Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ahhh sta kazes za njihove proizvode Slovenci ali se proizvodi u Belgiji http://www.the-nutrition.com/ jeftini proizvodi(valjda sto se rade u evropi ) nebi trebali biti fus
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Pa, lik ima razumnu količinu mišića - nije impresivno ili balansirano, ali definitivno jeste u boljoj fizičkoj formi od prosjeka; da li je to postigao teretanom ili "radom na terenu" uopšte nije bitno i tu nema nužno velike funkcionalne razlike. Ovo što radi je impresivno, ali riječ je o vještini koja ne zahtijeva mnogo snage per se. With that being said, ipak preferiram čekić!
Evo, čova je lijepo objasnio nešto čega sam se i sam dotakao u više navrata - zašto je neuporedivo bolje trenirati mišiće češće sa manjim brojem radnih serija, nego odraditi gomilu radnih serija rjeđe (a.k.a. "jedan trening sedmično po mišićnoj grupi"):
Ahhhhhhh wrote:A, evo kako izgleda jedan tipičan naturalac (a.k.a. neko ko ne koristi steroide), sa lošim svjetlom, bez Photoshopa i "tena" i sa krš kamerom: u narodu još poznat i kao: JA! Ovo je bez bilo kakve "pumpe" i sličnih stvari, tj. kad skinem majicu, tako izgledam. Nažalost, nisam pronašao praktičan način da uslikam leđa, koja su mi jača strana (posebn srednja i donja), niti "politički korektan" način da uslikam noge, koje su mi definitivno najbolji dio tijela (a to uključuje i gluteus, a.k.a. "pozadinu"), pa će to ostati "misterija"... Nemam bolje slike iz prostog razloga što sam od slikanja & poziranja doslovno operisan, jer ne treniram zbog "pečenja & bečenja", već zdravlja. Međutim, dosta ljudi je zatražilo, pa hajde, nije mi bilo mrsko uslikati ovu jednu, a nemam čega da se stidim...
Samo spammuj - noge su mi bez konkurencije najbolji i najsnažniji dio tijela, sa sve "izrezanim" vastusima! Ali sorry, zauzet sam - a i ona isto ima dobre noge!
E, inace su puno njh koncentrisu na gornji deo tela a noge se zanemare. Al super sto i noge treniras. Svidja mi se stomak, ruke i rat. Samo napred i svaka cast ako je to sve bez "pomoci".