Eldin Huseinbegović

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Blackhawk
Status: Offline

Re: Eldin Huseinbegović i Sezen vjenčat će se 24. avgusta

Post by Blackhawk » 28 Aug 2013, 22:21

Zena se i ne smije udati odmah poslije razvoda ili smrti muza... Ima odredjeno vrijeme cekanja, uglavnom do pojave prve menstruacije, dok neki kazu oko 40 dana, zbog toga da bi se utvrdilo da nije mozda trudna..

Ljubav... ljubav je apstraktni pojam, i ima raznih nacina ispoljavanja ljubavi i raznih nacina da nekog volis.. Za brak je dovoljna ljubav u ime Allaha, a sve drugo dodje na svoje..

Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Nela » 28 Aug 2013, 22:36

Tacnije tri mjesecnice zena mora cekati, sto je svakako Eldinov rok :D , kako god da je to uradila neka zena ili u krajnenjem slucaju njegova svi bi pljuvali po njoj.
Iskreno, ja nikad cula za njega dok nisu krenule price i dok nisam procitala njegovu pricu kako je posvecen bolesnoj zeni.

Black, za brak je potrebno mnogo vise.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40020 times
Been thanked: 26033 times
Status: Online

Post by Rum » 28 Aug 2013, 22:44

Nela wrote:Tacnije tri mjesecnice zena mora cekati, sto je svakako Eldinov rok :D , kako god da je to uradila neka zena ili u krajnenjem slucaju njegova svi bi pljuvali po njoj.
Iskreno, ja nikad cula za njega dok nisu krenule price i dok nisam procitala njegovu pricu kako je posvecen bolesnoj zeni.

Black, za brak je potrebno mnogo vise.
Isto prvi put cuo za njega na forumu :djed
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Re: Eldin Huseinbegović

Post by Lanci » 28 Aug 2013, 23:30

Njegove price izjave,,koliko je zalio kolika tuga je u njemu,,je dokazala sve ovo sada..nakon tri mjeseca samo od kako mu je zena umrla da se on ozeni,zalosno I velika sramota a pazarka ko pazarka odmah potrcala
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

nl74
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nl74 » 29 Aug 2013, 00:11

Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 29 Aug 2013, 00:17

nl74 wrote:Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................
Mislim da su vecina muskaraca isti...bilo kojem se ovako nest desilo da bi uradio isto
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

nl74
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nl74 » 29 Aug 2013, 00:22

Lanci wrote:
nl74 wrote:Iskreno,znam ga lično i ovo što je uradio ne odobravam, ako ništa mogao je još malo sačekati ali ljubav sa Suzy(Suzana) datira još od prije nego mu je žena umrla,a što je najjadnije je to što je Suzy bila djevojka od njegovog najboljeg druga i šta dalje reći sve je račeno................
Mislim da su vecina muskaraca isti...bilo kojem se ovako nest desilo da bi uradio isto
Grdno se varaš i nisu svi isti ....... :oklagija :oklagija

paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci » 29 Aug 2013, 00:51

sto se ljudi vole zamarati tudjim zivotima. :lud :puca

[ytube][/ytube]

:srce

Eldin se probio s pjesmom "Gitaro sviraj", a ne sa pricom o rahmetli zeni.

on je svoje prema zeni ispostovao maksimalno dok je bila ziva. koliko god je volio, bio je svjestan njenog (zdravstvenog) stanja i cinjenice da nece dugo poziviti. znaci, mogao se psihicki na to pripremiti. sto vjerovatno i jeste ucinio. ne nosimo se svi na isti nacin sa bolom, tugom, slicnim i ostalim stvarima. zasto da se covjek bespotrebno syebaje, kad svakako nista ne moze promijeniti, tj. vratiti/oziviti je. zivot mora ici i ide dalje. njemu se eto desilo da je brzo upoznao nekog ko mu je legao na dusu i zasto da se bori protiv toga?!

hajd necu vise. nisam ni imao namjeru, jer me ovakve stvari zaista ne zanimaju.
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Ruana

Post by Ruana » 29 Aug 2013, 09:01

Sta ste navalili na covjeka. On je prije 12 godina saznao da ce mu zena umrijeti od te bolesti. Pacijenti sa istom bolesti umiru mnogo brze jer nemaju mogucnosti koje je ona imala. Znaci ucinio je mnogo za nju. Pa ljudi moji 12 godina je veliko.
Normalno je bilo da nadje nekoga. Otkud mi znamo, mozda je njegova zena znala za ovu, mozda mu je odobrila sve to.
Ja mu nista ne zamjerim osim sto nije morala biti "suzana"

tonko.
Na probnom
Na probnom

Post by tonko. » 29 Aug 2013, 10:17

Ruana wrote:Sta ste navalili na covjeka. On je prije 12 godina saznao da ce mu zena umrijeti od te bolesti. Pacijenti sa istom bolesti umiru mnogo brze jer nemaju mogucnosti koje je ona imala. Znaci ucinio je mnogo za nju. Pa ljudi moji 12 godina je veliko.
Normalno je bilo da nadje nekoga. Otkud mi znamo, mozda je njegova zena znala za ovu, mozda mu je odobrila sve to.
Ja mu nista ne zamjerim osim sto nije morala biti "suzana"
Ti kao žena nebi trebala tako pisati. Gdje su ti ženski osjećaji, instikt i ostalo.
Od sveg sranja zamjeriš mu što nije oženio muslimanku haha. Ako mi išta ima odbojnije to su muškobanjaste žene nacionaliste.

Ruana

Post by Ruana » 29 Aug 2013, 10:46

Tacno je da mi je u svemu ovome krivo sto Suzana nije Bosnjakinja. Tacno je takodje da sam nacionalista ali ne uvjek i u svakoj situaciji. Posto sam imala priliku da licno upoznam doticnog i tada se predstavio kao vjernik koji klanja, posti i obavlja sve duznosti jednog muslimana, a uz sve to covjek izuzetno visokog karaktera, smatram da moze usreciti svaku zenu, pa mi smeta sto to sve ne uziva jedna Bosnjakinja. Ali eto ako je vjerovat novinama onda je sada to sto bi ja voljela. Vodim se vjerom a ne muskom i zenskom stranom. A on sa te strane nista nije zgrjesio.

A to sta ti mrzis ili volis nema nikakve veze sa temom a jos manje sa mnom. Kratko receno, zabolje me uho sta ti mislirg o meni. Ja o tebi uopste ne razmisljam.

Bahra
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 3 times

Post by Bahra » 29 Aug 2013, 15:05

Kako neko reče "moralna gromada".
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...

Ruana

Post by Ruana » 30 Aug 2013, 09:41

[ytube][/ytube]

Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Fatma » 30 Aug 2013, 10:05

Naslov pjesme sve objašnjava...nije naše da sudimo bilo kome..niko ne zna šta ga čeka...

Kad ti se dogode neke stvari za koje kažeš ne bih ja to nikad ili neće se to meni desiti,e onda vidiš šta je život ustvari...

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 30 Aug 2013, 12:03

Treba njemu suditi itekako na lomacu bi ja njega :djed narod ufatio lagati sram da ga bude :djed
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.

Ruana

Post by Ruana » 30 Aug 2013, 12:23

A sto?

Ruana

Post by Ruana » 30 Aug 2013, 12:28

Rume, hajde priznaj da si ljubomoran.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 30 Aug 2013, 17:43

Ruana wrote:Rume, hajde priznaj da si ljubomoran.
Taman posla samo sam ljubomoran na Piquea ukro mi Shakiricu

Ruana

Post by Ruana » 30 Aug 2013, 21:24

I ja na Sakiru.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 31 Aug 2013, 05:53

zato ja držim pištolj ispod kušina i kad osijetim da je kraj idemo skupa...neš ti meni posli..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Post Reply

Return to “Diskografija”