Calla wrote:
ajde neka ti bude ,ipak daske za pranje vesa u krevetu volim samo prstom dodirnuti ali zaista samo one brezuljke koji su normalne velicine ,,recimo debljine prsta zene (ne one prenaglasene prstolopate od muskaraca)
Ne znam zašto, ali scene iz filmova Mikija Manojlovića su mi prve asocijacije...
Calla wrote:
a da znas da ponajvise volim kada je razina testestorona u krvi u normalnom obimu
Tražiš li na uvid nalaz krvne slike prije, hmmm...?
Calla wrote:
a ne toliko smanjena zbog ovih svih stimulativnih preparata i popijenih coctela koje ovdje navodite,
That's the thing - te stvari o kojima smo mi pričali (ne steroidi, govorim o vježbi, ispravnoj prehrani i nekolicini suplemenata) ne da ne smanjuju T, već ga upravo drže u optimalnim intervalima i to mnogo duže nego što bi sedanternom čovjeku bilo moguće. S razlogom neko ko je fizički aktivan izgleda i osjeća se kao 30-godišnjak i u poznim 50-im. To je i razlog ovom topicu, jer te stvari protiv kojih imaš (neopravdan) otpor su upravo te stvari koje dovode do ishoda koji ti navodiš kao preferabilan - i koji jeste preferabilan.
Calla wrote:
i necu ti prostirati ponjave sa primjerima jer svakako ne vrjedi jer demantujes mnoge cinjenice u korist vasih galona,,
Lako je biti u pravu kad se čovjek drži činjenica, samim tim mi je lako i demantovati kada neko nije u pravu. Jesam li ja fino za ono što je dobro rekao da je dobro, a za ono što nije da nije? Kako to znam? Pa, na osnovu naučnog metoda, koji je najpouzdaniji postupak za dolaženje do istine koji smo do sada otkrili. Razumijem da imaš apriorni stav koji je drugačiji od onog što nauka sugeriše. Ali, odlika inteligencije i razuma upravo i jeste sposobnost promjene pozicije kada je ista sučeljena sa oprečnim činjenicama koje su jače. Nešto jeste dobro, nešto nije - to ne daje za pravo da se vrši generalizacija, već o svakoj specifičnoj stvari treba raspravljati posebno. Ako npr. kažeš da su suplementi opasni, to je generalna tvrdnja koja podrazumijeva SVE suplemente i ta tvrdnja se lako demantuje navođenjem jednog suplementa koji nije opasan i preferabilno je dobar za svakoga - ja sam jedan takav naveo: npr. kreatin. Dakle, opšta tvrdnja je demantovana. To ne znači da NEKI suplementi nisu i dalje loši ili da su svi automatski dobri, ali zato je i potrebno vršiti case-to-case analizu, što i jeste moja poenta! Uh, opasna ova logika!
Calla wrote:
I love you Baby

I know you do!