Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ovdje je najbolje kad Julije nema, to jeste kad je na poslu.
Ne samo da je nema nego znamo i kad će doći. Hajde i treća uz kafu da se zapali a džezvu mogu oprati i nekad kasnije
talijanske lazanje i cesko pivo ... nikad ti neces nauciti, nikad
Ideja, ne bacaj koske po forumu, znas... On je Lunin i Zagorkin, mi smo samo prijatelji ... Ok, ponekad se verbalno "pomarisemo",ali se volimo... KUpuje mi lisnato sa visnjom svako jutro
Trepavice, ovdje se ama bas nista ne radi osim price, kafe, kolaca, gledanja filmova, slusanja muzike... Sve ono sto se radi kod svoje kuce... Nema pusenja, i nema kuhanja Sjedi i uzivaj, eto, ja sam na poslu, posluzice te Behko...
De,macane, pritakni i Trepavici jedan (fildzan) , pa srcite u duetu ...hajd, hajd...
Uh, nemoj me tući, cijelo ljeto ili sam pretjerano puno radila ili sam imala slobodno koje sam koristila da dođem sebi.
Čojk je otišao opet po drva Baš sad gledam otkad ništa nije pisao na forumu. Mislim da će uskoro svratiti čim se riješi terena
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "