol, jel kod vas sta bilo?