Evo zašto su žene nekad bile ljepše
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Evo zašto su žene nekad bile ljepše
Osim sto su bile prirodno lijepe, tada nije bilo silikona, kineske robe i onih koji bi od jeftinog showa pravili zabavu. Vecinom su poticale iz patrijahalnih familija, vaspitane po standardu, drzale su neki nivo. Jednostavno receno, imale su pedigre. Ove tuke danas samo gledaju kako ce napraviti neki skandal ne bi li se njihovo ime mucaralo po medijima.
Samo kada poredim danasnje profesore po fakultetima i one stare koji su bili pred penzijom ovi skorojevici im ne mogu primaknuti. Iako su bili stari, drzali su do sebe, nikad bez odjela, ugladjeno ponasanje, istancan rjecnik... Haj sto nisu mozda nisu poticali iz ugledne familije, bar mogu drzati do sebe te korigovati lose osobine. Danas omladina skoro i nema na koga se ugledati.
Samo bih jos rekao, R. Burton je mega konj kada je razhebao brak s Elizabeth Taylor. Jedared Bata izjavi kada su snimali Sutjesku, idiot se nije trijeznio. Sto snimis do 12 snimis, poslije je bio neupotrebljiv. Maskuz mu je dosao brod chivasa.
Jos jedna lista http://www.imdb.com/list/YtTyv7RWjR8/
Samo kada poredim danasnje profesore po fakultetima i one stare koji su bili pred penzijom ovi skorojevici im ne mogu primaknuti. Iako su bili stari, drzali su do sebe, nikad bez odjela, ugladjeno ponasanje, istancan rjecnik... Haj sto nisu mozda nisu poticali iz ugledne familije, bar mogu drzati do sebe te korigovati lose osobine. Danas omladina skoro i nema na koga se ugledati.
Samo bih jos rekao, R. Burton je mega konj kada je razhebao brak s Elizabeth Taylor. Jedared Bata izjavi kada su snimali Sutjesku, idiot se nije trijeznio. Sto snimis do 12 snimis, poslije je bio neupotrebljiv. Maskuz mu je dosao brod chivasa.
Jos jedna lista http://www.imdb.com/list/YtTyv7RWjR8/
sonja savić,silvia kristel,ema begović,brigette bardot....zanimljivo sve mrtve u stvari briž nije..nisam siguran..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
A ne znam brate ko izmisli ove solarije i umetke za kosu(kako je meni ovo odvratno,imaš tuđe dlake na glavi
),te ove pudere braon boje koji se špahtlom nanose,ove cipele što izgledaju ko dva kloca,orlovske nokte,naušnice od pedlja,torba ko vreća,haljina dužine nekadašnjeg kupaćeg,ne znam....ja bih potpisala još danas da idem u zatvor nego ovo sve da redam po sebi........izgubio se ukus....sreća po cure,nemaju ga ni današnji momci (čast izuzecima,imamo i na forumu osobe muški dio s ukusom) 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Pa baš zato što je odjeća bila skupa, nisu je mogle sve priuštiti, pa su se ove žene isticale..
Meni nisu ljepše od današnjih žena, ali su veće dame.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
bilo je lipi žena i prije,neke sam nabrojio ali danas su žene puno lipše..ja kad pogledam curice oko mene sve jedna ljepša od druge..u moje vrime svaka deseta je bila vridna pogleda..
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
drago oko moje, sve sto kaze tacnoSheval wrote:_Baš tako.
Sjećam se,mi u razredu imali jednu curu za koju smo mogli reći,da je lijepa.
Ostalo sve neke tetke,nikakve veze sa vezom.
Danas mladi nemaju tih problema,sve sisato i guzato,sve zvezde granda,sve duckface![]()
Ne da se ne moraju puno truditi da bi ulovili neku žensku,nego im je sve na izvolite,s tim da žene osjetno više piju nego prije.
Ali,ovi muški,boga im njihovog,to sve neki mazlum do mazluma,niti imaju takta,ni živosti.Radije će on sa svojih 16 godina da priča o politici,o navijačima,o kurtzu palcu,radije će da gleda žene na internetu,nego da ih zgrabi.Sve neki mamini sinovi,nenavikli da se potrude da dobiju ono šta žele.Milovao ih internet,i fb,i twiter,i politika...

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
ja ću moga morat škopit a tek mu 16...
- Zagorka
Ja kad se sjetim moje tetke kako je uvijek bila dotjerana.....kad bi naišla,starije su žene govorile:evo Titince....uvijek joj se slagali lak i ruž,odjeća pod špagu,frizura takođe.......(mama mi većinu zivota bila domaćica,pa se dotjeravala za izlaske,ali i to mi se sviđalo).......tetka sad sedmu deceniju zivota gazi,a u zivotu nije izisla do dvorista,da nije prvo kosu uredila i ostalo......sad meni pređe cura iz komšiluka na kafu,u babinoj majici,bez grudnjaka......mislim budi ti takva u kući,ali ruzno je zguzvan brate ici kroz mahalu......ne sprema se samo u čaršiju....a kod kuće ni tuš ne treba.....
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Bez grudnjakaZagorka wrote:Ja kad se sjetim moje tetke kako je uvijek bila dotjerana.....kad bi naišla,starije su žene govorile:evo Titince....uvijek joj se slagali lak i ruž,odjeća pod špagu,frizura takođe.......(mama mi većinu zivota bila domaćica,pa se dotjeravala za izlaske,ali i to mi se sviđalo).......tetka sad sedmu deceniju zivota gazi,a u zivotu nije izisla do dvorista,da nije prvo kosu uredila i ostalo......sad meni pređe cura iz komšiluka na kafu,u babinoj majici,bez grudnjaka......mislim budi ti takva u kući,ali ruzno je zguzvan brate ici kroz mahalu......ne sprema se samo u čaršiju....a kod kuće ni tuš ne treba.....

Samo sabura
-
- Inventar foruma
gejsha wrote:Pa baš zato što je odjeća bila skupa, nisu je mogle sve priuštiti, pa su se ove žene isticale..
E upravo to...

I meni su današnje žene ljepše,iako ima dosta tih operacija,šminke ipak imaju ono "nešto" što prijašnje žene to nisu imale...

Što se tiče toga da su veće dame,to je sigurno...
Meni najdraža dama,Marilyn Monroe definitivno

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7815 times
- Been thanked: 18409 times
gejsha wrote: Meni nisu ljepše od današnjih žena, ali su veće dame.
Bambi wrote:Što se tiče toga da su veće dame,to je sigurno...
Je, gledam ove penzionerke po gradu, baš onako pravo damski pičkaraju sve koji im se nađu na putu.

definitivno dajem glas novijoj generaciji..ljepote za izvoz..
- Zagorka
Evo za Shevu kad kaze da voli

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zagorka

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9621 times
- Been thanked: 11364 times
-
Meni Brigitica najfora, iako u licu nije klasična ljepotica.

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Sa Wikipedije:Meni savrsena, Rita Hayworth
"Appearing first as Rita Cansino, she agreed to change her name to Rita Hayworth and her natural dark brown hair color to dark red to attract a greater range of roles. "
...a u to vrijeme bila crnobijela tehnika.

Zar je moguće u b&w prepoznati ko je crvenokos?
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

-
Pa valjda su je uzivo videli,,ovaj,,ne znam sta da kazem sad