Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bila kod rodice u Mostaru a prije toga sam se iz nekih razloga morala vozikati dva sata i za svaki slucaj sam ranije popila tbl za mucninu.
Nuspojaaavaaa od tih tbl ima vise, pospanost, nadutost, suha usta, dezorjentisanost itd...
Doruckovala sam s rodicom, a posto se kod nje unutra ne pusi, izasla sam vani da zapalim.
Dok pusim setkam po dvoristu, gledam kaktuse, razne saksije s cvijecem i olaksam nadutost u stomaku ispustanjem nekolika...lahora...
Ugasim cigaru, okrenem se prema kuci, kad na balkonu tacno iznad mene sjedi zena, suti i gleda me. Rodicina gazdarica koja zivi na spratu.
Ima li potrebe da pisem kako sam se tad osjecala? Nema, bezbeli.
Al zamisljam kako gledas kaktuse i ispustas … cega? Lahire ooo dobar ovaj kaktus trrrttt inovaj nije los pfffft
Sjajno
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Morgen wrote: 07 Jul 2023, 23:04
Kad sam se udavala u crkvi dobijem od svestenika onu ogromnu casu vina, a posto sam taj dan naravno bila u stresu, frizura, sminkanje, vencanica ovo ono, nisam stigla nista da doruckujem, tako da sam ko praaava mlada potegla bome dobro to vino. Odma me ufatilo. Bivsi suprug je sapnuo “dosta mala” i morao je da me pridrzi
I onda krece setnja oko oltara 3x sa ogromnom svećom u ruci, a ja ogroman kez na licu i onom svecom sam skoro sprzila frišku trajnu njegove tetke Slavice
Sve se vidi na slikama. Tetke koje gledaju album vikale “vidi morgen kako je srecna” a ja mortus pijana zapravo
Tu noć kad si se udavala
Nitko ne zna zašto si teturala
Da li radi mirisa tamjana
Ili starog vinaaa
Tu noć kad si se udavala
Nitko ne zna zašto si plakala
Il' je kroz tetkinu trajnu prošla svijeća
Tu noć kad si se udavala
Tebe pijanu su oko oltara vodili
Tvoj dragi i rodbina,
Vjerni psi
Do jutra te tješili
Da ima milijun frizerki
Tetka mu Slavica
i da se neće odmah naljutiti
po tome te pamtitii
Tu noć kad si se udavala
Tebi kroz glavu prošlo jeeeeee
Postoje neki drugi svatovi
Za vas bi bili rajski vrtovi
O, samo da nisi htjela gucnuti
Ovako stisni guzu, još i ne prdniiii...
Morgen wrote: 07 Jul 2023, 23:04
Kad sam se udavala u crkvi dobijem od svestenika onu ogromnu casu vina, a posto sam taj dan naravno bila u stresu, frizura, sminkanje, vencanica ovo ono, nisam stigla nista da doruckujem, tako da sam ko praaava mlada potegla bome dobro to vino. Odma me ufatilo. Bivsi suprug je sapnuo “dosta mala” i morao je da me pridrzi
I onda krece setnja oko oltara 3x sa ogromnom svećom u ruci, a ja ogroman kez na licu i onom svecom sam skoro sprzila frišku trajnu njegove tetke Slavice
Sve se vidi na slikama. Tetke koje gledaju album vikale “vidi morgen kako je srecna” a ja mortus pijana zapravo
Tu noć kad si se udavala
Nitko ne zna zašto si teturala
Da li radi mirisa tamjana
Ili starog vinaaa
Tu noć kad si se udavala
Nitko ne zna zašto si plakala
Il' je kroz tetkinu trajnu prošla svijeća
Tu noć kad si se udavala
Tebe pijanu su oko oltara vodili
Tvoj dragi i rodbina,
Vjerni psi
Do jutra te tješili
Da ima milijun frizerki
Tetka mu Slavica
i da se neće odmah naljutiti
po tome te pamtitii
Tu noć kad si se udavala
Tebi kroz glavu prošlo jeeeeee
Postoje neki drugi svatovi
Za vas bi bili rajski vrtovi
O, samo da nisi htjela gucnuti
Ovako stisni guzu, još i ne prdniiii...
Pre neki dan sam bila kod kardiologa na kontroli srca. Legla sam na ležaljku, gore skroz gola onda su me prikopčali za neki aparat sa nekim kablovima na leđima. S prednje strane su uradili ultrazvuk. Kardiolog mi je saopštio predivne vesti i svi smo se radovali u sobi, dao mi je peškirić da se obrišem od gela koji je bio po mojim grudima. Umesto da ostanem da sedim i da se obrišem ja sam skočila i krenula prema kabini da se presvučem, međutim ja sam te kablove na svojim leđima zaboravila i povukla sve živo za sobom. I ne znam više šta sam sve polupala. Povuklo me bome i unazad, mogla sam leđa da razbijem
Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:26
Pre neki dan sam bila kod kardiologa na kontroli srca. Legla sam na ležaljku, gore skroz gola onda su me prikopčali za neki aparat sa nekim kablovima na leđima. S prednje strane su uradili ultrazvuk. Kardiolog mi je saopštio predivne vesti i svi smo se radovali u sobi, dao mi je peškirić da se obrišem od gela koji je bio po mojim grudima. Umesto da ostanem da sedim i da se obrišem ja sam skočila i krenula prema kabini da se presvučem, međutim ja sam te kablove na svojim leđima zaboravila i povukla sve živo za sobom. I ne znam više šta sam sve polupala. Povuklo me bome i unazad, mogla sam leđa da razbijem
Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:26
Drago mi je da ti je sve uredu.
Hvala i meni
Al luda situacija beše, svi smo se smijali i stalno mi se desavaju takve stvari