Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Taare wrote: 07 Jul 2023, 15:38
Popio kafu, zapalio i gledam šta prekoputa mene rade komšije grci
Uostalom, tek je treći dan. Ako se u naredne dvije sedmice dva-tri puta spustim do mora, elham.
Ohho, znaci na ovoj si boljoj, luksuznijoj strani Turske Nista Antalija, ha?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Veca wrote: 07 Jul 2023, 19:17
...ja sam juce u opstini, vec drugi put, od iste trebe, dozivjela kofrcenje! ...sinoc sjedim ovdje i kujem plan za treci put, sad je imam na ceki! ...ako me ne bude na forumu, da znas da su me uapsili!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Veca wrote: 07 Jul 2023, 19:17
...ja sam juce u opstini, vec drugi put, od iste trebe, dozivjela kofrcenje! ...sinoc sjedim ovdje i kujem plan za treci put, sad je imam na ceki! ...ako me ne bude na forumu, da znas da su me uapsili!
Nasla napadat ljude u nemackoj
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
spacebound wrote: 08 Jul 2023, 13:26
Ohho, znaci na ovoj si boljoj, luksuznijoj strani Turske Nista Antalija, ha?
Kakva crna antalija, puno turista, prvenstveno pijanih rusa, plus ogromne temperature.
Kod mene nikad ne bude iznad 35.
Jedini turisti koje sretneš jesu oni iz unutrašnjosti turske