Hana Hadžiavdagić
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hana Hadžiavdagić: Puno je prostitucije u jet setu
to ona iz vlastitog iskustva govori koliko je prostitucija zastupljena. Ne mogu da shvatim ljude koji ovoj kokoski daju toliko medijskog prostora
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
- Status: Offline
Ko o čemu,kurva o poštenju.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
nebi tio griješit dušu ali mi nije ona neka moralna vertikala..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Našla se prava da priča o moralu. 

Samo sabura
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Svi znamo ko je Hana kad se njeno ime spomene...
A ko je prvak u atletici u BiH, u šahu, u matematici, fizici.. Ko je inovator.... Stvarno smo mi narod koji pomalo i zaslužuje sve što mu se dešava....
A ko je prvak u atletici u BiH, u šahu, u matematici, fizici.. Ko je inovator.... Stvarno smo mi narod koji pomalo i zaslužuje sve što mu se dešava....
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Ne mozes zeno presaltati kanala da ih ne vrte........nekad mi djeluje da ih nameću....ili im ovi plaćaju da ih toliko reklamiraju.....ili postajemo sve gluplji pa nam to "idoli".....ko zna do čega je....ali nema zaobići,samo na forume da ulazis,dosta ti.......ja sam na ovom forumu prvi put cula za gileta a na sax-u nekada za jevrića.....nisam imala pojma ko je lik a oni raspravljaju o njemu.....i ja proguglamPeggy Sue wrote:Svi znamo ko je Hana kad se njeno ime spomene...
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
To si definitivno upravu, ali ka sto rece Zagi jednostavno ih namecu da htjela ili ne moras znati ko su.Peggy Sue wrote:Svi znamo ko je Hana kad se njeno ime spomene...
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Ne mislim da ih nameću.. Ne može 30 kanala (lupam) imati iste urednike, dobiti novac od njenog tate da je promovišu (karikiram).. Ali zato 30 kanala ima istu publiku. Nas, zaluđene Hanama. Mada, jasno mi je šta poušavaš reći Zagi....Nela wrote:To si definitivno upravu, ali ka sto rece Zagi jednostavno ih namecu da htjela ili ne moras znati ko su.Peggy Sue wrote:Svi znamo ko je Hana kad se njeno ime spomene...
Ona nek ne govori o nemoralu, jer je dovoljno ukucati njeno ime na YT da se pojave klipovi njenih plesova na stolovima i drogama. Polugola.. Polupismena... I kako odgojiti sutra djevojčicu kada jedna Hana diktira modu i "stil"... Ja ne znam za prostituciju na jet setu, jer nisam u kontaktu s takvim ljudima.. Ona zna za prostituciju... dakle - čista logika...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9097 times
- Been thanked: 10785 times
- Status: Online
One su samohrane patriotkinje: Jelena vs Hana

"Generalna konferencija UNESCO-a odbila je danas zahtev Albanije da Kosovo bude primljeno u članstvo te organizacije. Bravo za srpsku diplomatiju", napisala je na svom Facebook profilu Karleuša.
Status je izazvao raspravu na Twitteru među njenim fanovima iz Bosne i Hercegovine, a Hana Hadžiavdagić je u jednom od tweetova Karleušu uporedila sa Cecom Ražnatović.

"Ja nikada ne mogu biti Ceca jer se ona kao ja nikada nije borila za prava tvog naroda. Sram te bilo budalo zaboravna", poručila je Karleuša.

-
Re: One su samohrane patriotkinje: Jelena vs Hana
u nemackoj kazu za "vaku" vest,
u kini pao dzak s rizom
u kini pao dzak s rizom
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
Evo ne mogu nikako da zaspem, sve razmisljam hocel se pomirit
🐽
- drugrankovic
- Inventar foruma
a koji kur bosnjakinja trpa nosinu u kosovo?
sto je ovaj neandertalac nas ne upita, onda da i srpska bude nezavisna ko kosovo pa lijepo u unesko?
tad bi voditeljka nesto drugo brabonjala jel...
sto je ovaj neandertalac nas ne upita, onda da i srpska bude nezavisna ko kosovo pa lijepo u unesko?
tad bi voditeljka nesto drugo brabonjala jel...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
samohrane patriotkinje
joj joj

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7376 times
- Been thanked: 17128 times
MORENA wrote:u nemackoj kazu za "vaku" vest,
u kini pao dzak s rizom

Mada su za ovo više krivi možda mediji. Sumnjam da "slavni" žele da im se baš svaki status s društvenih mreža prenese na portale. Što je moja nena rahmetli govorila kad bi neko odmah prenio šta je ona rekla je li ko prno?

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9097 times
- Been thanked: 10785 times
Hana Hadžiavdagić masakrirala prvu size plus manekenku Hrvatske na sred facebooka

Lucija Lugomer na Facebooku je objavila screenshot uvreda koje joj je uputila voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

"Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako hiljade žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo", napisala je Hana te izazvala zgražanje Lucijinih pratitelja na Facebooku.

"Primitivno, jako žalosno i jadno", "status smiješan i žalostan", neki su od komentara. "Ostani tako divna i posebna", poručili su Luciji pratitelji i fanovi u komentarima punima podrške.

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Re: Hana Hadžiavdagić masakrirala prvu size plus manekenku Hrvatske na sred facebooka
Možda jeste debela, ali bar nema konjsku glavu.
- Femea
- Propala kaladontašica
- Been thanked: 1 time
Re: Hana Hadžiavdagić masakrirala prvu size plus manekenku Hrvatske na sred facebooka
A ovoj manekenki je vjerujem Hanino mišljenje vrlo bitno
Sve u svemu,gluposti.

Sve u svemu,gluposti.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.