Odmor u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Da li odmarati u Hrvatskoj
nisam se sjetila,,,ali ,ovaj propust mogu popraviti
sta je sa tobom ove godine,,jesi se micala gdje?
sta je sa tobom ove godine,,jesi se micala gdje?
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Samo da vas pozdravim iz Vukovara
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

spomeniku jna...pogledaj mrki dobro..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40812 times
- Been thanked: 27261 times
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
diće dignut ruku na ženu evo da je prolomio nogom ajde de..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Zasto nebi odmarali u Hrvatskoj....ja cu uvijek ici u Hrvatsku na ljetovanje!
[url=http://www.zombieigre.com]Zombi Igre[/url]
Ima destinacija za svačiji ukus al ima danas dosta i kaprica u ljudskim glavama a najviše ima i neimaštine a dok je moja stranka bila na vlasti - toga nije bilo 

- vučica
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time

***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

pošaljite vi ljepo uplatu hrvatskim ugostiteljima i nemojte uopće dolaziti, jer oni na vas gledaju kao na stoku, nužno zlo!
prošli tjedan sam bio u starigradu, u campu 260 kn za nočenje u malom šatoru,
bezobrazno sam se prošvercao 2 noći!
ulaz u nacionalni park paklenica 50 kn po osobi?
u sloveniji na triglavu nisam platio ništa osim konkretne usluge!
po povratku sam se smjestio u privatni auto camp pinus, uz pogađanja 125 kn po noći, uz kriminalni toalet i bez linićevog računa! kojeg nebi dopustila ni jedna sanitarna inspekcija!
da hrvatska je još uvijek sirova, ljudi su ljeni, misle da im je bogom dano ono što imaju!
uz prekrasno more, nema drugih argumenata zbog čega bi trebalo ići na ljetovanje u hrvatsku!
ako nemate poznanike, prijatelje i mogučnosti da eskivirate bezobrazno skupi jadran u hrvatskoj, eskivirajte je u širokom luku!
i u grčkoj i u turskoj i u crnoj gori osječat će te se daleko bolje i ugodnije!
sramim se kao hrvat što to moram napisati, ali pišem iz vlastitog iskustva!
prošli tjedan sam bio u starigradu, u campu 260 kn za nočenje u malom šatoru,
bezobrazno sam se prošvercao 2 noći!
ulaz u nacionalni park paklenica 50 kn po osobi?
u sloveniji na triglavu nisam platio ništa osim konkretne usluge!
po povratku sam se smjestio u privatni auto camp pinus, uz pogađanja 125 kn po noći, uz kriminalni toalet i bez linićevog računa! kojeg nebi dopustila ni jedna sanitarna inspekcija!
da hrvatska je još uvijek sirova, ljudi su ljeni, misle da im je bogom dano ono što imaju!
uz prekrasno more, nema drugih argumenata zbog čega bi trebalo ići na ljetovanje u hrvatsku!
ako nemate poznanike, prijatelje i mogučnosti da eskivirate bezobrazno skupi jadran u hrvatskoj, eskivirajte je u širokom luku!
i u grčkoj i u turskoj i u crnoj gori osječat će te se daleko bolje i ugodnije!
sramim se kao hrvat što to moram napisati, ali pišem iz vlastitog iskustva!
-
- Inventar foruma
Bila sam ovog ljeta par dana i mogu reći da im je skoro sve popunjeno... Najviše turista ima iz Češke i Poljske. Cijene su užasno visoke
Bosanaca ima,ali dosta manje nego prije...

Niko nije kriv što vaše plate nisu više za turizam a pogotovo u Lijepoj našoj

kažeš niko nije kriv?
a tko je kriv ako u privatnom autokampu, neuređenom, sa improviziranim sanitarnim čvorom koji po noći košta 180 kn , pa se dogovoriš za 125 bez fiskalnog računa, a za nočenje u vlastitom malom šatoru koristiš toplu vodu za pranje zubi i brijanje u improviziranom sanitarnom čvoru gdje su u tuš kabinama dežurne paukove mreže, uz candi mašinu za pranje rublja koja je stara najmanje 20 g, a za pranje moraš platiti 5 eu,
a gazda kaže da već 3 godine nije podigao cijene?
ljepa naša je koma u turističkoj ponudi!
a tko je kriv ako u privatnom autokampu, neuređenom, sa improviziranim sanitarnim čvorom koji po noći košta 180 kn , pa se dogovoriš za 125 bez fiskalnog računa, a za nočenje u vlastitom malom šatoru koristiš toplu vodu za pranje zubi i brijanje u improviziranom sanitarnom čvoru gdje su u tuš kabinama dežurne paukove mreže, uz candi mašinu za pranje rublja koja je stara najmanje 20 g, a za pranje moraš platiti 5 eu,
a gazda kaže da već 3 godine nije podigao cijene?
ljepa naša je koma u turističkoj ponudi!
Pošto ja decenijama idem po autokampovima, pa de mi pojasni šta to ti plaćaš.
Po noći imaš ; parcela je toliko eura, pa po osobi je toliko eura, pa turistička taksa je 1 € po osobi.
Dakle, lijepo napiši šta si to plaćao i ne pljuj po nekakvom na divlje postavljenom kampu jer si upravo taj izabrao a ja recimo ne bih, jer želim sve regularno.
Ja idem zadnjih 15 godina u Lanternu i pranje veša je cca 35 kuna al to je kamp luksuzan i prima cca 9 - 10.000 ljudi.
Ovdje se upišu osobe imenom i prezimenom i takav je i račun.
Morate znati da socijalizma više nema i turizam postaje luksuz a ne dio našeg življenja.
Po noći imaš ; parcela je toliko eura, pa po osobi je toliko eura, pa turistička taksa je 1 € po osobi.
Dakle, lijepo napiši šta si to plaćao i ne pljuj po nekakvom na divlje postavljenom kampu jer si upravo taj izabrao a ja recimo ne bih, jer želim sve regularno.
Ja idem zadnjih 15 godina u Lanternu i pranje veša je cca 35 kuna al to je kamp luksuzan i prima cca 9 - 10.000 ljudi.
Ovdje se upišu osobe imenom i prezimenom i takav je i račun.
Morate znati da socijalizma više nema i turizam postaje luksuz a ne dio našeg življenja.

Ja stvarno ne znam sto ti imas dojam da Bosanci i Hercegovci umiru od gladi i da nemaju novca sebi priustiti odmor. ja rijetko kad cujem da neko nije otisao na odmor.mrki62 wrote:Niko nije kriv što vaše plate nisu više za turizam a pogotovo u Lijepoj našoj
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9674 times
- Been thanked: 11416 times
- Status: Online
Pa kad stalno bira takve vijesti. Znaš i sama da on donosi samo kijametske vijesti iz BiH. Nekada u prošlosti, pokušao nam je sabotirati temu "pozitivna dešavanja u BiH" jer po njegovom, to ne postoji.Nela wrote:Ja stvarno ne znam sto ti imas dojam da Bosanci i Hercegovci umiru od gladi i da nemaju novca sebi priustiti odmor. ja rijetko kad cujem da neko nije otisao na odmor.mrki62 wrote:Niko nije kriv što vaše plate nisu više za turizam a pogotovo u Lijepoj našoj
sreca pa nije niko bitan cije bi nas misljenje doticaloKrokodil Behko wrote:Pa kad stalno bira takve vijesti. Znaš i sama da on donosi samo kijametske vijesti iz BiH. Nekada u prošlosti, pokušao nam je sabotirati temu "pozitivna dešavanja u BiH" jer po njegovom, to ne postoji.Nela wrote:Ja stvarno ne znam sto ti imas dojam da Bosanci i Hercegovci umiru od gladi i da nemaju novca sebi priustiti odmor. ja rijetko kad cujem da neko nije otisao na odmor.mrki62 wrote:Niko nije kriv što vaše plate nisu više za turizam a pogotovo u Lijepoj našoj

Vako, hajde lijepo iznesi statistički podatak o prosječnoj plati i ondak podatak o smještaju u Lijepoj našoj i ondak da svi vide koliko to ja jesam il nisam u pravu.Ja stvarno ne znam sto ti imas dojam da Bosanci i Hercegovci umiru od gladi i da nemaju novca sebi priustiti odmor. ja rijetko kad cujem da neko nije otisao na odmor.
@Behko, neko treba smiriti hormone i ne podyebavati a ti se sjeti ko to treba.

iako bi ti volio da nemamo za hljeba a ne za odmor cinjenica je da 95% raje ide na odmor i da su turisticke agencije pune ponuda a istovremeno sve u rekordnom roku popunjeno. Pa ti zakljuci kolika je necija plata
Nela, nemojmo se prepucavati,... daj podatak prosječne plate, pa budemo vidjeli šta i kako.
Šta bih ja volio a šta ne bih volio, to ipak meni prepusti -ako se ikako može.
Nisam ja poput tebe pa da predpostavljam umjesto tebe, mene samo neke činjenice zanimaju a ti samo odgovori.
To , kako ti živiš ili ja kako živim, po tome se ne možemo orijentisati.
Statistika postoji a ti daj link i pokaži koliko baš ja nisam u pravu a koliko ti jesi.
Jel to teško ?
Šta bih ja volio a šta ne bih volio, to ipak meni prepusti -ako se ikako može.
Nisam ja poput tebe pa da predpostavljam umjesto tebe, mene samo neke činjenice zanimaju a ti samo odgovori.
To , kako ti živiš ili ja kako živim, po tome se ne možemo orijentisati.
Statistika postoji a ti daj link i pokaži koliko baš ja nisam u pravu a koliko ti jesi.
Jel to teško ?

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Provela jedan dan u Dubrovniku,stiglo nekoliko kruzera,svojim ocima vidjela,za jedan dan 16 500 putnika.Na pocetku mjeseca bila na prijelazu Lučko,kolona 17 kilometara.
Ja ne nagađam,vidim.
I dalje bih više voljela da se bavimo pitanjem rada naše turističke zajednice.
Koliko se energije ulaze za brojanje hr turista svake godine,da se pola toga ulozi za postavljanje pitanja nasoj TZ,mozda bi nesto i radili.Ovako,plaćamo ih,svakog mjeseca,a pustili ih.
A kad su cijene u pitanju,ni Crna Gora nije jeftina kako narod mašta,od smještaja do restorana,plaća se ulaz na plaže,a na istoj iznajmljivanje lezaljke 5 eura,a suncobrana tri eura.Povedite familiju pa racunajte.
Takodje jedan koktel kostao je nekih 10 eura,znaci casa pića 20 maraka.Ko ne vjeruje,mogu uslikati,imam racun jos u novcaniku.
Ali ja se ne zalim,ocekivala sam to,znala sam Crnu Goru.
Za godisnji odmor se izdvoje pare za potrositi i nije ti zao.A kad ne budem imala otici cu na dobar vikend.Ili izlet.Ali neću kukati.U redu je pozaliti se na nesto,ali neprekidna kuknjava smara.Vazda skupo.Pa j... ga nemoj ici ako ti je zao para.
(a konobara drskog nigdje nisam srela,tako da ne znam o cem pricate uopce)
Ja ne nagađam,vidim.
I dalje bih više voljela da se bavimo pitanjem rada naše turističke zajednice.
Koliko se energije ulaze za brojanje hr turista svake godine,da se pola toga ulozi za postavljanje pitanja nasoj TZ,mozda bi nesto i radili.Ovako,plaćamo ih,svakog mjeseca,a pustili ih.
A kad su cijene u pitanju,ni Crna Gora nije jeftina kako narod mašta,od smještaja do restorana,plaća se ulaz na plaže,a na istoj iznajmljivanje lezaljke 5 eura,a suncobrana tri eura.Povedite familiju pa racunajte.
Takodje jedan koktel kostao je nekih 10 eura,znaci casa pića 20 maraka.Ko ne vjeruje,mogu uslikati,imam racun jos u novcaniku.
Ali ja se ne zalim,ocekivala sam to,znala sam Crnu Goru.
Za godisnji odmor se izdvoje pare za potrositi i nije ti zao.A kad ne budem imala otici cu na dobar vikend.Ili izlet.Ali neću kukati.U redu je pozaliti se na nesto,ali neprekidna kuknjava smara.Vazda skupo.Pa j... ga nemoj ici ako ti je zao para.

(a konobara drskog nigdje nisam srela,tako da ne znam o cem pricate uopce)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.