Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...nisam luda da ih rokam, bar tako mislim ...ali cu ju postaviti gdje joj je mjesto, i tak sam je zadnji put malo trzla ja moram nekako reagirati! ...ovo vise nisu opstine, nego bunkeri! ...nema vise da udjes kao covjek, pa ides svojim poslom, sad imaju recepciju i tu se moras najaviti, pa ako se njoj digne misli da je Tito! ...e yebat cu ti mamu!
Pa sta ces u opstini?
Ja u zivotu nisam uso u americku opstinu?
Mislim da mi to i nemamo, te opstine
Ja oso kod doktora porodicne bolila me leđa da uzmem bolovanje. Vice kamo maska. A reko nemam. Kae nemere bez maske. Pa reko nemam sta cemo sad. Kaze idi kupi pa dođi. Đe cu sad kupiti sve te nejeblo ne radi nista daj mi ti jednu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 07 Jul 2023, 20:14
Ja oso kod doktora porodicne bolila me leđa da uzmem bolovanje. Vice kamo maska. A reko nemam. Kae nemere bez maske. Pa reko nemam sta cemo sad. Kaze idi kupi pa dođi. Đe cu sad kupiti sve te nejeblo ne radi nista daj mi ti jednu
I ti ledja sjebo?
Pastavamje svima?
Sto dizete tesko?
I ti ledja sjebo?
Pastavamje svima?
Sto dizete tesko?
Blue collar rocko
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
...nisam luda da ih rokam, bar tako mislim ...ali cu ju postaviti gdje joj je mjesto, i tak sam je zadnji put malo trzla ja moram nekako reagirati! ...ovo vise nisu opstine, nego bunkeri! ...nema vise da udjes kao covjek, pa ides svojim poslom, sad imaju recepciju i tu se moras najaviti, pa ako se njoj digne misli da je Tito! ...e yebat cu ti mamu!
Pa sta ces u opstini?
Ja u zivotu nisam uso u americku opstinu?
Mislim da mi to i nemamo, te opstine
...konkurisala za jedan lijep stan, pa mi treba papir od njih! ...najbolje je s njima nejmat posla!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
...ja ne znam kako je kod nas kod doktora, vec dugo nisam bila, a mislim da je tako i kod nas! ...pa nabavila je Europa sprice, cekaju jesen da puscaju virus! ...nece valjat ako se bas odviknemo od brnjica!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Brate, nikad u životu. Samo ljubav i uvažavanje.
Recimo, ako neko ima pogan jezik i ja ga zbog toga udarim, u momentu udarca postajem gori od njega.
i, šta si postigao? Apsolutno ništa, osim što si postao gori od njega.
Taare wrote: 07 Jul 2023, 22:41
Recimo, ako neko ima pogan jezik i ja ga zbog toga udarim, u momentu udarca postajem gori od njega.
Haj ti Fufe kuci
Ostanes li dole jos dvi hefte
More ti naumpast da sise metnes
Meni je to sve s tobom sumnjivo
Taare wrote: 07 Jul 2023, 22:41
Haj ti Fufe kuci
Ostanes li dole jos dvi hefte
More ti naumpast da sise metnes
Meni je to sve s tobom sumnjivo
Brate, moramo se mijenjat. Skupi hrabrost i pruži ruku onome koga mrziš i osjetit ćeš neku blaženost