...'vako ja sa starim taborim...veli jesi vidjela obame,hoce siriju napadati....rekoh neka ce....sve nek unisti.....sta je tebi zenska glavo,pita......rekoh sve nek nestane....i mi...da nas neko izbriše....i obama...i planeta....dabogda.....samo da sjedim i gledam kako se stvaramo u prah.....tobe jarabi veli...i iziđe....ne shvata me...Tigris wrote:svijet je pri kraju.............ofo je zadnje doba............![]()
.............zanima me kako ce izgledati kraj............imam osjecaj.......trenutno jel da bih voljela pozivjeti da to vidim
![]()
![]()
hoce li se desiti to da Isus dodje ....i to sve sto se predvidja.............
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Koistim Google Chrome i ne pamtim kad sam brisala kolačiće, zato mi je i čudno zašto mi se ovo dešava.Bambi wrote:Trebalo bi da je problem sa tim kolačićimagejsha wrote:U zadnje vrijeme mi se često dešava da sam izlogovana sa foruma, pa se moram ponovo logovati.
Ne znam zašto. To mi se prije nije dešavalo..
I nisam brisala kolačiće..pa ne znam do čega je..![]()
Meni i nakon pada konekcije nekada ostane logovanomožda ima neke veze sa passwordom,ništa drugo mi ne pada na pamet...
Ako koristiš mozillu,idi na Tools-Options-Security i onda imaš opciju Remember Passwords for sites, ako hoćeš da ti na svakoj stranici upamti password,a možeš izabrati da ti samo na nekim stranicama password upamti...
A trebalo bi da ti i na Google Chrome,a i na Mozilli ponudi opciju Save password ili Never for this site...![]()
Ali,opet mislim da je to do kolačića,a možeš probati i to sa passwordima,ko zna možda je tu neka greška...![]()
Evo ti jedna stranica,na engleskom je,ali može se skontati,pa možda riješiš problem...![]()
http://forums.mozillazine.org/viewtopic ... &start=225
Ali hvala u svakom slučaju

Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
bacanje graha #1gejsha wrote: Koistim Google Chrome i ne pamtim kad sam brisala kolačiće, zato mi je i čudno zašto mi se ovo dešava.
Ali hvala u svakom slučaju
pošto sam relativno kratko tu, nisam obraćao pažnju na tu pojavu ali sam je i ja vidio.
ne znam da li iz nekog razloga veže samu sesiju sa IP adresom, ako uz konekciju dobijaš iste dinamički.
možeš eventualno istražiti da provjeriš koja ti je IP sada
i ako se desi da te diskonektuje provjeriš ponovo.
bacanje graha #2
moguće je npr. da se to desi isključivo na nekim stranicama (u kombinaciji sa bacanjem graha #1), recimo nalaziš se tada na onoj početnoj stranici gdje je shoutbox a u tom momentu se promijenila i IP.
i tako se može nastaviti razbacivanje graha ... ali bez dovoljno podataka, teško da se može išta reći smisleno (osim kada je u pitanju neki opštepoznati problem).
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

Da JK nije promjenila avatar :P
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7784 times
- Been thanked: 18312 times
Mene izloguje samo kad mi nestane konekcije.
Neku veče puče na 2-3 minute i poslije osvježim stranicu, vidim izlogovana, a piše mi da sam online. Ulogujem se i možda sam bila na forumu još pola sata. Poslije kad sam se izlogovala vidim i dalje stoji da sam online a nisam.
Ma hajd...
Nestaje li sad forum? Nisam nikad tu oko 4 sata, pa ne znam. Obično bi tad nestajao.
Neku veče puče na 2-3 minute i poslije osvježim stranicu, vidim izlogovana, a piše mi da sam online. Ulogujem se i možda sam bila na forumu još pola sata. Poslije kad sam se izlogovala vidim i dalje stoji da sam online a nisam.
Ma hajd...
Nestaje li sad forum? Nisam nikad tu oko 4 sata, pa ne znam. Obično bi tad nestajao.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9553 times
- Been thanked: 11290 times
- Status: Online
Ne nestaje forum. Mene ne izbacuje iz loga nikada 
Malo me nervira ako mi nestane struje tu sam online još sat-dva na spisku a da stvar bude čudnija, kad dođe struja, ponovo se ulogujem i kad se izlogujem, ponovo ostajem na spisku prisutnih.

Malo me nervira ako mi nestane struje tu sam online još sat-dva na spisku a da stvar bude čudnija, kad dođe struja, ponovo se ulogujem i kad se izlogujem, ponovo ostajem na spisku prisutnih.

- Maja
- Administrator
Mene više interesuje šta mu je ovo Preuzimanje datoteke.
Kad klikneš na online spisak to nekima piše.
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Kada nečiji post ima attachment i kada klikneš na isti, imat ćeš tu poruku.Maja wrote:Mene više interesuje šta mu je ovo Preuzimanje datoteke.
Isto tako, ako nemaš pravo da vidiš attachment, dobit ćeš u stvari poruku da nemaš pravo pristupa tom contentu.
Ali će ti na who's online spisku to biti prikazano kao da taj neko nešto downloaduje, mada to u stvarnosti nije slučaj.
Npr. većina guestova koju tako vidiš su u stvari botovi i crawleri koji automatski surfaju i slijede svaki link na stranici, pa tako nalete i na attachmente.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Maja
- Administrator
-
Maja wrote:Mene više interesuje šta mu je ovo Preuzimanje datoteke.
I mene je ovo interesovalo

- Maja
- Administrator
-
- Maja
- Administrator
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Ne znam gdje da postavim ovu temu...
Želi uživati u rezultatima svog truda
MAJKA SE ŽELI UDATI ZA SVOG SINA S KOJIM ČEKA DIJETE!
Španski ABC prenio je šokantnu priču žene iz Zimbabvea koja želi da se uda za svog sina! Naime, Betty Mbereko tvrdi da su ona i njen sin Farai Mbereko u vezi od njegove 20. godine, odnosno tri godine, te da su jako zaljubljeni, a da stvar bude još gora, čekaju i dijete.
Žena je od straješina sela Mabingo tražila dozvolu za vjenčanje jer smatra da je uložila mnogo novca u sinovo obrazovanje da bi sada neka druga žena imala koristi od toga.
"Pustite me da uživam u rezultatima svog truda i znoja", rekla je starješinama sela, koje su zatražili da veza bude prekinuta ili da majka i sin napuste selo.
source.ba
Španski ABC prenio je šokantnu priču žene iz Zimbabvea koja želi da se uda za svog sina! Naime, Betty Mbereko tvrdi da su ona i njen sin Farai Mbereko u vezi od njegove 20. godine, odnosno tri godine, te da su jako zaljubljeni, a da stvar bude još gora, čekaju i dijete.
Žena je od straješina sela Mabingo tražila dozvolu za vjenčanje jer smatra da je uložila mnogo novca u sinovo obrazovanje da bi sada neka druga žena imala koristi od toga.
"Pustite me da uživam u rezultatima svog truda i znoja", rekla je starješinama sela, koje su zatražili da veza bude prekinuta ili da majka i sin napuste selo.
source.ba
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9946 times
promijenicu,polako...butterfly wrote:Da JK nije promjenila avatar :P

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

da sam još jednom na miru izgledala utakmicu naše reprezentacije....i uživala 

-

Koja je ovo od forumasica... hajde hajde priznajte sad !!!!
[ytube][/ytube]
- Maja
- Administrator
Peggy Sue wrote:Ne znam gdje da postavim ovu temu...
source.ba

Nemojte zamjeriti što mi je ovo smiješno.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40553 times
- Been thanked: 26874 times
- Status: Online
Eto a mene nazivaju bolesnim
a njoj smijesno ovo
a njoj smijesno ovo

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"