Da se malo u Grasu uvede reda vjerujem da bi svi placali kartu. Nije isto voziti se jednu stanicu i 10 stanica. Da ne napominjem bahatost vozaca i revizora, tramvaja iz kojih mozes ispasti jer dok vozi vrata se otvaraju i zatvaraju sama.
Cinjenica je da su stranacki lopovi doveli do dna firmu pa bi sad da se izviljavaju na onima gdje ce im proci.
Ne moze niko reci da gras propada zbog raje koja se sverca a njih 1500 viska. Prije nekoliko godina su zaposlili masu nekakvih cuvara koji su trebali biti rasporedjeni po prevozu kako ne bi dolazilo do incidenata (jer je prethodno ubijen djecak u tramvaju) a oni umjesto toga hodaju za revizorima i glume njihove licne bodi gardove
Ne vozim se javnim prevozom ali prije nekoliko dana sam pokusala uci sa djetetom jednu stanicu. U trolejbusu ne mozes sa kolicima uci na prva vrata, kazem mu da mi otvori druga. Debil je otovrio i za 5 sekundi zatvorio, sreca pa nisam zagazila stepenik jer bi mi vrata prikljestila dijete. Vratila sam se do prvih vrata i pitala ga je li normalan, da li hoce da mu odmah glavu otkinem ili da sacekam da nas vrata udare. Odustala sam i otisla pjehe. Razlog zaso je brzo zatvorio jeste taj da je bilo jos dvoje ljudi koji su htjeli uci na ta vrata pa se valjda prepao da nece pokazati kartu.