Eldin Huseinbegović
Moderator: Krokodil Behko
Re: Eldin Huseinbegović
Jesam li ja normalan ako mi se ne sviđa njegova muzika?
Spavaju ljudi.. al doci ce neko da ih probudi
sanjaju ljudi.. al njihov je san samo jedan dan..
sta je sa drugim danima...
kada nece biti sna..
kad te u lice pogleda istina.....
Meni ovi stihovi ništa ne znače.
Spavaju ljudi.. al doci ce neko da ih probudi
sanjaju ljudi.. al njihov je san samo jedan dan..
sta je sa drugim danima...
kada nece biti sna..
kad te u lice pogleda istina.....
Meni ovi stihovi ništa ne znače.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
- Status: Offline
Kao sto vec rekoh, kod njega preovladavaju duhovne pjesme...
Spavaju ljudi... Na ovom svijetu ljudi spavaju, u neznanju su, zatvorili oci pred istinom.. Ali ovaj zivot.. to je samo jedan dan od mnogih.. Samo jedan period jedan dio beskonacnosti.. A sta je sa ostalim dijelovima ??
I sta ce bit kad se probude.. kada dodju na sudnji dan.. kada stanu pred svoju istinu, pred ono sto su radili ili nisu radili?? Nece biti sna.. nece moci zatvoriti oci i praviti se da se to ne desava.. jer to ce biti tu..
Naravno... ako nisi vjernik, onda za tebe ovo nista ne znaci i normalno da ne mozes naci nikakav smisao u tim pjesmama...
Spavaju ljudi... Na ovom svijetu ljudi spavaju, u neznanju su, zatvorili oci pred istinom.. Ali ovaj zivot.. to je samo jedan dan od mnogih.. Samo jedan period jedan dio beskonacnosti.. A sta je sa ostalim dijelovima ??
I sta ce bit kad se probude.. kada dodju na sudnji dan.. kada stanu pred svoju istinu, pred ono sto su radili ili nisu radili?? Nece biti sna.. nece moci zatvoriti oci i praviti se da se to ne desava.. jer to ce biti tu..
Naravno... ako nisi vjernik, onda za tebe ovo nista ne znaci i normalno da ne mozes naci nikakav smisao u tim pjesmama...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9333 times
- Been thanked: 11081 times
KONAČNO: Eldin Huseinbegović progovorio o svemu!
Ove srijede od 21:00 gledaoci Hayat televizije imali su priliku pogledati prvu emisiju „Večer s Igorom“ koju vodi Igor Todorovac. U premijernoj emisiji njegovi gosti bili su Eldin Huseinbegović i Safet Sušić. Po prvi, ali i zadnji put, Eldin je govorio o svemu što se izdešavalo kod njega u posljednje vrijeme, počevši od smrti supruge Emke pa do vjenčanja sa Suzanom. Na početku emisije, Eldin se osvrnuo na komentare koji stižu od ljudi koji uopće nisu upućeni u njegovu cjelokupnu priču i o tome šta se sve dešavalo prethodnih deset godina kada je danonoćno bio kod preminule supruge Emke.
- Dajem ljudima za pravo da pišu i pričaju šta hoće. Na momenat su me dotakle konstrukcije monstruoznih priča za koje ne znam kako su ljudi u stanju izgovoriti ih. To su ljudi koji nemaju svoj život i osuđuju druge bez prava. Nekada je potrebno upaliti sijalicu kako bi se u stvari otkrila prava priča. Niko ne zna kroz šta sam ja sve prolazio i ne razumijem kako ljudi ne shvataju kako svako ima pravo na svoju sreću, pa tako i ja...
Eldin nije krio razočarenje zbog isfrustriranog naroda, koji se u današnje vrijeme ne raduje s komšijom. Pjevač ne shvata kako je danas nemoguće biti sretan a da pri tome drugi ne osuđuju tvoju sreću. Nikako mu nije jasno zbog čega se obraća tolika pažnja na druge ljude, komentariše bez znanja o cijeloj situaciji.
- Deset godina je bilo baš teško. Čovjek nakon svega ima pravo da bude sretan i da ima porodicu. Uvijek sam bio kući, izlazio sam samo ako je posao u pitanju. Ove godine sam prvi put vidio kako izgleda Čaršija za vrijeme Ramazana. Nije mi jasno kako moja sreća može smetati drugima, samo ja znam kroz šta sam prošao... Ipak, ne dozvoljavam da me dotiče svašta i uvijek sam sretan...
Huseinbegović je rekao kako je njegov brak i život legalan i hajirli, kao i to da ne razumije zašto njegova sreća smeta drugima, kada nikoga nije uvrijedila.
- Danas nije problem kada se pjevač drogira, pije, svake noći mijenja djevojke, već neko kome je život pružio pravo na sreću. Biću sretan koliko god hoću, koliko god to nekome smetalo – poručio je muzičar.
Voditelj je pitao Eldina o supruzi Suzani, a on je istakao:
- Suzana je moje životno olakšanje i životna sreća. Suzana je moj život, neko ko je mene podigao s dna i zbog koga sam jako sretan.
ekskluziva.ba
Ove srijede od 21:00 gledaoci Hayat televizije imali su priliku pogledati prvu emisiju „Večer s Igorom“ koju vodi Igor Todorovac. U premijernoj emisiji njegovi gosti bili su Eldin Huseinbegović i Safet Sušić. Po prvi, ali i zadnji put, Eldin je govorio o svemu što se izdešavalo kod njega u posljednje vrijeme, počevši od smrti supruge Emke pa do vjenčanja sa Suzanom. Na početku emisije, Eldin se osvrnuo na komentare koji stižu od ljudi koji uopće nisu upućeni u njegovu cjelokupnu priču i o tome šta se sve dešavalo prethodnih deset godina kada je danonoćno bio kod preminule supruge Emke.
- Dajem ljudima za pravo da pišu i pričaju šta hoće. Na momenat su me dotakle konstrukcije monstruoznih priča za koje ne znam kako su ljudi u stanju izgovoriti ih. To su ljudi koji nemaju svoj život i osuđuju druge bez prava. Nekada je potrebno upaliti sijalicu kako bi se u stvari otkrila prava priča. Niko ne zna kroz šta sam ja sve prolazio i ne razumijem kako ljudi ne shvataju kako svako ima pravo na svoju sreću, pa tako i ja...
Eldin nije krio razočarenje zbog isfrustriranog naroda, koji se u današnje vrijeme ne raduje s komšijom. Pjevač ne shvata kako je danas nemoguće biti sretan a da pri tome drugi ne osuđuju tvoju sreću. Nikako mu nije jasno zbog čega se obraća tolika pažnja na druge ljude, komentariše bez znanja o cijeloj situaciji.
- Deset godina je bilo baš teško. Čovjek nakon svega ima pravo da bude sretan i da ima porodicu. Uvijek sam bio kući, izlazio sam samo ako je posao u pitanju. Ove godine sam prvi put vidio kako izgleda Čaršija za vrijeme Ramazana. Nije mi jasno kako moja sreća može smetati drugima, samo ja znam kroz šta sam prošao... Ipak, ne dozvoljavam da me dotiče svašta i uvijek sam sretan...
Huseinbegović je rekao kako je njegov brak i život legalan i hajirli, kao i to da ne razumije zašto njegova sreća smeta drugima, kada nikoga nije uvrijedila.
- Danas nije problem kada se pjevač drogira, pije, svake noći mijenja djevojke, već neko kome je život pružio pravo na sreću. Biću sretan koliko god hoću, koliko god to nekome smetalo – poručio je muzičar.
Voditelj je pitao Eldina o supruzi Suzani, a on je istakao:
- Suzana je moje životno olakšanje i životna sreća. Suzana je moj život, neko ko je mene podigao s dna i zbog koga sam jako sretan.
ekskluziva.ba
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40284 times
- Been thanked: 26381 times
- Status: Online
:vecaa Sad je tek nah ebo 

Last edited by Rum on 20 Sep 2013, 22:05, edited 1 time in total.
"Uvijek reci 𝐞𝐥𝐡𝐚𝐦𝐝𝐮𝐥𝐢𝐥𝐥𝐚𝐡
jer imaš više nego što misliš da imaš ."
jer imaš više nego što misliš da imaš ."
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9853 times
Mozda jeste progovrio,ali rekao nije nista...
Nema veze, nije ni bitno...Njegov problem, njegov zivot
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

[ytube][/ytube]
Pjevaće on Suzani ovo za par godina.
Pjevaće on Suzani ovo za par godina.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
-
Svi imaju pravo da zive svoj zivot ,onako kako vole , osjecaju ,trebaju..Zasto ne on..
Sretno..
Sretno..
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7614 times
- Been thanked: 17931 times
Rum wrote::vecaa Sad je tek nah ebo

Julia-Klara wrote:Mozda jeste progovrio,ali rekao nije nista...

A ja ću kao komentar na ovu vijest staviti samo ovaj smajli

-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Mislim da narod ne bi tako negativno prihvatio vijest sto se doticni ozenio tako kratko poslije smrti njegove ljubljene supruge Emke da je iole malo pametnije to napravio, narodu je puko film jer su ga prije sta ja znam par mjeseci sazaljevali i divili se pijesmi koju je napisao i otpjevao svojoj Emki. Emka umrla on je zakopo i otiso da se ozeni, to je narodu zasmetalo. Trebao je sutit i raiti svoj poso a ne na sva zvona.
siromah nema sta a bogatas nema kad
-
Ne znam puno o njemu, njegove pjesme nisam slušala (možda i jesam čula ali ne znam da je on), ali nije mi simpa i tu sve počinje i završava kad je on u pitanju.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Kako volim kad nas Behko updejtuje.
Nahebo je on svakako.
Papcic (stojim iza toga), i dodajem - kompleksas.

Rum wrote::vecaa Sad je tek nah ebo
Nahebo je on svakako.

Papcic (stojim iza toga), i dodajem - kompleksas.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9333 times
- Been thanked: 11081 times
Updejtujem i po narudžbi.Lavlje_srce wrote:Kako volim kad nas Behko updejtuje.![]()

- Lavlje_srce
- Alienka
Krokodil Behko wrote:Updejtujem i po narudžbi.

Memento Mori
-
Mozda i nije nista rekao, osim onoga "to su ljudi, koji nemaju svoj zivot" naravno, pa zive tudji. Osudjivati nekoga a ne znati kako je tom istom, je isto kao i kad covjek ima rak a ti mu govoris "znam kako ti je" samo zato sto si negdje procitao da se od toga umire. Tako i za Eldina, svi znate je li ispravno ovo sto je uradio ili nije. Ovdje gdje zivim ovo uopste ne bi bila prica za novina, podrazumjeva se da "zivot ide dalje"
Covjek dok je ziv treba ruku podrske a kad ga vise nema treba cuvati uspomenu ali i zivjeti dalje. Ko nije dozivio taj ne zna kako je Eldinu.
Covjek dok je ziv treba ruku podrske a kad ga vise nema treba cuvati uspomenu ali i zivjeti dalje. Ko nije dozivio taj ne zna kako je Eldinu.
- Lavlje_srce
- Alienka
T(j)esi se Eldin, a I par vas koji ga kao 'branite', od nas koji ga kao 'napadamo'.
Zivjeti neciji zivot po definiciji znaci idolizirati nekoga, diviti mu se. Eldin se pak vecini smucio, upravo zato sto je ocajnicki gladan paznje. Za njegovu A.r. Emku niko ne bi znao da on o njoj nije pricao, i opisivao svoju 'svemirsku' ljubav prema njoj. Kao sto niko ne bi znao ni za ovu da nam (hud) nije sam opet ispricao.
Btw, ne bih ga se ni sjetila da Behko nije postavio update. Zanima me k'o lanjski snijeg.
Zivjeti neciji zivot po definiciji znaci idolizirati nekoga, diviti mu se. Eldin se pak vecini smucio, upravo zato sto je ocajnicki gladan paznje. Za njegovu A.r. Emku niko ne bi znao da on o njoj nije pricao, i opisivao svoju 'svemirsku' ljubav prema njoj. Kao sto niko ne bi znao ni za ovu da nam (hud) nije sam opet ispricao.
Btw, ne bih ga se ni sjetila da Behko nije postavio update. Zanima me k'o lanjski snijeg.
Memento Mori
-
Ima ovdje mali milion tema koje me ne zanimaju. Ima i tema o ljudima, serijama, filmovima itd. koje me ne zanimaju nikad ne otvaram, nikad ne citam i nikad ne komentarisem, jer me ne zanimaju kao lanjski snijeg. A vidim ovdje vecina pocinje sa " pojma nemam ko je, ne znam sta pjeva" ili slicno, a svi znaju kako se nije trebao zeniti.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7614 times
- Been thanked: 17931 times
Lavlje_srce wrote:T(j)esi se Eldin, a I par vas koji ga kao 'branite', od nas koji ga kao 'napadamo'.

- Lavlje_srce
- Alienka
Pa radi covjek na samopromociji, samo na pogresan nacin. Posto nazalost nije osobito inteligentan, trebao bi naci nekog agenta da ga zastupa. A on bi trebao nauciti sutiti za promjenu - ne zna on ko ima zivot a ko nema, samo navlaci negativni publicitet na sebe, a to ce mu se lose odraziti na karijeru od koje ima namjeru zivjeti cini mi se.Ruana wrote:A vidim ovdje vecina pocinje sa " pojma nemam ko je, ne znam sta pjeva" ili slicno, a svi znaju kako se nije trebao zeniti.
Ja znam ko je, i da nije bilo ove saFunice i dalje bih ga slusala jer mi se dopada njegov glas i nacin interpretacije duhovne muzike. Samo da hoce zasutit'.

Memento Mori