TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24731 times
Been thanked: 6459 times
Status: Offline

Re: TROSJED

Post by Veca »

...joj, imala bih svasta za pricati, a tema i jest trosjed! ...jos nikad nikakvu temu nisam otvorila, a prikladna bi bila "Vecini dozivljaji"! ...Fudi se teme izgleda osladile, pa samo lezi potrbuske i smislja! :D. :plavi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9999 times
Been thanked: 16888 times

Post by spacebound »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 18:12 ...joj, imala bih svasta za pricati, a tema i jest trosjed! ...jos nikad nikakvu temu nisam otvorila, a prikladna bi bila "Vecini dozivljaji"! ...Fudi se teme izgleda osladile, pa samo lezi potrbuske i smislja! :D. :plavi
Hajd :D.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

...bilo bi bona rata i najezde na forum! :D. :plavi

...a pade mi na pamet dozivljaj sa "snajkom od sestrica, onaj sestric sto ne znam sta bi s njim bilo, one sve godine kad je najteze bilo, bez mene! ...i tak, ozenio se pred Novu godinu, a doduse javio mi je da ce se ozeniti, ali da ja nisam pozvana, mjesto boravka Mincen, ali posjetice me sa zenom, da je upoznam...doduse, ne pricam mu s mamom, vjerojatno su kontali da cu im razyebat prijem :D. ...bacice im Veca bombu :plavi ...da se bar nasalio i rekao, tetka, ja bih te licno pozvao, ali takva je sitovacija bla, bla, bla.................haj dobro, dosli su oni meni, a zamisli, u mom rodjenom stanu, u mom vlastitom krevetu-ja spavala na djecijem, ona je mene toliko izignorirala da ja to nikad u zivotu nisam dozivjela, a i danas dani se cudim sto je nisam opalila nogom u dupe i istjerala iz stana! ...sama sebi govorim da sam heroj! ...tak mi je jednom u posjeti bio i zet sa sestrom, drugom, popijo i poceo me provocirati u mom stanu :D. ...gledam u sestru i kontam sta cu, nisam mogla izdrzati, skocim i otvorim vrata od stana, izvoli dragi zete, tako neces u mom stanu! :stop ...smirio se i ostali su par dana! ...a ovoj maloj patkici sam spustila poslije, dosla mi je na ceku, ipak cudim se sama sebi! :plavi

...bolje recite da sutim, mogli bi se advokati javiti u odbranu, familije mi! :D. :plavi
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23836 times

Post by Fuddo »

Sta kae, tetka zenim se, svadba je tad i tad
Al da ti javim, nisi pozvana
:D.
Ojebote
Dozvolite da se obratimo
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3844 times
Been thanked: 7079 times

Post by Matan »

Veco, priznaj, malo je i do tebe.. :D.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Prvi put cujem da ima pozivnica za svadbu da nisi pozvat
Dozvolite da se obratimo
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Ja i volim kad me niko ne zove na svadbe..
nista gluplje od svadbenog veselja..
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

...poentu nisi skont'o, sorry!
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:03 Sta kae, tetka zenim se, svadba je tad i tad
Ojebote

Tako je! :D. ...ali meni je gore bilo kad su dosli meni, pa haj rekoh da odrzavam konverzaciju s njom, prvi put kod mene, ja podjem nesto pricati i ona gleda u me, znas kako se prica, gledas covjeka u oci, bar ja tako, a ona, uvijek-ama svaki put, nakon 2 sekunde skrene pogled i okrene glavu! :sok ...ja stvarno ne znam kako bih to nazvala!
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:17
Ojebote

Tako je! :D. ...ali meni je gore bilo kad su dosli meni, pa haj rekoh da odrzavam konverzaciju s njom, prvi put kod mene, ja podjem nesto pricati i ona gleda u me, znas kako se prica, gledas covjeka u oci, bar ja tako, a ona, uvijek-ama svaki put, nakon 2 sekunde skrene pogled i okrene glavu! :sok ...ja stvarno ne znam kako bih to nazvala!
A nikako
Sta imas nazivat
Bili, sjeli, otisli
Ne moraju vise ni dolazit :D.
Dozvolite da se obratimo
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Ojebote

Tako je! :D. ...ali meni je gore bilo kad su dosli meni, pa haj rekwoh da odrzavam konverzaciju s njom, prvi put kod mene, ja podjem nesto pricati i ona gleda u me, znas kako se prica, gledas covjeka u oci, bar ja tako, a ona, uvijek-ama svaki put, nakon 2 sekunde skrene pogled i okrene glavu! :sok ...ja stvarno ne znam kako bih to nazvala!
Ona je tebi vec dosla s formiranim misljenjem o tebi. Druga strana joj ispricala svoju pricu i ti si za nju bila babaroga :cudi Tako je to kad ljudi nece da saslusaju sve strane pa donesu sud.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Matan wrote: 08 Jul 2023, 19:06 Veco, priznaj, malo je i do tebe.. :D.

...sigurno da je i do mene! ...znas zasto? ...lopovluka, izmisljanja, liscijeg mozga, prodavanja muda pod bubrege,nigdje kraja, pokvarenosti itd. itd. ...ja prvo slusam malo, pa kad vidim da je djavo odnio salu, da se stvari izokrecu, kazem :stop :valja ...nekad kontam, boze me dragi sacuvaj od ovakvih osoba, pa sta ce to meni?! ...ja, da sam oni, kakva sam, ne bih se mogla u ogledalo pogledati! :cudi
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:28
Matan wrote: 08 Jul 2023, 19:06 Veco, priznaj, malo je i do tebe.. :D.

...sigurno da je i do mene! ...znas zasto? ...lopovluka, izmisljanja, liscijeg mozga, prodavanja muda pod bubrege,nigdje kraja, pokvarenosti itd. itd. ...ja prvo slusam malo, pa kad vidim da je djavo odnio salu, da se stvari izokrecu, kazem :stop :valja ...nekad kontam, boze me dragi sacuvaj od ovakvih osoba, pa sta ce to meni?! ...ja, da sam oni, kakva sam, ne bih se mogla u ogledalo pogledati! :cudi
Zato se ja i ne druzim skoro ni sa kim vise..
ne voli ni mene niko vise niti ja volim koga..
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:08 Prvi put cujem da ima pozivnica za svadbu da nisi pozvat

...zasluzila tetka, yebga! :plavi ...a imam ja bisera iz familije fajn, ti/vi nejmate? ...ma sigurno da nejmate, to se samo Veci desava! :D. :zubi .........................a sta mi je najkrvavije kod naroda, uopce...i iz mladosti, udale se, ozenili se, ja s njima bila u drustvu ili su mi licno pricali, pa zaborave valjda, ili misle da sam ja zaboravila, da sam senilna, sta li, pa mi podju pricati bajke neke ........................dragi Allahu, ti si kadar! ...ne znam zasto to rade, sve neke velicine postali, brez proslosti! :D. ...nemojte meni, ljudi, familijo, tih dumina i folina! :kafa
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:19

A nikako
Sta imas nazivat
Bili, sjeli, otisli

...ma nikad vise nece doci, imali su svoju sansu! :D. ...liscja posla! :D
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:44
Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:19

A nikako
Sta imas nazivat
Bili, sjeli, otisli

Trebala si im zamutit rijetku kafu nek se saseru u liftu.
Dozvolite da se obratimo
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 24246 times
Been thanked: 10474 times

Post by Nice »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:40
Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:08 Prvi put cujem da ima pozivnica za svadbu da nisi pozvat

...zasluzila tetka, yebga! :plavi ...a imam ja bisera iz familije fajn, ti/vi nejmate? ...ma sigurno da nejmate, to se samo Veci desava! :D. :zubi .........................a sta mi je najkrvavije kod naroda, uopce...i iz mladosti, udale se, ozenili se, ja s njima bila u drustvu ili su mi licno pricali, pa zaborave valjda, ili misle da sam ja zaboravila, da sam senilna, sta li, pa mi podju pricati bajke neke ........................dragi Allahu, ti si kadar! ...ne znam zasto to rade, sve neke velicine postali, brez proslosti! :D. ...nemojte meni, ljudi, familijo, tih dumina i folina! :kafa
Šuti, naročito gdje su velike familije, bogo dragi :D.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

spacebound wrote: 08 Jul 2023, 19:26

Tako je! :D. ...ali meni je gore bilo kad su dosli meni, pa haj rekwoh da odrzavam konverzaciju s njom, prvi put kod mene, ja podjem nesto pricati i ona gleda u me, znas kako se prica, gledas covjeka u oci, bar ja tako, a ona, uvijek-ama svaki put, nakon 2 sekunde skrene pogled i okrene glavu! :sok ...ja stvarno ne znam kako bih to nazvala!
Ona je tebi vec dosla s formiranim misljenjem o tebi. Druga strana joj ispricala svoju pricu i ti si za nju bila babaroga :cudi Tako je to kad ljudi nece da saslusaju sve strane pa donesu sud.

To, bravo! ...a to su joj formirali moja ex sestra i sestric, vjerojatno i ostatak familije! ...skoro su mi svi pod banom, nemaju vise nikakve sanse ni sms da mi posalju, ponekad zazvoni telefon, vidim ko je i samo blokiram! :kafa ...pitala sam ja sestrica, sta joj je, ma vice ona je tiha i fina, mirna, boji te se-a OVAN :sok :haha a rekoh, jadnice!
...doslo mi bilo da se itvinim! :plavi
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:50
spacebound wrote: 08 Jul 2023, 19:26

To, bravo! ...a to su joj formirali moja ex sestra i sestric, vjerojatno i ostatak familije! ...skoro su mi svi pod banom, nemaju vise nikakve sanse ni sms da mi posalju, ponekad zazvoni telefon, vidim ko je i samo blokiram! :kafa ...pitala sam ja sestrica, sta joj je, ma vice ona je tiha i fina, mirna, boji te se-a OVAN :sok :haha a rekoh, jadnice!
...doslo mi bilo da se itvinim! :plavi
Mah, sve znam.
A u svakoj familiji svega ima, samo su kod vecine za vani osmjesi (lazni) a izmedju se k'o rogovi u vreci. Bizi, pusti kraju.
Zato se i ne druzim plaho ni s kim, ne mogu muda pod bubrege i na rende kora, a ponajmanje da glumim da je sve divno i krasno.
I sto sam mislila s jednom konom da mogu fino ogadila mi se, pa je izbjegavam :123

Da se razumijemo, nisam ni ja zlatna, teska sam ko crna zemlja, ali od mene nema laznog ni drugarstva ni ljubavi, a imam principe i gnusam sa pretvornosti, a na pretvornosti danas vecina veza (svih vrsta) pociva.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Fuddo wrote: 08 Jul 2023, 19:48
Veca wrote: 08 Jul 2023, 19:44

Trebala si im zamutit rijetku kafu nek se saseru u liftu.

...nisam ja taj igrac, Fudo! ...ne podnosim hinje! :bua ...ali, sta sam uradila, izasli mi u moju knajpu jedno vece, njih dvoje, Dino, jedna prijateljica, i ona je sad ex :D. ...pili, igrali, sizili, i sad slikaju se oni, slikaju i mene, a onda se uzdigli da se svi skupa slikamo, e rekoh, neces sa mnom na sliku, nejma sanse! ...skoro smo se pobili ali nije uspjela na fotku sa mnom! MRRRRS, rospijo!
Post Reply

Return to “Pričaona”