ovo objasnjenje me podsjeti na (zadnjih 15 sekundi videa)Sheval wrote:Hoš da ti klempu opalim?
[ytube][/ytube]
Moderator: Krokodil Behko

ovo objasnjenje me podsjeti na (zadnjih 15 sekundi videa)Sheval wrote:Hoš da ti klempu opalim?

E sad, ko to može dokazati točnost podataka o nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti ?!- Ono što najviše interesuje građane je Zakon o popisu za davanje natačnih odgovora, a predviđene su novčane sankcije u iznosu od 100 do 10.000 KM - kaže Sijah.
Pojašnjava da tačan odgovor podrazumijeva davanje potpunih i ispravnih podataka i poznatih činjenica na svako postavljeno pitanje, a netačan odgovor ne postoji u slučaju izjašnjavanja o nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, kao i u slučaju izjašnjavanja o maternjem jeziku.

I tebi pozdrav,standard_ssd wrote:Pošto sam ovdje novi, pozdrav svima!
Iako dolazim iz nacionalno homogene porodice, na predstojećem popisu se ne planiram izjasniti kao pripadnik bilo koje od tri većinske "linije". Nisam pao s Marsa da u moje ime ovi naši "vođe" ovih naših getoa kradu moje pare i moju budućnost a sve to naravno iz njihovih dubokih "patriotskih" uvjerenja.
Iz praktičnih razloga, koliko bi mi to moglo pomoći danas-sutra kad budem bježao negdje u inozemstvo tj. koliko će mi biti od pomoći kad vide da pripadam nekoj manjini i kad, recimo, navedem da su mi ugrožena politička prava i sl. i hoće li u svemu tome igrati ulogu kojoj religiji pripadam?
Pozdrav

Ja sam shvatila da se možeš izjasniti kako hoćeš po nac. i vj. prip i šta god kažeš ne može biti netačan odgovormrki62 wrote:E sad, ko to može dokazati točnost podataka o nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti ?!- Ono što najviše interesuje građane je Zakon o popisu za davanje natačnih odgovora, a predviđene su novčane sankcije u iznosu od 100 do 10.000 KM - kaže Sijah.
Pojašnjava da tačan odgovor podrazumijeva davanje potpunih i ispravnih podataka i poznatih činjenica na svako postavljeno pitanje, a netačan odgovor ne postoji u slučaju izjašnjavanja o nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, kao i u slučaju izjašnjavanja o maternjem jeziku.
Jel to žele prisiliti narod da se moraju izjašnjavat onako kako su u Dejtonu potpisali ?
To je nešto drugo al ja sam pomenuo nacionalnu i vjersku pripadnost jer mene zanima to , jer ko to koga može prisiliti da danas ne smije biti kršćanin a sutra musliman i obrnuto.@mrki ima mnogo više pitanja, od zaposlenja, mjesta bivanja do stručne spreme. Sve su to podaci koji se mogu pogrešno navesti.

Joj, bolje da ne govorim... Inače sam za jak lobi, za prezentacije, za podučavanje onih koji ne znaju, ali konkretno ovaj klip je..Lebowski wrote:[ytube][/ytube]
Šta mislite o ovakvim spotovima? Možda je neko stavio na drugu temu ali ne mogu naći.

Taj materijal je iz Gradačca a u Gradačcu ima veoma malo zavijenih žena a da ne pričamo o djeci.Eto materijala za pojedine koji će jedva dočekati da kažu kako pogano eksploatišemo nevinu djecu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
e ovogejsha wrote:[ytube][/ytube]