Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
sto si fino raspolozen...
....obicno nisi tako ljubazan prema meni....
.......a vidim i ovu izvalu za ledenu jeste se to uzeli radi djece 
-
Blackhawk
-
Blackhawk
-
Blackhawk
Da ne bude tamo off..Tigris wrote:jesi ti probao na americkim dolarima...........ono raspes ih po krevetu i udri.........
btw stoje im precjednici ali u pozadini pise kako sam rekla...........new world order i in god we belive pitala ja rodicu iz amerike kaze jest to pise..........
sori na offfu.
Na jednom dolaru pise
In God we trust, sa lijeve strane je piramida sa jednim okom i ispod nje polukruzno pise NOVUS ORDO SECLORUM

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
-
Blackhawk
-
Ruana
Ja c'oeka dragi Allahu. Zovem muza, i kazem kad naidjes sa posla uzmi djete kod druga je i objasnim gdje, svrati u prodavnicu i kupi mlijeko. Kaze on, dosao sam ja u dva sa posla, zaboravio te nazvat. Ok, hajde sad uradi to sto sam ti rekla, kaze ne More, dogovorio je da ide na fudbal.
Pa sta si radio do sad, kaze "zasp'o malo"
Treba mi orden za sabur.
Pa sta si radio do sad, kaze "zasp'o malo"
Treba mi orden za sabur.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Pa štas mislila? Da izostane sa zakazane utakmice?
Znaš li ti koliko je to teško?
Znaš li ti koliko je to teško?
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Sjedim na krovu. Puca na sve strane. Duvam. Hej ti! Okrećem se lijevo. Desno. Nigdje nikog. Hej ti! Da, da, ti! Gore. Mjesec. Prelivao se od plave do crvene. Kao vrtlog. Ajde kod mene. Zajedno da gledamo paćenike imam dobru stvar. Ovako nešto još nisi probo... Evo me, okrugli brate! Dolazim.
Pustinja. Neke gomile. Kakav tobogan, jebomatersvoju. A tek što ima plamaaar i to uperen ka bratu sa neba. Nisam peder, al ovo se moralo pipnuti. Čvrst i ladan ko podvarak od juče iz frižidera, a meni toplo. Moj konjić. Jednorog. Đihaaa! Hoćemo zajedno da letimoooo!! Različiti dugmići. Koje stisnuti, pičko jedna?! Ovo što bježi. Drž’gaaaaa! Svršš! Opaaa! Idemo na Mjesec! Idemo na Mjesec! Vatromet u čast dočeka. Veliki. Nebo gori. Plamti. Čovjek to još nije vidio.
Pustinja. Neke gomile. Kakav tobogan, jebomatersvoju. A tek što ima plamaaar i to uperen ka bratu sa neba. Nisam peder, al ovo se moralo pipnuti. Čvrst i ladan ko podvarak od juče iz frižidera, a meni toplo. Moj konjić. Jednorog. Đihaaa! Hoćemo zajedno da letimoooo!! Različiti dugmići. Koje stisnuti, pičko jedna?! Ovo što bježi. Drž’gaaaaa! Svršš! Opaaa! Idemo na Mjesec! Idemo na Mjesec! Vatromet u čast dočeka. Veliki. Nebo gori. Plamti. Čovjek to još nije vidio.
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Znam dvojicu braće koji imaju svoju firmicu, a po putovanjima širom svijeta vidim da dobro zarađuju. I priča mi danas rodica kako je njena poznanica s jednim od braće išla u Mostar, povezao je on jer mu je bilo usput i kaže kad je izlazila iz auta pitala ga ono u šali jesam li ti išta dužna i on rekao 7KM
A autobuska karta 6KM.
A sad još gore. Drugi brat promijenio običnu sijalicu u kući starije komšinice i za to joj uzeo dvije hebene marke
Pa stvaaaarno... što čovjek više ima teže mu je dati.
A sad još gore. Drugi brat promijenio običnu sijalicu u kući starije komšinice i za to joj uzeo dvije hebene marke
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Maja wrote:Znam dvojicu braće koji imaju svoju firmicu, a po putovanjima širom svijeta vidim da dobro zarađuju. I priča mi danas rodica kako je njena poznanica s jednim od braće išla u Mostar, povezao je on jer mu je bilo usput i kaže kad je izlazila iz auta pitala ga ono u šali jesam li ti išta dužna i on rekao 7KMA autobuska karta 6KM.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
PapciMaja wrote:Znam dvojicu braće koji imaju svoju firmicu, a po putovanjima širom svijeta vidim da dobro zarađuju. I priča mi danas rodica kako je njena poznanica s jednim od braće išla u Mostar, povezao je on jer mu je bilo usput i kaže kad je izlazila iz auta pitala ga ono u šali jesam li ti išta dužna i on rekao 7KMA autobuska karta 6KM.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Neku noć sam čula za jednog momka koji svoju curu uvijek izvodi na večere, balaha se, ovo ono, a on nije odavde već iz drugog grada..i kao kad odu na večeru u ovaj jedan restoran čiji je gazda iz tog drugog grada on im uvijek plati ceh.
i došli neku noć u taj restoran i nije bilo gazde, morao momak sve platiti..počeo feninge vaditi, nije imao
a cura mu po belaju naručila tu noć najskuplje jelo.
i došli neku noć u taj restoran i nije bilo gazde, morao momak sve platiti..počeo feninge vaditi, nije imao
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
gejsha wrote:Neku noć sam čula za jednog momka koji svoju curu uvijek izvodi na večere, balaha se, ovo ono, a on nije odavde već iz drugog grada..i kao kad odu na večeru u ovaj jedan restoran čiji je gazda iz tog drugog grada on im uvijek plati ceh.
i došli neku noć u taj restoran i nije bilo gazde, morao momak sve platiti..počeo feninge vaditi, nije imao![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Cijelo vrijeme trosio zivce na kretene cisto sranje, popusto gubio samopouzdanje gubio sebe gubio sigurnost trosio sam vrijeme na mozganje i na neodlucnost
A sad sam zadovoljan sobom volim i prihvacam sebe kad se desi nesto lose kazem ono, ko ga jebe kazem mir, potpuni mir Ohm Sai Ram ma bice sve u dure
Bog je tu konacno znam al' znat nije dosta treba to i primjenit' cijelu zivotnu konstrukciju treba promjenit' sve lose navike sto me dovode do panike
Misli sto daju nemir bolesno srce i cir ma ja sam svemir krasno, bozansko bice treba bit svjestan toga ta svijest je moja droga trazio sam pin
Dobio sam tri broja pronacu taj zadnji pun mi je kurac vise patnji
A sad sam zadovoljan sobom volim i prihvacam sebe kad se desi nesto lose kazem ono, ko ga jebe kazem mir, potpuni mir Ohm Sai Ram ma bice sve u dure
Bog je tu konacno znam al' znat nije dosta treba to i primjenit' cijelu zivotnu konstrukciju treba promjenit' sve lose navike sto me dovode do panike
Misli sto daju nemir bolesno srce i cir ma ja sam svemir krasno, bozansko bice treba bit svjestan toga ta svijest je moja droga trazio sam pin
Dobio sam tri broja pronacu taj zadnji pun mi je kurac vise patnji
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,