Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Jel se ovo odnosi na trojkase?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
Te majke malo dosadne,nisu to jedine majke koje su izgubile djecu u ratu,samo sto ostale ne rade od sebe medijske zvijezde zbog tog i ne skupljaju politicke poene po potrebi.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9489 times
- Been thanked: 15910 times
Bravo Harlekine! Grujicic je ponosan na tebe!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12263 times
- Been thanked: 12927 times
Najezih seharlekin wrote: 09 Jul 2023, 14:22 Te majke malo dosadne,nisu to jedine majke koje su izgubile djecu u ratu,samo sto ostale ne rade od sebe medijske zvijezde zbog tog i ne skupljaju politicke poene po potrebi.

- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A šta bi trebale?harlekin wrote: 09 Jul 2023, 14:22 Te majke malo dosadne,nisu to jedine majke koje su izgubile djecu u ratu,samo sto ostale ne rade od sebe medijske zvijezde zbog tog i ne skupljaju politicke poene po potrebi.
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9119 times
- Been thanked: 10818 times
- Status: Online
Ne bi ih ni ja pustio. Isto tako, ne bih pustio ni SDA, da ne bude zabune.
Što se tiče situacije ukupno, mislim da niko živi ne zna šta će biti sutra, ili za tri dana.
Svi samo nagađaju.
Escobar je fakat, pružio Dodiku jučer još jednu priliku, međutim, on je to jutrošnjim aktom odbio, pa tako da smo u situaciji u kojoj dosad nismo bili. Dodik poništio nadležnost Shmidta i to nije narušavanje, nego je razvaljivanje mirovnog ugovora. Istovrmeeno, traži od Blinkena da povuče ovog ambasadora.
Mislim da su ovo pregoleme stvari i ako mu je bio cilj da pritiscima iznudi nešto, pretjerao je i teško da će biti povratka na staro. Teško će biti, jer ukoliko bi čak i ovo sve prošlo bez reakcije MZ, možemo sigurno računati i na taj Dodikov referendum. On ide dokle mu dopuste.
Što se tiče situacije ukupno, mislim da niko živi ne zna šta će biti sutra, ili za tri dana.
Svi samo nagađaju.
Escobar je fakat, pružio Dodiku jučer još jednu priliku, međutim, on je to jutrošnjim aktom odbio, pa tako da smo u situaciji u kojoj dosad nismo bili. Dodik poništio nadležnost Shmidta i to nije narušavanje, nego je razvaljivanje mirovnog ugovora. Istovrmeeno, traži od Blinkena da povuče ovog ambasadora.
Mislim da su ovo pregoleme stvari i ako mu je bio cilj da pritiscima iznudi nešto, pretjerao je i teško da će biti povratka na staro. Teško će biti, jer ukoliko bi čak i ovo sve prošlo bez reakcije MZ, možemo sigurno računati i na taj Dodikov referendum. On ide dokle mu dopuste.
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
"Majke enklava Srebrenice i Žepe' Munira Subašić, koja je i osobno dočekala Vučića u Potočarima"
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20921 times
- Been thanked: 18858 times
Jest, dočekala ga je, pa je kasnije izjavila da je to bila greška. Neće više sasvim sigurno ako ima iole nekog dostojanstva.
- Taare
- greatest
- insomnia
- Rđav kurac
Pa i cokolindu su svojevremeno proglasile kraljicom balkana
- Taare
- greatest
Evo i naši tuzlaci pokazali da su ljudi

Sve veći broj gostiju iz Srbije i ove godine stiže na Panonska jezera u Tuzli. Lijep ambijent, čista voda i ljubazni domaćini dovoljni su razlozi da gosti iz komšiluka u sve većem broju posjećuju "tuzlansko more".
Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedjeljom. Ipak, umjesto "kandži" dočekat će ga srdačna poruka dobrodošlice.
- Dobro došli u našu lijepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši, navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac
Zajedno i tacka
- Taare
- greatest
Pa otprilike. Na osnovu najnovijih događaja, možemo zaključiti da većini ne bi smetalo da se rš ujedini sa sr.
Ko god od političara spomene srebrenicu i genocid, treba ga izudarat.
ovim ponašanjem su po drugi put ubili žrtve.
Ko god od političara spomene srebrenicu i genocid, treba ga izudarat.
ovim ponašanjem su po drugi put ubili žrtve.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac
Žena sa mudima
- Taare
- greatest
Evo, govno kaže da ćemo morati ići na kompromis.
Dakle, daj im ustavni sud. To su neki njihovi minimalni zahtjevi ispod kojih neće ići
Dakle, daj im ustavni sud. To su neki njihovi minimalni zahtjevi ispod kojih neće ići
U Bosni i Hercegovini se vodi nova politička igra kokošaka čiji ishod je daleko od izvjesnog", rekao je Carl Bildt, bivši visoki predstavnik u BiH.
On je na svom Twitteru napisao da će zemlja na kraju morati sama da se pomiri sa svojim podijeljenim stavovima i postigne kompromis.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac
Ama to je vec gotovo. Napravljen je jeben presedan. Ovi (trojka) su samo i dovedeni iz tog razloga. A dovedeni su suspendovanjem ustava na jednu noc
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3842 times
- Been thanked: 2888 times
- Status: Online
Sta mislis, cojk nema prstiju u tomeTaare wrote: 09 Jul 2023, 21:59 Evo, govno kaže da ćemo morati ići na kompromis.
U Bosni i Hercegovini se vodi nova politička igra kokošaka čiji ishod je daleko od izvjesnog", rekao je Carl Bildt, bivši visoki predstavnik u BiH.
On je na svom Twitteru napisao da će zemlja na kraju morati sama da se pomiri sa svojim podijeljenim stavovima i postigne kompromis.
Djubre djubravo, nek on nosi cvjece i torte u zatvor Plavsicki.
Drug, belaj nas bije sa sto strana
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- insomnia
- Rđav kurac
Sile da puše kurac

- insomnia
- Rđav kurac
Od ovih treba uciti

Samo je problem sto su mnogi Bosnjaci muslimani klecavih koljena. Jbg nemere se imati i kicma i biti nametnut od stranih ambasada. Nemere se imati i stav i kmezeci zahvaljivati Vucicu na vakcini koja ce ti omoguciti da pare ostavis Hrvatima

Samo je problem sto su mnogi Bosnjaci muslimani klecavih koljena. Jbg nemere se imati i kicma i biti nametnut od stranih ambasada. Nemere se imati i stav i kmezeci zahvaljivati Vucicu na vakcini koja ce ti omoguciti da pare ostavis Hrvatima
Last edited by insomnia on 09 Jul 2023, 23:01, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13388 times
- Been thanked: 21926 times
Kome nije jasno da gledamo provodjenje onih non paper u praksi, kojima se zaglupljena masa mahom smijala, njemu bas nista nije jasno.
Trojka jeste izdajnicki nakot koja se, sto svjesno, sto nesvjesno, ponudila da bude kurton u penetraciji.
Da su ovo uradili bilo kome drugom osim vjecno nasmijanom i vedrog duha Bosnji, davno bi se klatili na banderama.
Trojka jeste izdajnicki nakot koja se, sto svjesno, sto nesvjesno, ponudila da bude kurton u penetraciji.
Da su ovo uradili bilo kome drugom osim vjecno nasmijanom i vedrog duha Bosnji, davno bi se klatili na banderama.
Dozvolite da se obratimo