Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vanilla wrote: 27 Jun 2023, 21:13
20230627_200837.jpg
Zanimljiv oblik sica
I kakva je svrha rupe na sredini?
Jel to neka vrsta, klime?
Za malu nuzdu.
Fuj, gade!
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Vanilla wrote: 27 Jun 2023, 21:13
20230627_200837.jpg
Ja mislio slozila baklavu pa da se pohvali , pih ona na tocku
Napravila tortu i negdje dobro fulila. Supenom kasikom cemo je jesti toliko je smjesa zitka
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ja mislio slozila baklavu pa da se pohvali , pih ona na tocku
Napravila tortu i negdje dobro fulila. Supenom kasikom cemo je jesti toliko je smjesa zitka
Ja san isto napravila tortu i krema od borovnica, kad san otvorila kalup razlila se po stolu... niko nie tia jest
jer izgleda tečno i modro, mislili da se zajebajen jer pratim seriju sa zombijima i neće da jedu iz dišpeta
brige me više za mene imade
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Ja san isto napravila tortu i krema od borovnica, kad san otvorila kalup razlila se po stolu... niko nie tia jest
jer izgleda tečno i modro, mislili da se zajebajen jer pratim seriju sa zombijima i neće da jedu iz dišpeta
Jazuk bacat
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Dodji, 'vamo
Dodji, 'vamo
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.