Moderator: VIP
Da ne bude tamo off..Tigris wrote:jesi ti probao na americkim dolarima...........ono raspes ih po krevetu i udri.........
btw stoje im precjednici ali u pozadini pise kako sam rekla...........new world order i in god we belive pitala ja rodicu iz amerike kaze jest to pise..........
sori na offfu.
Maja wrote:Znam dvojicu braće koji imaju svoju firmicu, a po putovanjima širom svijeta vidim da dobro zarađuju. I priča mi danas rodica kako je njena poznanica s jednim od braće išla u Mostar, povezao je on jer mu je bilo usput i kaže kad je izlazila iz auta pitala ga ono u šali jesam li ti išta dužna i on rekao 7KMA autobuska karta 6KM.
A sad još gore. Drugi brat promijenio običnu sijalicu u kući starije komšinice i za to joj uzeo dvije hebene marke
Pa stvaaaarno... što čovjek više ima teže mu je dati.
PapciMaja wrote:Znam dvojicu braće koji imaju svoju firmicu, a po putovanjima širom svijeta vidim da dobro zarađuju. I priča mi danas rodica kako je njena poznanica s jednim od braće išla u Mostar, povezao je on jer mu je bilo usput i kaže kad je izlazila iz auta pitala ga ono u šali jesam li ti išta dužna i on rekao 7KMA autobuska karta 6KM.
A sad još gore. Drugi brat promijenio običnu sijalicu u kući starije komšinice i za to joj uzeo dvije hebene marke
Pa stvaaaarno... što čovjek više ima teže mu je dati.
gejsha wrote:Neku noć sam čula za jednog momka koji svoju curu uvijek izvodi na večere, balaha se, ovo ono, a on nije odavde već iz drugog grada..i kao kad odu na večeru u ovaj jedan restoran čiji je gazda iz tog drugog grada on im uvijek plati ceh.
i došli neku noć u taj restoran i nije bilo gazde, morao momak sve platiti..počeo feninge vaditi, nije imao![]()
a cura mu po belaju naručila tu noć najskuplje jelo.
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests