Budući da je u pitanju bosna, moji strahovi su opravdani. Ne slovimo za najpostenije, jelteJulia-Klara wrote: 15 Jun 2023, 14:03 Na dusu im, ali je bitno da imaju opciju pomoci.
Nemoj odmah na najcrnje mislit, ba

Moderator: Krokodil Behko
Budući da je u pitanju bosna, moji strahovi su opravdani. Ne slovimo za najpostenije, jelteJulia-Klara wrote: 15 Jun 2023, 14:03 Na dusu im, ali je bitno da imaju opciju pomoci.
Nemoj odmah na najcrnje mislit, ba
Ukratko.Bilo ti je jeftinije bacit bez ovog zakona.
Tebi se isplatilo gradit nelegalno pa kasnije platit par milja troška legalizacijeHAVANA wrote: 15 Jun 2023, 14:20 Mozda ce se i na mene odnositi.Imam situaciju isto alan ford.Prisiljen napraviti 70 metara kanalizacije i vode ,sve novo kroz ulicu jer je tako po regulacionom.Kaze vama ako se zuri vi napraviteMi ne znamo kada cemo...Koriste da ga zabiju investitoru i iskoriste.Al pazi sad.Kaze kad napravite poslije dobitka gradjevinske za to i izvedenih radova,tehnickog prijema i svega sto slijedi...U pitanju je jedno 100000km...Morate se odreci toga i pokloniti gradu,ako se odlucite na to.I nemojte knjiziti ulazni pdv platicete kaznu.
Reko sto cu platit kaznu trebate mi spomenik napravit,hajr cesmu,nesta
Na POKLON ne mozete knjiziti odbitni pdv
Znaci pored svih placanja gradjevinskih,sklonista,okolnog uredjenja itditd napravi im to i pokloni.I ne moze ti bit ni ulazni pdv.
I kaze sto nema investitora bla bla...Oca mi bice kvadrat 5000km ako nastave ovako
![]()
Treba polovne Tesle uvozit.HAVANA wrote: 16 Jun 2023, 15:12 Nek im je bog na pomoci.Sretno.
https://raport.ba/u-sarajevu-cete-uskor ... k7bsL2FhC4
Pa sta mislis cemu sva ova igranka? Koncentrisu se pare u jedan krug. I sve ostalo. Nama mrvice sto oni bace. 90% mojih belgijanaca je zatvorilo. Sve ti je na aukciji i od 3 ista kruga vlasnika. Oni sve diktiraju i kolo vode. Radis i poslujes kako oni diktiraju. Ne samo u ovome, vidices za par godina... Nego u pamet... To klepat zaboravi u toj bransi. Mogu samo oni klepat a ti prezivljavat. Nebuloza je ovo velika sve skupa.brckobanovici wrote: 16 Jun 2023, 21:48 Slazem se. Al vec kad forsiraju ta sranja onda se treba prilagodit i klepat lovu![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests