Pasaga wrote:Trepavica wrote:Duhan je štetan , a i brže se stari..samo visoke cijene duhana , mogu uticati na pušače ( poslije bolesti )...
Kahvenisati se može također i bez dima...
..
![]()
..taman...to ti ga dodje ko da supu jedes viljuskom....
E bas ti je poredenje za neporediti...!
Bla wrote:Svašta nešto je štetno...
Po toj logici bi gorivo trebali krvlju plaćati (dobro, nije da se ne plaća krvlju, al' mislim na nivou pojedinca)
Da jeste svasta nesto stetno , ali sto se moze zaobici , zaobici ...Covijek sam sebi treba da bude prijatelj N1...i da cini za sebe i svoje zdravlje samo dobro..jer zivot je kratak i steta ga skracivati slicnim stvarima !
Krokodil Behko wrote:Kahva bez cigare ko džamija bez munare.
To samo kazu , oni koji nikada nisu pili kahvu bez cigare...i ne pusaci znaju uzivati , i kahvenisati satima pa i duze...
Cesto razmisljam kada vidim pusace , nakon vecere u restoranima , izadu vani pusiti ( jer u unutrasnjosti restorana nije dozvoljeno)..i kakav im je to ceif...Mrznuti se, pusiti...pa opet uci...pa opet ,vani...jok... Pola diskusije propuste radi cigara-ceifa..
Pravi jaran ne poklanja alkohol i cigarete , pravom jaranu..Pasaga wrote:Ovamo su cigare strasno skupe...
a imaju ukus.....![]()
vi sto zivite u Bosni,...da ste kakvi jarani spremili bi kadkad koju steku ili kilo duhana...
to bi bilo jako solidarno,malo pomoci jadnoj dijaspori....
(Ja bar nikad to nisam poklanjala )...