Eldin Huseinbegović
Moderator: Krokodil Behko
-
- Status: Offline
Re: Eldin Huseinbegović i Sezen vjenčat će se 24. avgusta
Zena se i ne smije udati odmah poslije razvoda ili smrti muza... Ima odredjeno vrijeme cekanja, uglavnom do pojave prve menstruacije, dok neki kazu oko 40 dana, zbog toga da bi se utvrdilo da nije mozda trudna..
Ljubav... ljubav je apstraktni pojam, i ima raznih nacina ispoljavanja ljubavi i raznih nacina da nekog volis.. Za brak je dovoljna ljubav u ime Allaha, a sve drugo dodje na svoje..
Ljubav... ljubav je apstraktni pojam, i ima raznih nacina ispoljavanja ljubavi i raznih nacina da nekog volis.. Za brak je dovoljna ljubav u ime Allaha, a sve drugo dodje na svoje..
Tacnije tri mjesecnice zena mora cekati, sto je svakako Eldinov rok
, kako god da je to uradila neka zena ili u krajnenjem slucaju njegova svi bi pljuvali po njoj.
Iskreno, ja nikad cula za njega dok nisu krenule price i dok nisam procitala njegovu pricu kako je posvecen bolesnoj zeni.
Black, za brak je potrebno mnogo vise.

Iskreno, ja nikad cula za njega dok nisu krenule price i dok nisam procitala njegovu pricu kako je posvecen bolesnoj zeni.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40020 times
- Been thanked: 26033 times
- Status: Online
Isto prvi put cuo za njega na forumuNela wrote:Tacnije tri mjesecnice zena mora cekati, sto je svakako Eldinov rok, kako god da je to uradila neka zena ili u krajnenjem slucaju njegova svi bi pljuvali po njoj.

Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Re: Eldin Huseinbegović
Njegove price izjave,,koliko je zalio kolika tuga je u njemu,,je dokazala sve ovo sada..nakon tri mjeseca samo od kako mu je zena umrla da se on ozeni,zalosno I velika sramota a pazarka ko pazarka odmah potrcala
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Mislim da su vecina muskaraca isti...bilo kojem se ovako nest desilo da bi uradio istonl74 wrote:Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
Grdno se varaš i nisu svi isti .......Lanci wrote:Mislim da su vecina muskaraca isti...bilo kojem se ovako nest desilo da bi uradio istonl74 wrote:Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................

sto se ljudi vole zamarati tudjim zivotima.

[ytube][/ytube]
Eldin se probio s pjesmom "Gitaro sviraj", a ne sa pricom o rahmetli zeni.
on je svoje prema zeni ispostovao maksimalno dok je bila ziva. koliko god je volio, bio je svjestan njenog (zdravstvenog) stanja i cinjenice da nece dugo poziviti. znaci, mogao se psihicki na to pripremiti. sto vjerovatno i jeste ucinio. ne nosimo se svi na isti nacin sa bolom, tugom, slicnim i ostalim stvarima. zasto da se covjek bespotrebno syebaje, kad svakako nista ne moze promijeniti, tj. vratiti/oziviti je. zivot mora ici i ide dalje. njemu se eto desilo da je brzo upoznao nekog ko mu je legao na dusu i zasto da se bori protiv toga?!
hajd necu vise. nisam ni imao namjeru, jer me ovakve stvari zaista ne zanimaju.

[ytube][/ytube]

Eldin se probio s pjesmom "Gitaro sviraj", a ne sa pricom o rahmetli zeni.
on je svoje prema zeni ispostovao maksimalno dok je bila ziva. koliko god je volio, bio je svjestan njenog (zdravstvenog) stanja i cinjenice da nece dugo poziviti. znaci, mogao se psihicki na to pripremiti. sto vjerovatno i jeste ucinio. ne nosimo se svi na isti nacin sa bolom, tugom, slicnim i ostalim stvarima. zasto da se covjek bespotrebno syebaje, kad svakako nista ne moze promijeniti, tj. vratiti/oziviti je. zivot mora ici i ide dalje. njemu se eto desilo da je brzo upoznao nekog ko mu je legao na dusu i zasto da se bori protiv toga?!
hajd necu vise. nisam ni imao namjeru, jer me ovakve stvari zaista ne zanimaju.
-
Sta ste navalili na covjeka. On je prije 12 godina saznao da ce mu zena umrijeti od te bolesti. Pacijenti sa istom bolesti umiru mnogo brze jer nemaju mogucnosti koje je ona imala. Znaci ucinio je mnogo za nju. Pa ljudi moji 12 godina je veliko.
Normalno je bilo da nadje nekoga. Otkud mi znamo, mozda je njegova zena znala za ovu, mozda mu je odobrila sve to.
Ja mu nista ne zamjerim osim sto nije morala biti "suzana"
Normalno je bilo da nadje nekoga. Otkud mi znamo, mozda je njegova zena znala za ovu, mozda mu je odobrila sve to.
Ti kao žena nebi trebala tako pisati. Gdje su ti ženski osjećaji, instikt i ostalo.Ruana wrote:Sta ste navalili na covjeka. On je prije 12 godina saznao da ce mu zena umrijeti od te bolesti. Pacijenti sa istom bolesti umiru mnogo brze jer nemaju mogucnosti koje je ona imala. Znaci ucinio je mnogo za nju. Pa ljudi moji 12 godina je veliko.
Od sveg sranja zamjeriš mu što nije oženio muslimanku haha. Ako mi išta ima odbojnije to su muškobanjaste žene nacionaliste.
-
Tacno je da mi je u svemu ovome krivo sto Suzana nije Bosnjakinja. Tacno je takodje da sam nacionalista ali ne uvjek i u svakoj situaciji. Posto sam imala priliku da licno upoznam doticnog i tada se predstavio kao vjernik koji klanja, posti i obavlja sve duznosti jednog muslimana, a uz sve to covjek izuzetno visokog karaktera, smatram da moze usreciti svaku zenu, pa mi smeta sto to sve ne uziva jedna Bosnjakinja. Ali eto ako je vjerovat novinama onda je sada to sto bi ja voljela. Vodim se vjerom a ne muskom i zenskom stranom. A on sa te strane nista nije zgrjesio.
A to sta ti mrzis ili volis nema nikakve veze sa temom a jos manje sa mnom. Kratko receno, zabolje me uho sta ti mislirg o meni. Ja o tebi uopste ne razmisljam.
A to sta ti mrzis ili volis nema nikakve veze sa temom a jos manje sa mnom. Kratko receno, zabolje me uho sta ti mislirg o meni. Ja o tebi uopste ne razmisljam.
Kako neko reče "moralna gromada".nl74 wrote:Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Naslov pjesme sve objašnjava...nije naše da sudimo bilo kome..niko ne zna šta ga čeka...
Kad ti se dogode neke stvari za koje kažeš ne bih ja to nikad ili neće se to meni desiti,e onda vidiš šta je život ustvari...
Kad ti se dogode neke stvari za koje kažeš ne bih ja to nikad ili neće se to meni desiti,e onda vidiš šta je život ustvari...
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Treba njemu suditi itekako na lomacu bi ja njega
narod ufatio lagati sram da ga bude 

Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Taman posla samo sam ljubomoran na Piquea ukro mi ShakiricuRuana wrote:Rume, hajde priznaj da si ljubomoran.
zato ja držim pištolj ispod kušina i kad osijetim da je kraj idemo skupa...neš ti meni posli..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..